Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai/mokykos UK

QUOTE(sayonara2 @ 2011 07 08, 00:55)
va ir pas mus panasi situacija,siandien aplankiau dar viena mokykla,ir jie waiting listu neraso,aplamai sake ,kad vietu nera ,dave nr ir sake skambintis ,gal ten kas pades

o kaip buvau konsule tai man tik lapa su begale mokyklu dave ir tiek.cia taip yra,ar as kazka ne taip darau,gal ten kazkur kitur reikia kreiptis,esu naujoke,apsvieskit mane 4u.gif ,aciu

ir dar dukrytei gruodi 4,tai jei mes niekur nerasim nursery ,pradziai tu 15 val ,as jos kitur leisti negaliu,tai iki reception tempt kazkaip reikia,o i reception jei negausim vietos,ar as jau cia perdaug blogybiu prisigalvojau blush2.gif nedirbu ir neturiu kam palikt ir uz ka unsure.gif ,pradzia kaip ir pas visas nelengva

pasigooglink artimiausias rajono mokyklas,rasyk prasyma gaut vietas juose ir nesk i savivaldybe.Gausi vieta,ko jau ten negaut,nebent mokyklos jau ten superduper kazkokios.
anksti dar mokyklom jums uzsiimt,patarciau geriau darzo paieskom,siuo metu labiau reikalingas dalykas.Siaip toki mokyklini jau reikejo susirast tau,nes jie ginedirbs per atostogas ir grupes jau suformave,greiciausiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romuciukas: 08 liepos 2011 - 08:30
QUOTE(Limcamca @ 2011 07 07, 16:21)

Nu, normali diskusiju tema, ir beje, labai idomi. Kam cia reikejo pradeti issidirbineti is autores su visokiausiais saudymais ir tomis pacioms, tai personai budingais issisokimais  doh.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
as ir norejau pasisakyt, kad dar nei vienoj lietuvisku diskusiju temoj nesutikus tokiu issisokeliu, tokiu nemaloniu atsakymu, diskusiju, kaip beje, visose UK klausimais aktualiose temose... taip ir rodosi, kad ten didzioji dalis isvykusiu primityvu is LT.Paveikslas piesiasi, kaip SIauliu, Paneveziu herojai biggrin.gif
Atsakyti
O as atrodo tiek sekiau ,kada ir kur i vidurines sunu uzrasyti ir vos nepraziopsojau registracijos test'ams doh.gif: kituose rajonuose... aciu D spejau kaip tik laiku, liks tik vaikui testus issilaikyti rugseji ir laukti testo rezultatu bei vietos i norimas mokyklas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(romuciukas @ 2011 07 08, 08:28)
pasigooglink artimiausias rajono mokyklas,rasyk prasyma gaut vietas juose ir nesk i savivaldybe.Gausi vieta,ko jau ten negaut,nebent mokyklos jau ten superduper kazkokios.
anksti dar mokyklom jums uzsiimt,patarciau geriau darzo paieskom,siuo metu labiau reikalingas dalykas.Siaip toki mokyklini jau reikejo susirast tau,nes jie ginedirbs per atostogas ir grupes jau suformave,greiciausiai.

4u.gif
tai dabar jau turbut man ne i nursery reik rasyt,o i preschool,kad kitiems metams nuo rugsejo eitu,kol kas mes einam tik i dienos centriuka,po valandele pabunam,pasizaidziam ir namo

p.s o prasyma paprastai ranka surasyt,kad mes ieskom nursery arba pvz preschool ir surasyt mokyklas ,ziurim kurios nebutu labai toli nuo namu smile.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Aurute_ @ 2011 07 08, 11:24)
O as atrodo tiek sekiau ,kada ir kur i vidurines sunu uzrasyti ir vos nepraziopsojau registracijos test'ams doh.gif: kituose rajonuose... aciu D spejau kaip tik laiku, liks tik vaikui testus issilaikyti rugseji ir laukti testo rezultatu bei vietos i norimas mokyklas ax.gif

Cia norint i secondary pereiti? Pasidalink kokius testus reikejo daryti?

