QUOTE(liomi @ 2011 07 07, 12:08)
jei TIK katalikus-rasykit skunda ir kuo skubiau isveskit vaika is tos mokyklos ,mat ji korupcine,juk priema "nelegalius " vaikus.
jei butu zydu aukstuomenes ,turtuoliu mediku ir teiseju, vaikai,taip pat reaguotumet,nes juk zydu tikejimas skiriasi?arba sveicarijos oligarcho protestanto palikuonys lankytu sia mokykla?
jokie cia ne realiginiai skirtumai,o paprasciausias rasizmas.tik tiek.
Joks cia ne rasizmas. Tau gi aiskiai raso, kad ne spalva uzkliuvo vaiko, o tikejimas. Katalikiskoje mokykloje mokosi musulmonas, tikintis ne Jezu Kristu, o Alacha. Kiek svarus jo tikejimas. Ne kiek
Ir, ne mokykla korupcine, tiesiog pats zmogus, nera gerbiantis savo tikejima. Jeigu as esu tikinti katalike, vedu vaika i mokykla, kurioje yra man priimtinos tiesos, tai tikiuosi, kad ir mano vaiko mokykla to laikysis.
Nebent, sakau, - zmones nera praktikuojantys ar nuosirdziai tikintys musulmonai, arba vaikas mokykloje tik todel, kad jam niekur kitur nebuvo vietu vesti vaika mokytis.
Papildyta:
QUOTE(romuciukas @ 2011 07 07, 12:18)
tai gal butu paprasciau pasiteirauti mokyklos administracijos (tik patarciau taktiskai),kodel katalikiskoj mokykloj mokosi kitos tikybos vaikai.Viskas bus paaiskinta ir nekils nereikalingu diskusiju
nu va cia protingiausia butu