Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai/mokykos UK

QUOTE(Limcamca @ 2011 07 06, 19:07)
Tu kalbi apie tai, kad waitingus listus turi councilai, bet nebutinai pacios mokyklos. Jei paklausi mokyklos, kelintoje vietoje tavo vaikas waiting list'e jie neatsakys, bet jei paklausi councile, kelintoje vietoje tavo vaikas tokios ir tokios mokyklos waiting liste, - jie atsakys  4u.gif

Smarkiai nesiginciju, nes kaip zinia, kai kur mokyklos turi savo tvarka, tad 100% teigti, kad mokykla pati savaime, turi tureti waiting list'a butu netiesa.

Na, councilas yra councilas, jie viska turi, bet ir shakotis pries juos mazai kas isdrista rolleyes.gif . Va todel neretai mokyklos ir permeta visas streles i ten cool.gif .
O del tvarkos pacioj mokykloj, tai taip, be abejones - ten kur yra susitarimas neviesint, tai ir neviesina. Jeigu yra susitarimas nepriimt tiesiogiai, tai ir priima tik per councila.
Atsakyti
QUOTE(TSB @ 2011 07 06, 16:24)
Atsiprašau,jei pasikartosiu su klausimu,skaičiau abi temas ir neredau,arba nemačiau.Tai klausimas toks-kokios parduotuvės uniforma geriausiai nešiojasi,skalbiasi,lyginasi?

Tik John Lewis/Peter Jones. Simta metu nesioja! Batai, atrodo, geriausiai Kickers laiko.
Papildyta:
QUOTE(Kuzia @ 2011 07 06, 22:19)
Na, councilas yra councilas, jie viska turi, bet ir shakotis pries juos mazai kas isdrista rolleyes.gif . Va todel neretai mokyklos ir permeta visas streles i ten cool.gif .
O del tvarkos pacioj mokykloj, tai taip, be abejones - ten kur yra susitarimas neviesint, tai ir neviesina. Jeigu yra susitarimas nepriimt tiesiogiai, tai ir priima tik per councila.

g.gif Jau jei sakojiesi tai sakokis ten kur reikia: council ar mokyklose - svarbu kad nenusisneketum, ir tiek blink.gif Ar mokykla ar council - tas pat. Visur savo taisykles. Visur pasitaiko maloniu ir grubiu zmoniu.
I valdiskas mokyklas priima per savivaldybes ir nieko nepadarysi. Tikrai negirdejau, kad mokyklos "permetinetu streles" i council.
Taip pat neteko girdeti, kad mokyklos atsisakytu isduoti kelintas vaiko numeris eileje. Bet gal taip yra tik Wandsworth/Lambeth/Southwark/Hammersmith/Westminster. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(arlete @ 2011 07 06, 16:56)

Mes patekom i katalikiska,eilej laukem kad patekt,ir siandien pamaciau musu klasej musulmoncikus..... galvojau,kad cia ju nebus blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

liepkit vaikui nedraugaut,sakykit jie vaikus mazus valgo ,ypac eastern europeans essen.gif

P.S. o jums ,kaip katalikei,neatrodo ,kad dievas vienas ?

P.S. S. lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(arlete @ 2011 07 06, 19:56)
Sveikos,noriu paklausti tu,kuriu vaikuciai eina i katalikiskas mokyklas. ar buna situose mokyklose musulmonu? blush2.gif

Mes patekom i katalikiska,eilej laukem kad patekt,ir siandien pamaciau musu klasej musulmoncikus..... galvojau,kad cia ju nebus blush2.gif

QUOTE(arlete @ 2011 07 06, 20:35)
As zinau kas yra katalikaiir ,kas jais gali buti. mirksiukas.gif  bet vienos mergaites(musulmones) tevas pasake kad jie tokie.
todel ir klausiau,kaip gali buti musulmonai katalikiskoj mokykloj

kokie tokie? g.gif tai gal jie persimete i katalikybe g.gif biggrin.gif

ir kur tas pasaulis ritasi, ane g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle22 @ 2011 07 06, 22:40)
Taip pat neteko girdeti, kad

Jeigu neteko apie tai girdeti, dar nereiskia, kad taip nera...
Matau, kad nesupratai ka buvau parasius.
Mokykla nukreipia tevu srauta i councila todel, kad ten net jei vaikas sarase krenta zemyn(as asmeniskai pazistu, kas is 3 vietos per pusmeti nukrito i 30), gautu daugiau patarimu ir informacijos apie kitas mokyklas. Yra zmoniu, kurie kelia skandala vos progai pasitaikius, taigi, councile tokius apramina - paguos, paaiskins ir uzmus gerumu/maloniu elgesiu. O mokykla yra mokykla, turbut sunku butu kalbet su pletku prisirankiojusiomis mamomis. Pletkai tai butu mazdaug - o tu zinok tas ir anas uzlindo i prieki per tiek ir tiek vietu, ir dabar yra virs tavo vaiko doh.gif .
Mano patirtis nera tik is nuogirdu. 2.5 metu kovoju del vietos mokykloje, i kuria mano vaikas turi 2 pirmumus. Taigi, visais imanomais budais visa ta laika rinkau visa imanoma informacija. Sutikau daug zmoniu norinciu ir galinciu padeti - buvo net tokiu - ateik, mano vyras pazista ta ir ana, gausi vieta per 3 dienas laugh.gif . Nebuvau, bet gal vertejo cool.gif . Kartais tikrai pradedu manyt, kad reik pradet rekaut ir reikalaut doh.gif . Bet tuomet mano pusej nebus tie, kas yra dabar - norimos mokyklos direktore, kuri vel ragina mane rasyt nauja apeliacija ir pataria ka irasyt blush2.gif cool.gif .
Aciu uz demesi smile.gif
I a/z neatsakineju.
Atsakyti
Kam uzkliuvo kitos religijos - pries kelis metus buvo daug kalbeta, kad i "Faith schools" reiktu priimti dali is kitu tikejimu, gal tai buvo palikta kiekvienai mokyklai ar local authority spresti ax.gif reik ziureti mokyklos admissions policy- koki prioritetai.

