Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai/mokykos UK

QUOTE(Margarita 25 @ 2011 03 03, 12:55)
Aiškutis, bet gimimo liudijimo nereikia tikriausiai versti i anglų kalba? Praėjusioj temoj skaičiau, kad kiti tėveliai verčiasi. Ar jūs vertėtės?

nereikia
Atsakyti
QUOTE(Margarita 25 @ 2011 03 03, 12:26)
Norejau paklausti, jei mano vyras nueitu anksciau nei mes atvaziuosim su sunum ir uzrasytu vaika i mokykla. Ar tai imanoma? Kazin ar jam nereiks vaiko gimimo liudijimo?  smile.gif

man pvz nieko nereikejo.absoliuciai jokiu vaiko dokumentu,tik councilo forma uzpildziau ir viskas
Atsakyti
QUOTE(Margarita 25 @ 2011 03 03, 10:26)
Norejau paklausti, jei mano vyras nueitu anksciau nei mes atvaziuosim su sunum ir uzrasytu vaika i mokykla. Ar tai imanoma? Kazin ar jam nereiks vaiko gimimo liudijimo?  smile.gif

Mums buvo taip, as nuejau i School admission centra, ten uzpildziau visus dokumentus, kai sulaukem atsakymo, as su vaiku jau buvau Lieutvoje, todel vietoj musu i mokykla nuejo tetis, jis ten papasakojo kokia situacija, aisku, uzpilde ten kelis dokumentus, direktore pasake kada dukra prades eiti i mokykla, gimimo liudijomo jis neturejo, nors reikejo, bet leido atnesti kai mes atvaziuosim smile.gif Aisku kekvienam rajone skirtinga tvarka.
Atsakyti
o ar reikia kokios pazymos i mokykla jei vaikas sirgo,ir nelanke mokyklos? pvz 2-3savaites?
Atsakyti
QUOTE(arlete @ 2011 03 04, 23:41)
o ar reikia kokios pazymos i mokykla jei vaikas sirgo,ir nelanke mokyklos? pvz 2-3savaites?

man nereikejo niekad,bet 2-3savaites i mokykla neit...tai jau cia turi labai rimtai sirgt g.gif mes leidziam sau sirgt tik kokias 2dienas ir ne daugiau schmoll.gif
kiek suprantu cia irgi daug priklauso ir nuo vaiko amziaus,ir nuo mokyklos.Daktarai cia jokiu pazymu neraso,mano ziniom.Yra mokyklu kuriose labai svarbus lankomumas,tokiu atveju klausines kuo sirgot,kuo gydetes,pas koki gydytoja buvot (reiks vardo pavardes),kurioj ligoninej lanketes ir t.t.
nors mes kai paskutini kart persale buvom,tai paskambinus i mokykla man pradejo aiskint,kad per anksti neateikit,tipo,kad reikia palaukt tam tikra laika,isitikint,kad jau tikrai sveiki.Na,cia viskas man suprantama,bet jiems tai ne g.gif kosulys ir sloga jiems ne liga,nerimta,visi veda,nieks tokiu mentniekiu neziuri schmoll.gif tai maniskis sia ziema ir pats rekordiskai daug sirgo ir mus su MB kokius keturis kartus uzkrete blink.gif
vienu zodziu issiliejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(romuciukas @ 2011 03 04, 21:00)
man nereikejo niekad,bet 2-3savaites i mokykla neit...tai jau cia turi labai rimtai sirgt g.gif  mes leidziam sau sirgt tik kokias 2dienas ir ne daugiau schmoll.gif
kiek suprantu cia irgi daug priklauso ir nuo vaiko amziaus,ir nuo mokyklos.Daktarai cia jokiu pazymu neraso,mano ziniom.Yra mokyklu kuriose labai svarbus lankomumas,tokiu atveju klausines kuo sirgot,kuo gydetes,pas koki gydytoja buvot (reiks vardo pavardes),kurioj ligoninej lanketes ir t.t.
nors mes kai paskutini kart persale buvom,tai paskambinus i mokykla man pradejo aiskint,kad per anksti neateikit,tipo,kad reikia palaukt tam tikra laika,isitikint,kad jau tikrai sveiki.Na,cia viskas man suprantama,bet jiems tai ne g.gif  kosulys ir sloga jiems ne liga,nerimta,visi veda,nieks tokiu mentniekiu neziuri schmoll.gif tai maniskis sia ziema ir pats rekordiskai daug sirgo ir mus su MB kokius keturis kartus uzkrete blink.gif
vienu zodziu issiliejau biggrin.gif

sita as jau zinau,kad kosulys ir sloga jiems nerupi rolleyes.gif as nenoriu vesti,nes temperatura laikosi, 37ir6, vakarais daugiau. o dabar kai atsilo,jie i lauka mokykloj eina be striukiu be nieko unsure.gif nezinau ka daryt, ligoninej antibu israse, net jokiu tyrimu nepadare. nejaugi cia nera kokiu homeopatiniu vaistu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(arlete @ 2011 03 05, 00:14)
sita as jau zinau,kad kosulys ir sloga jiems nerupi rolleyes.gif as nenoriu vesti,nes temperatura laikosi, 37ir6, vakarais daugiau. o dabar kai atsilo,jie i lauka mokykloj eina be striukiu be nieko unsure.gif nezinau ka daryt, ligoninej antibu israse, net jokiu tyrimu nepadare. nejaugi cia nera kokiu homeopatiniu vaistu unsure.gif

o ka tie homeopatiniai pades dabar,kai vaikas tempos turi? sveikit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(romuciukas @ 2011 03 04, 21:30)
o ka tie homeopatiniai pades dabar,kai vaikas tempos turi? sveikit 4u.gif

dabar jau ne. unsure.gif aciu
Atsakyti
Pažyma gydytojas rašo, aš pati ją gavau, tik rašo nuo antros ligos savaitės.Plius surinkau lapukus nuo antibijotikų buteliuko ir priklijavau ant recepto lapo kurį vaistinė gražina. viskas tiko.
Atsakyti
QUOTE(netaa @ 2011 03 04, 22:30)
Pažyma gydytojas rašo, aš pati ją gavau, tik rašo nuo antros ligos savaitės.Plius surinkau lapukus nuo antibijotikų buteliuko ir priklijavau ant recepto lapo kurį vaistinė gražina. viskas tiko.

4u.gif
Atsakyti
mums užteko pasiskambint į mokyklą, kad serga, daugiau nieko neprašė papildomai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Radė: 05 kovo 2011 - 10:34
QUOTE(netaa @ 2011 03 05, 01:30)

aisku,mes tiek ilgai nesirgom dar 4u.gif
Atsakyti