Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos Nr.7

QUOTE(loja5 @ 2010 10 26, 16:12)
Supratau,tai keliausiu su vyro spalio men pajamom 4u.gif
Papildyta:

Na, del to laisko viskas aisku - kai gausiu laiska tai tada nueisiu i soc. skyriu issimti pazymos o bet taciau nesuprantu vieno - kaip galejom gauti pinigus kai dar neturim tos pazymos t.y. neturim socialiai remtinos seimos statuso doh.gif

jei neturetumet reikiamo statuso, tai ir pinigeliu nebutumete gavusi... nebent pinigeliai gauti uz praejusius sutvarkytus 3 menesius (gal teko laukti kelis men is ankstesnio laiko), jei nebuvote tvarkesi, o pinigelius gavote- drasiai eikite i socialini rasyti prasymo- reikiamai pazymai gauti, nes laisko galite ir nesulaukti, o terminai pazymoms, kaip zinote taip pat yra... mirksiukas.gif
Atsakyti
O motina būdama vaiko priežiūros atostogose kol vaikui sueis 3m.gali gauti soc. pašalpą ar čia taip pat galioja bendra apskaičiavimo tvarka sumuojant visas šeimos pajamas.
Atsakyti
QUOTE(linasiniX @ 2010 10 26, 19:56)
O motina būdama vaiko priežiūros atostogose kol vaikui sueis 3m.gali gauti soc. pašalpą ar čia taip pat galioja bendra apskaičiavimo tvarka sumuojant visas šeimos pajamas.

taip mama esanti vaiko auginimo atostogose iki triju metu- gali gauti soc parama, bet kaip ir pati minejote- parama skiriama seimai, taigi visi seimos nariai turi atitikti kazkuri punkta ir skaiciuojamos visu seimos nariu pajamos.. (reikia labai atidziai pasiskaiciuoti pajamas, nes daug visokiu pajamu kurios nesiskaiciuoja, pvz. soc stipendija; arba yra isminusuojami is seimos pajamu, pvz. alimentai (jei kazkam mokate) ir t.t.
tokia kaip viena mama ar vyras- soc paramos gauti negali, nebent yra isiskyre ir susitvarke reikiamus dokumentus, kaip alimentus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 26 spalio 2010 - 19:15
Labas, iškilo toks klausimas. Šiemet esu antrakursė jau, ir tik šiemet tesužinojau, kad reikia kažką susitvarkyti ligonių kasose, kad galėčiau lankytis poliklinikose nemokamai. Ar nieko blogo nebus, jei pernai nebuvau susitvarkiusi viso tai? verysad.gif
Atsakyti
sveiki. gauname socialine pasalpa, esam bedarbiai, vyras stovi birzoje, auginam suneli... kur galima butu pasikaityti apie busto gavima.. ?
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 10 26, 20:44)
sveiki. gauname socialine pasalpa, esam bedarbiai, vyras stovi birzoje, auginam suneli... kur galima butu pasikaityti apie busto gavima.. ?

http://www.supermama...howtopic=276359
cia tema apie lengvatini busto gavima,jei jus sita turit omeny.
Papildyta:
QUOTE(salutvera @ 2010 10 26, 20:38)
Labas, iškilo toks klausimas. Šiemet esu antrakursė jau, ir tik šiemet tesužinojau, kad reikia kažką susitvarkyti ligonių kasose, kad galėčiau lankytis poliklinikose nemokamai. Ar nieko blogo nebus, jei pernai nebuvau susitvarkiusi viso tai?  verysad.gif

Ligtais kol mokaisi esi draustas. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 26 spalio 2010 - 20:27
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 10 26, 16:36)
Tai jei gavot pinigus,tai turit sita statusa,tik kaip sake ne visur siuncia laiskus,arba veluoja.I soc.centra galit nueit ir suzinosit.

Nea, neturim sito statuso schmoll.gif jau buvau tenai, ir ji man paaiskino kad situos pinigelius gavom uz rugesiji t.y. buvo soc. remtini tik rugseji o del spalio tai jau neaisku lotuliukas.gif todel pazymos ji duot man negali bigsmile.gif jau pradedu galvot kad ji kazka nusisnekejo, nes logikos nulis visame sitame doh.gif
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2010 10 27, 09:21)
Nea, neturim sito statuso schmoll.gif jau buvau tenai, ir ji man paaiskino kad situos pinigelius gavom uz rugesiji t.y. buvo soc. remtini tik rugseji o del spalio tai jau neaisku lotuliukas.gif todel pazymos ji duot man negali bigsmile.gif jau pradedu galvot kad ji kazka nusisnekejo, nes logikos nulis visame sitame doh.gif

o uz spali negaunate statuso, nes pajamos kintamos ir dokumentus tvarkotes kas menesi. jums dabar bus skaiciuojamas einamasis menuo (spalio pajamos) kurias matys tik lapkricio pirma- taigi is ju ir paskaiciuos uz spali - taigi tiek statuso tiek pazymos teks palaukti. jei pazymos reikia kazkam svarbiai (pakartotinai stipendijai, ar darzeliui) gaunate tartis su ta istaiga, kad pazyma veluos, nes uz spali pazyma gausite, tik tada kai pamatys seimos pajamas uz einamaji menesi (spalio pajamas). taigi pajamas pamatys lapkricio pirma ir dar jei esate prisiregistravusi kokiam didmiesti tai ir su paskaiciavimu gali uztrukti. jei mazesniam mieste- tai lapkricio antra nuejus joms priminus- manau turetu ir paskaiciuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 27 spalio 2010 - 08:57
QUOTE(vikosiuks @ 2010 10 27, 09:48)
o uz spali negaunate statuso, nes pajamos kintamos ir dokumentus tvarkotes kas menesi. jums dabar bus skaiciuojamas einamasis menuo (spalio pajamos) kurias matys tik lapkricio pirma- taigi is ju ir paskaiciuos uz spali - taigi tiek statuso tiek pazymos teks palaukti. jei pazymos reikia kazkam svarbiai (pakartotinai stipendijai, ar darzeliui) gaunate tartis su ta istaiga, kad pazyma veluos, nes uz spali pazyma gausite, tik tada kai pamatys seimos pajamas uz einamaji menesi (spalio pajamas). taigi pajamas pamatys lapkricio pirma ir dar jei esate prisiregistravusi kokiam didmiesti tai ir su paskaiciavimu gali uztrukti. jei mazesniam mieste- tai lapkricio antra nuejus joms priminus- manau turetu ir paskaiciuoti mirksiukas.gif

Na, dabar darosi aiskiau 4u.gif tai vadinas jei ateinu pas jas (nes tariausi kad pristatysiu tas pazymas lapkricio pradzioj) su spalio men. pajamom, o pas mus gaunasi spali vyro 850, mano 380 ir esam 4 tai lapkriti turetume gauti 170 lt? galgi tikiuosi greiciau paskiaciuos bent jau pirmaji karta ji nurode kad skubu ir greit paskaiciavo kadangi pasa turime keistis gruodzio men ax.gif
Na, bet kokiu atveju didelis dekui jums birthday.gif sugebat paaiskinti daugiau nei tos kurioms sis darbas tiesiogiai priklauso doh.gif
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2010 10 26, 16:12)
nesuprantu vieno - kaip galejom gauti pinigus kai dar neturim tos pazymos t.y. neturim socialiai remtinos seimos statuso doh.gif

apie ką jūs čia? g.gif
pažymą išsiimti galima ir be laiško. jei pervedė pinigus, vadinasi statusą turit. dabar galit eiti ir išsiimti pažymą ir negavę to laiško. tik tiek, kad pinigus moka už praėjusį mėnesį.
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 10 27, 10:15)
apie ką jūs čia? g.gif
pažymą išsiimti galima ir be laiško. jei pervedė pinigus, vadinasi statusą turit. dabar galit eiti ir išsiimti pažymą ir negavę to laiško. tik tiek, kad pinigus moka už praėjusį mėnesį.

Hm... tai kad jau sakiau, neduoda man tos pazymos, sake laukti kol gausim laiska ir tada ateiti bigsmile.gif
Atsakyti
laiškas statuso nesuteikia, tai tik informavimo būdas. jis neturi būti reikalingas gauti pažymai. pasiskambinkit verčiau į kauno gatvę ir sužinosit paskyrė jums tą pašalpą ar, jei paskyrė, galit eiti išsiimti pažymos, viską ką reikia darbuotojos savo sistemoj matys. tiesa tas skyrimas gali užtrukti ir iki pusantro mėnesio dėl didelių eilių...
Atsakyti