Reception nevadinama bet koki metai- tai kaip paruosiamoji klase, bet ji jau privaloma.
Nezinau kelinta karta dedu nuoroda tongue.gif Lentelej viskas labai aisku 4u.gif
http://en.wikipedia....tion_in_England

Atsakyti
Kickers, Ecco, clarks, - sitie geri, ypac vaiku kojytems. Nors, mano vaikui ne vieni nelaiko biggrin.gif

A, ko jus cia uzsipuolet mamyte sunerimusia del musulmonu. Man, mokykloje jie netrukdytu, man kiltu normalus zmogiskas klausimas: o, tai kiek nuosirdziai jie tiki viena ar kita religija? Kai kalba poterius, tai kam jie meldziasi? O, kaip su musulmonu sventemis ir visa kita? Nu, tiesiog apgavyste tuomet gaunasi ir tiek cool.gif

Nebent tai yra tas variantas, kad musulmonai toje mokykloje yra todel, kad councile nera vietu kitose mokyklose. O, mokytis tai reikia. Zinau tokiu atveju.
Papildyta:
QUOTE(Kuzia @ 2011 07 07, 09:49)
Bet tuomet mano pusej nebus tie, kas yra dabar - norimos mokyklos direktore, kuri vel ragina mane rasyt nauja apeliacija ir pataria ka irasyt blush2.gif  cool.gif .
Aciu uz demesi smile.gif
I a/z neatsakineju.

Kuzia, o tai jei gerai supratau, tavo variantu, councilas vaiko i norima ir priklausancia mokykla nepraleidzia, ane? Ne, mokykla? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2011 07 07, 08:25)

A, ko jus cia uzsipuolet mamyte sunerimusia del musulmonu. Man, mokykloje jie netrukdytu, man kiltu normalus zmogiskas klausimas: o, tai kiek nuosirdziai jie tiki viena ar kita religija? Kai kalba poterius, tai kam jie meldziasi? O, kaip su musulmonu sventemis ir visa kita? Nu, tiesiog apgavyste tuomet gaunasi ir tiek  cool.gif

o kiek pati ,toji mamyte ,yra katalike?kalba poterius,rozini,lankosi misiose? 99% -ne.todel,kiti baltieji -isrinktieji,gali buti nepatenkinti jos vaiko buvimo klaseje ,nes seima nera praktikuojantys katalikai.tai tas pats, kai motinos nenori "counciliniu "vaiku klaseje ,nors patys lygiai tokie patys - arba gyvena soc bustuose ,arba gauna socialines pasalpas ir daznai vienos augina vaikus.

kas geriau nesimeldziantys katalikai ar dievobaimingi musulmonai?

Atsakyti
[quote=liomi,2011 07 07, 11:35]
o kiek pati ,toji mamyte ,yra katalike?kalba poterius,rozini,lankosi misiose? 99% -ne.

As jos nepazistu, negaliu atsakyt ar ji kalba rozanciu ar ne. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 07 06, 23:23)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

liepkit vaikui nedraugaut,sakykit jie vaikus mazus valgo ,ypac eastern europeans essen.gif

P.S. o jums ,kaip katalikei,neatrodo ,kad dievas vienas ?

P.S. S.  lotuliukas.gif

ka as sakysiu savo vaikui,tai mano reikalas. o jei yra taisykles,kad priima TIK katalikus,tai kodel mokosi musulmonai?
cia tas pats kaip i mergaiciu mokykla priimtu berniuka.
be to ju religija visai kita negu,mano kaip katalikes, nors ir dievas vienas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arlete: 07 liepos 2011 - 10:53
QUOTE(Limcamca @ 2011 07 07, 09:25)
Kuzia, o tai jei gerai supratau, tavo variantu, councilas vaiko i norima ir priklausancia mokykla nepraleidzia, ane? Ne, mokykla?  g.gif

Aha unsure.gif . Sitoj mokykloj mokiniu judejimas(is vienos mokyklos i kita) yra praktiskai nulinis - 2% berods, kai nacionalinis vidurkis yra ~15-20%. Taigi, praktiskai niekas neiseina is tos mokyklos, todel vietos neatsilaisvina. O kad skirt papildoma vieta su tai vietai priklausanciais pinigais is councilo, turi but pakankamai rimtos priezastys. O jei ne, tai ir prasideda - priesgaisriniai reikalavimai, pinigu trukumas, mokytojos demesio trukumas, vietos trukumas - ner kur kedutes pastatyt dar vienam vaikui biggrin.gif . Ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(romuciukas @ 2011 07 07, 06:42)
kokie tokie? g.gif  tai gal jie persimete i katalikybe g.gif  biggrin.gif

ir kur tas pasaulis ritasi, ane g.gif  lotuliukas.gif

tokie,tai musulmonai,sakau nes zinau, mirksiukas.gif

as nesiruosiu cia diskutuoti,as paklausiau ar gali taip buti.

bus religijos pamokos,ka tie vaikai tada darys? mokyklos valgiarastyje yra kiaulienos patekalai unsure.gif
Atsakyti