Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai/mokykos UK

QUOTE(rozeslasiukas @ 2011 03 05, 13:35)
Darzeli zinome, nes vienas vietinis senukas paelbejo mums su sarasais darzeliu smile.gif Tai mes issirinkome mums palankiausia ir pagal kaina ir pagal vieta  doh.gif Dabar tik yra paskirtas vizitas pas direktore, todel ir idomu ar ten einant jau reik nestis sveikatos kokia tai pazyma ar uztenka tik gimimo liudijimo smile.gif

bus reikalinga vaiko red book,gimimo liudijimas
Atsakyti
QUOTE(js. @ 2011 03 05, 17:25)
bus reikalinga vaiko red book,gimimo liudijimas

Kas tas red book?
Atsakyti
QUOTE(Margarita 25 @ 2011 03 05, 18:15)
Kas tas red book?

visa vaiko istorija biggrin.gif Ją turi gimę UK biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2011 03 05, 08:59)
Tokiam ilgam laikotarpiui jau susirinkit visas imanomas pazymas is GP (juk pas ji lanketes, ar ne?), buteliukus is ligonines ir pan. O, tai gausit tokia bauda, kad mazai nepasirodys. Del to, kad temperatura 37, ar kad jie veda vaikus i lauka be striukiu,  nevesti vaiko i mokykla, - tai nzn nzn...  g.gif

O, kokiu homeopatiniu vaistu ieskot? Jie turi viska cia ta pati, ka ir LT.

Mano patarimas tai butu: uzgrudinkit vaika. Paleiskit kaip anglai be striukes lauke, ir pamatys, kita ziema, sveika, kaip ridika vaika turesit  mirksiukas.gif

popieriukus visus renku. 4u.gif
taip,su temperatura nevedu i lauka,ir nemanau kad klystu,nes man komplikaciju nereikia,tuo labiau nevedu be striukes.
vaistu tokiu kaip lt jie neturi
jus savo vaika irgi kaip anglai grudinat? doh.gif kai eina su snargliais iki keliu,ir koseja kaip sunys?
4u.gif
atsiprasau visu uz poster_offtopic.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arlete: 05 kovo 2011 - 20:29
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arlete: 05 kovo 2011 - 20:45
QUOTE(arlete @ 2011 03 05, 21:27)
taip,su temperatura nevedu i lauka,ir nemanau kad klystu,nes man komplikaciju nereikia,tuo labiau nevedu be striukes.
jus savo vaika irgi kaip anglai grudinat?  doh.gif kai eina su snargliais iki keliu,ir koseja kaip sunys?
4u.gif
atsiprasau visu uz  poster_offtopic.gif

As ir taip galvoju kad temperatura jei laikosi nera gerai.Kad ir 37.As ir nevesciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jujuste @ 2011 03 05, 19:01)
As ir taip galvoju kad temperatura jei laikosi nera gerai.Kad ir 37.As ir nevesciau schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
jus savo vaika irgi kaip anglai grudinat?  doh.gif kai eina su snargliais iki keliu,ir koseja kaip sunys?
4u.gif

vedu ir su snargliais, ir kosinti,jei nera tempos.jis labai dera prie kompanijos visad doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romuciukas: 06 kovo 2011 - 01:23
QUOTE(romuciukas @ 2011 03 05, 23:22)
vedu ir su snargliais, ir kosinti,jei nera tempos.jis labai dera prie kompanijos visad doh.gif

Tai, kad cia manau visur tas pats ar Uk, ar Lt wink.gif Nuo bacilu niekur nepabegsim, jei ne vienas tai kitas ju atnes, nu nebent vaikas siltnamio salygom auginamas wink.gif
Mes Lt kelis menesius tik paejom i darza, ir is tu keliu menesi gera menesi gerem antibiotikus, o buvau tikra, kad mano vaiko imunitetas stiprus, nes preita ziema nei slogos neturejom smile.gif Bet mano gydytoja pasake, vaikai yra vaikai, jie turi igauti imuniteta visom tom bacilom ir isaugti is tu ligu wink.gif
Taip, kad tik kantrybes ir dar karta kantrybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(romuciukas @ 2011 03 06, 02:22)

ziurint koks kosulys, dazniausia palaikau namie, mano vaikas pastebejo, kad lietuves mamos grazesnes ir daug labiau vaikais rupinasi ;-) sako, angles nekreipia demesio, jei vaikas serga, o tu, mama, iskart jaudiniesi, lakstai su arbatytem
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2011 03 05, 18:36)
visa vaiko istorija  biggrin.gif Ją turi gimę UK  biggrin.gif

Ir gime Lietuvoje, kai uzsiregistruoja pas GP cia :-) (mano turi, ten buvo perrasyti visi skiepai is LT)
Atsakyti
4u.gif

Vedu su snargliais, su temperatura (ir paracetamoliu thumbup.gif ), be stiriukes, slapia galva, su trumpomis kojinemis visus metus. Ir sitaip abudu. As pagalvojau, kad neesame mes lietuviai greznesni trapesni negu anglai - jei si tauta nenumire taip auginama, tai maniskiai vaikai irgi nenumirs! Juo labiau - jei del kiekvieno snarglio namie su vaikais sedeciau, tai kada gi as savo darbus padaryciau. Zinoma, jei vaikutis miegusitas ir is lovytes negali atsikelti, jei visas perkaites ir leisgyvis - tai jau palieku miegoti - negi ligoniuka is lovos varysi. Buvo mums taip pora kartu. Bet - patikekit - snarglys ir 37'C tikrai nera liga (mes termometro namie neturime, tad nelabai nusimanau apie temperaturas- ziuriu i bendra vaiko savijauta). Pasilakstymas lauke - tik i sveikata.

Tiesa, vaiku negrudinu. Mes taip gyvename. Mums taip paprasciau. Anglai nepasizymi dideliu vaiku sergamumu ir mirtingumu. Mano vyras sveikas suaugo - o prisimena, kaip su trumpomis kojinemis per sniega i mokykla eidavo! Tokia ju mokyklos uniforma buvo! thumbup.gif
Atsakyti