Jeigu neteko apie tai girdeti, dar nereiskia, kad taip nera...
Matau, kad nesupratai ka buvau parasius.
Mokykla nukreipia tevu srauta i councila todel, kad ten net jei vaikas sarase krenta zemyn(as asmeniskai pazistu, kas is 3 vietos per pusmeti nukrito i 30), gautu daugiau patarimu ir informacijos apie kitas mokyklas. Yra zmoniu, kurie kelia skandala vos progai pasitaikius, taigi, councile tokius apramina - paguos, paaiskins ir uzmus gerumu/maloniu elgesiu. O mokykla yra mokykla, turbut sunku butu kalbet su pletku prisirankiojusiomis mamomis. Pletkai tai butu mazdaug - o tu zinok tas ir anas uzlindo i prieki per tiek ir tiek vietu, ir dabar yra virs tavo vaiko
.
Mano patirtis nera tik is nuogirdu. 2.5 metu kovoju del vietos mokykloje, i kuria mano vaikas turi 2 pirmumus. Taigi, visais imanomais budais visa ta laika rinkau visa imanoma informacija. Sutikau daug zmoniu norinciu ir galinciu padeti - buvo net tokiu - ateik, mano vyras pazista ta ir ana, gausi vieta per 3 dienas
. Nebuvau, bet gal vertejo
. Kartais tikrai pradedu manyt, kad reik pradet rekaut ir reikalaut
. Bet tuomet mano pusej nebus tie, kas yra dabar - norimos mokyklos direktore, kuri vel ragina mane rasyt nauja apeliacija ir pataria ka irasyt
.
Aciu uz demesi
I a/z neatsakineju.
Na ir prajuokinai ! Ir kodel tu pagalvojai kad ta rasysiu a/z! Gero vakaro!
Mano vaikams 11 ir 7 metai- tad teko visko matyti ir girdeti. Ir manau kad dar ne tiek isgirsime :-)
Vaikai eilese nukrenta istiesu - jei asirado kitas kuris "labiau" atitinka tos mokyklos kriterijus - gal jis yra geresnis katalikas, gal jis arciau gyvena, gal jis matematia geriau moka, t.t. Ne todel kad "uzlenda". Tokia yra tvarka ir nei council, nei mokykla tau nepades. Na, gal i galetu padeti, bet nebutinai pades. Cia nuo tavo diplomatiniu sugebejimu priklauso
Is viso, kam draskytis del mokyklos, kuri akivaizdziai jusu nenori? Jei direktore taip jusu noretu, jus ta vieta ir gautumete. Nors priima per savivaldybe, be vietas skiria mokykla. Eikit kitur. Kaip anglai sako - "their loss". Jus verti didesnes pagarbos.
Sekmes!
Mano vaikams 11 ir 7 metai- tad teko visko matyti ir girdeti. Ir manau kad dar ne tiek isgirsime :-)
Vaikai eilese nukrenta istiesu - jei asirado kitas kuris "labiau" atitinka tos mokyklos kriterijus - gal jis yra geresnis katalikas, gal jis arciau gyvena, gal jis matematia geriau moka, t.t. Ne todel kad "uzlenda". Tokia yra tvarka ir nei council, nei mokykla tau nepades. Na, gal i galetu padeti, bet nebutinai pades. Cia nuo tavo diplomatiniu sugebejimu priklauso mirksiukas.gif
Is viso, kam draskytis del mokyklos, kuri akivaizdziai jusu nenori? Jei direktore taip jusu noretu, jus ta vieta ir gautumete. Nors priima per savivaldybe, be vietas skiria mokykla. Eikit kitur. Kaip anglai sako - "their loss". Jus verti didesnes pagarbos.
Sekmes!