QUOTE(sayonara2 @ 2011 07 08, 00:55)
va ir pas mus panasi situacija,siandien aplankiau dar viena mokykla,ir jie waiting listu neraso,aplamai sake ,kad vietu nera ,dave nr ir sake skambintis ,gal ten kas pades
o kaip buvau konsule tai man tik lapa su begale mokyklu dave ir tiek.cia taip yra,ar as kazka ne taip darau,gal ten kazkur kitur reikia kreiptis,esu naujoke,apsvieskit mane ,aciu
ir dar dukrytei gruodi 4,tai jei mes niekur nerasim nursery ,pradziai tu 15 val ,as jos kitur leisti negaliu,tai iki reception tempt kazkaip reikia,o i reception jei negausim vietos,ar as jau cia perdaug blogybiu prisigalvojau nedirbu ir neturiu kam palikt ir uz ka ,pradzia kaip ir pas visas nelengva
o kaip buvau konsule tai man tik lapa su begale mokyklu dave ir tiek.cia taip yra,ar as kazka ne taip darau,gal ten kazkur kitur reikia kreiptis,esu naujoke,apsvieskit mane ,aciu
ir dar dukrytei gruodi 4,tai jei mes niekur nerasim nursery ,pradziai tu 15 val ,as jos kitur leisti negaliu,tai iki reception tempt kazkaip reikia,o i reception jei negausim vietos,ar as jau cia perdaug blogybiu prisigalvojau nedirbu ir neturiu kam palikt ir uz ka ,pradzia kaip ir pas visas nelengva
pasigooglink artimiausias rajono mokyklas,rasyk prasyma gaut vietas juose ir nesk i savivaldybe.Gausi vieta,ko jau ten negaut,nebent mokyklos jau ten superduper kazkokios.
anksti dar mokyklom jums uzsiimt,patarciau geriau darzo paieskom,siuo metu labiau reikalingas dalykas.Siaip toki mokyklini jau reikejo susirast tau,nes jie ginedirbs per atostogas ir grupes jau suformave,greiciausiai.