Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos Nr.7

Dokumentus de soc pasalpos pristaciau spalio 13, kada turetu paaisketi, ar ji mum priskirta? Mat pamaciau, kad paskelbe pakartotini socialines stipendijos dokumentu priemima, ir man reiktu pristatyti pazyma is seniunijos, taip?
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 24 spalio 2010 - 17:54
gausite elektroninį laišką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 10 24, 19:51)
gausite elektroninį laišką mirksiukas.gif

kad dėl soc.pašalpos el.laiškų nesiunčia, tik popierinius. dėl soc.stipendijos , tai el.paštu praneša.
Papildyta:
QUOTE(Melajja @ 2010 10 24, 19:44)
Dokumentus de soc pasalpos pristaciau spalio 13, kada turetu paaisketi, ar ji mum priskirta? Mat pamaciau, kad paskelbe pakartotini socialines stipendijos dokumentu priemima, ir man reiktu pristatyti pazyma is seniunijos, taip?
4u.gif

Kad paskirta soc.pašalpa- ateis po mėnesio maždaug laiškas su patvirtinimu.
Atsakyti
atsiprašau, suklydau. tačiau laiškus ne visos savivaldybės siunčia smile.gif galima prašyti pažymos jei tai reikalinga dėl socialinės stipendijos.
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 10 24, 19:26)
atsiprašau, suklydau. tačiau laiškus ne visos savivaldybės siunčia smile.gif galima prašyti pažymos jei tai reikalinga dėl socialinės stipendijos.

na menuo dar nepraejo, o jei pasalpa dar nepaskaicuota bus, idomu ar man seniunijoje isduos pazyma, del socialines stipendijos g.gif nes del jos reikia kreptis iki 11-09, bijau paveluot ir nespet susitvarkyt.
Atsakyti
QUOTE(In-Grid@ @ 2010 10 21, 15:57)
Ne tik kol mokysis gimnazijoje. Tai taip, kad pagalvojom neapsimoka.pinigus leisti advokatui, kad paskui tuos pačius gaut iš tėčio. Pats žadėjo remti, bet taip pažadu ir gyvena vaikas. Beje ji jau pati turi kreiptis į teismą. Po skaudžios mano skyrybų patirties teismuose (dalyvavo ir vaikai keliuose teismuose)jos ten aš varu nenuvarysiu.

na advokato jums neprireiktų teismui prašyma ar ieškinį pateiki ir viskas , o teismo išlaidas iš tėvelio priteis. Čia ne skyrybos advokato tikrai nereikia. Žinau nes mano mama taip padarė, su tėvu santuokoje buvo tačiau atskirai gyveno, o nuėjo į teisma ir parašė prašyma dėl alimentų priteisimo jei nieko nekainavo. O teismas ir priteisė.
Atsakyti
QUOTE(sandrrra @ 2010 10 21, 01:05)
Sveikutes,turiu toki klausimeli,kadangi mano soc skyrius uz 30km randasi,tai nusprendziau pirma Jusu pasiklausti. As isejusi i vaiko prieziura,pirma pasalpa uz leliuka gausiu lapkricio viduryje,suma bus tik apie 500 lt. Su vaiko tevu gyvename kartu,bet nesusituoke. Jis niekur iki siol nedirbo ir nestovejo darbo birzoj,bet pries pora savaiciu legaliai isidarbino,alga ant popieriaus 290lt biggrin.gif  Tai klausimas butu toks,ar norint tvarkytis dokumentus reikia islaukti kol jis isdirbs 3 menesius? O gal labiau apsimoketu tvarkytis tik man su leliuku?Aciu labai uz atsakymus.

Reikia vyrui atsistoti i birza ir tvarkytis visiems kartu.Jei vyras dirba 0.5 etato ir atsistoja i darbo birza puses metu isstoveti nereikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaida89: 25 spalio 2010 - 06:51
Laba diena, mano situacija man gan paini norejau pasiteirauti.As stovejau darbo birzoje, vaikas pradejo eiti nuo rugsejo i darzeli,susiradau darba,jau men kaip dirbu.taciau apsirgo vaikas ,na uz biuleteni jau aisku nebegausiu.taciau vaikas nebegali bent siuo metu lankyti darzelio(mergaitei 2 metukai).savaime aisku as turiu iseiti is darbo ir auginti atzala nors iki 3 metu.ar as gauciau pasalpa kokia tais.elementai buvo sutarta draugiskai ir teismas tik patvirtino,mat skyremes graziuoju.tad sake reiktu mano rastisko parasymo ar kad elementu negaunu.bet ar visa tai ilgai trunka?mat iseisiu is darbo,tada nei pinigu, nei kaip isgyventi.
Atsakyti
Kokiu reikia dokumentu pratesimui soc pasalpos? ax.gif
Atsakyti
jokių jei nesikeitė pajamos. parašysit prašymą ir tiek. gali paskambinti į savo soc. skyrių pasitikslinti smile.gif
Atsakyti
sveikos. Ir as turiu toki klausima? Mes gyvenam 3 asmenu seima + anyta. Esame visi registruoti siame bute. Jei uosviene atleistu is darbo ir ji istotu i birza, tai ko gero reiketu prastoveti jai 6 men DB kad vel galetume gauti kompensacijas uz sildyma ir vandeni? O gal netycia nereiketu jai prastoveti tu 6 menesiu, jai iskart uzsiregistruotu DB? Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte burbulyte @ 2010 10 25, 08:00)
Laba diena, mano situacija man gan paini norejau pasiteirauti.As stovejau darbo birzoje, vaikas pradejo eiti nuo rugsejo i darzeli,susiradau darba,jau men kaip dirbu.taciau apsirgo vaikas ,na uz biuleteni jau aisku nebegausiu.taciau vaikas nebegali bent siuo metu lankyti darzelio(mergaitei 2 metukai).savaime aisku as turiu iseiti is darbo ir auginti atzala nors iki 3 metu.ar as gauciau pasalpa kokia tais.elementai buvo sutarta draugiskai ir teismas tik patvirtino,mat skyremes graziuoju.tad sake reiktu mano rastisko parasymo ar kad elementu negaunu.bet ar visa tai ilgai trunka?mat iseisiu is darbo,tada nei pinigu, nei kaip isgyventi.

o kam jums iseidinet is darbo,biliuteni paimat ir sedit su vaiku,kol pasveiks.Sodra jau nemokes,nebent is darzelio vaika isbrauksit ir dokumentus tvarkisit del soc.pasalpos.
Atsakyti