QUOTE(sayonara2 @ 2011 07 08, 12:32)
4u.gif
tai dabar jau turbut man ne i nursery reik rasyt,o i preschool,kad kitiems metams nuo rugsejo eitu,kol kas mes einam tik i dienos centriuka,po valandele pabunam,pasizaidziam ir namo

p.s o prasyma paprastai ranka surasyt,kad mes ieskom nursery arba pvz preschool ir surasyt mokyklas ,ziurim kurios nebutu labai toli nuo namu smile.gif

aciu 4u.gif

Jeigu i nursery, - tai tiesiogiai su nursery derini vieta. Jei i mokykla, pradedant receptionu, tai pagal vietos tvarka, arba prasyma i councila, arba i mokyklas.
Prasymas, tai nera ranka rasytas laiskas, - yra spec formos, kurias jums arba mokykla arba darzelis duos. (Atsiprasau, nelabai supratau, kurio butent jus ieskote).

Mokykla renkantis patartina atkreipti demesi ne tik, kaip arti ji nuo jusu namu, bet ir kokie jos rezultatai, koks ofstedo ivertinimas.
Atsakyti
Sayonara, kitų metų reception priėmimui yra specialios formos, pildoma centralizuotai per council. Bet, man rodos, tas priėmimas dar net neprasidėjęs. Paprastai prašymą priduoti reikia iki kažkur sausio vidurio, taip kad laiko dar turit nemažai. O dabar ieškokit nursery, arba galit bandyt ir į keletą mokyklų tiesiai nueiti, gal dar priims į mokyklos nursery, nors tokiu metu jau grupės būna suformuotos. Beje, ar pakliūsit į reception, nepriklauso nuo to, ar lankysit mokyklos darželį. O mokyklos tiesiogiai į reception nepriiminėja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo werde: 08 liepos 2011 - 12:09
QUOTE(Limcamca @ 2011 07 08, 10:50)
Cia norint i secondary pereiti? Pasidalink kokius testus reikejo daryti?

taip i secondary, nors sunus dar tik i 5 klase zingsniuoja ir secondary lankys tik kita rudeni, bet va testams uzsiregistruoti reikejo iki liepos pirmos/kitur liepos 8-tos. Cia testai, jei nori,kad vaikas i grammar school eitu ax.gif be ju i tas mokyklas nepriima
Atsakyti
QUOTE(Egle22 @ 2011 07 07, 23:24)
Na ir prajuokinai !  Ir kodel tu pagalvojai kad ta rasysiu a/z! Gero vakaro!

Is viso, kam draskytis del mokyklos, kuri akivaizdziai jusu nenori? Jei direktore taip jusu noretu, jus ta vieta ir gautumete. Nors priima per savivaldybe, be vietas skiria mokykla.

Sekmes!

Aciu uz palinkejimus, vakaras isties buvo geras bis.gif

Nereikia susiasmenint. Neturejau minciu, kad rasysi man i a/z. Yra kas raso. Vos ne po kiekvienos zinutes parasytos i foruma gaunu doh.gif . SM nedirbu, todel atsakinet neisipareigoju. Atsakau tik i tas a/z, kuriu autoriu nikus matau ne pirma karta biggrin.gif .

Kaip jus isivaizduojat valstybine istaiga? Is kur mokykla gauna kiekvieno mokinio lavinimui skiriamus pinigus? Is kieno kisenes tai butu apmoketa skyrus papildoma vieta? Mokytojai susimes ar tik direktore is algos atlankstys?

O priezastis del ko BUTENT NORI mano ir kito vaiko ta mokykla, man yra zinoma tongue.gif . Suzinojusi buvau be zado, taciau buvo be galo malonu bis.gif
Atsakyti
QUOTE(_Aurute_ @ 2011 07 08, 13:21)
taip i secondary, nors sunus dar tik i 5 klase zingsniuoja ir secondary lankys tik kita rudeni, bet va testams uzsiregistruoti reikejo iki liepos pirmos/kitur liepos 8-tos. Cia testai, jei nori,kad vaikas i grammar school eitu  ax.gif  be ju i tas mokyklas nepriima

O, matai kaip. Nezinojau g.gif
Atsakyti
vat ir as nezinojau. Ir per nezinojima vos nepraziopsojau doh.gif: gerai, kad dede internetas yra smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti