Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai/mokykos UK

QUOTE(Orhideja:) @ 2011 07 06, 11:28)
Sveikutes...Tai va as jau isiunciau laiska kad sutinku vaika leisti i ju paskirta mokykla ,bet mes persikraustom ir ta mokykla man dabar toli,kur man dabar kreiptis del mokyklos kad pakeisti? Jokio laisko dar negavus esu nuo kada jis pradeda lankyti

I ta mokykla i kuria noresit pereiti. Jums reikia pasiklaust ar yra ten vietu ir irasyt i waiting lista.
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2011 07 06, 14:52)
I ta mokykla i kuria noresit pereiti. Jums reikia pasiklaust ar yra ten vietu ir irasyt i waiting lista.

O mums salia namu esancioj mokykloj pasake, kad jie jokiu waiting listu neturi ir kreiptis tiesiai i konsula.. tai primelavo? g.gif
Atsakyti
Atsiprašau,jei pasikartosiu su klausimu,skaičiau abi temas ir neredau,arba nemačiau.Tai klausimas toks-kokios parduotuvės uniforma geriausiai nešiojasi,skalbiasi,lyginasi?
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2011 07 06, 14:10)
O mums salia namu esancioj mokykloj pasake, kad jie jokiu waiting listu neturi ir kreiptis tiesiai i konsula.. tai primelavo? g.gif

nemelavo, pas mus ir taip
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2011 07 06, 13:10)

Visos mokyklos turi waiting listus. Kad neturi, tai ir man yra pasake biggrin.gif , bet kai nepatikejau, pasake kelintoj vietoj mano vaikas.
Yra keletas niuansu, kodel taip sako. Paprastai tose mokyklose nebuna laisvu vietu, todel priemima vykdo centralizuotai. Taigi. Net irasius vaika i waiting lista, nebutinai jis kils aukstyn i saraso virsu. Todel, kad isvengt tevu rustybes, apie tai neispesi ne zodzio.

QUOTE(TSB @ 2011 07 06, 14:24)
-kokios parduotuvės uniforma geriausiai nešiojasi,skalbiasi,lyginasi?

John Lewis.
Dar nebloga Bhs ir M&S.
Atsakyti
Gal kuri zinote ka reiskia reception/yr1 ? Kokia cia klase ir i kuria klase vaikas eis kitais metais i yr1 ar yr2? blink.gif
Atsakyti
Kuzia,dėkavoju už atsakymą.
Atsakyti
Sveikos,noriu paklausti tu,kuriu vaikuciai eina i katalikiskas mokyklas. ar buna situose mokyklose musulmonu? blush2.gif

Mes patekom i katalikiska,eilej laukem kad patekt,ir siandien pamaciau musu klasej musulmoncikus..... galvojau,kad cia ju nebus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arlete: 06 liepos 2011 - 18:56
QUOTE(arlete @ 2011 07 06, 17:56)
Sveikos,noriu paklausti tu,kuriu vaikuciai eina i katalikiskas mokyklas. ar buna situose mokyklose musulmonu? blush2.gif

Mes patekom i katalikiska,eilej laukem kad patekt,ir siandien pamaciau musu klasej musulmoncikus..... galvojau,kad cia ju nebus blush2.gif

Is ko nusprendet, kad jie musulmonai? Katalikais gali buti ne tik europieciai...
Atsakyti
QUOTE(*alisa* @ 2011 07 06, 17:29)
Is ko nusprendet, kad jie musulmonai? Katalikais gali buti ne tik europieciai...

As zinau kas yra katalikaiir ,kas jais gali buti. mirksiukas.gif bet vienos mergaites(musulmones) tevas pasake kad jie tokie.
todel ir klausiau,kaip gali buti musulmonai katalikiskoj mokykloj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arlete: 06 liepos 2011 - 19:36
QUOTE(Kuzia @ 2011 07 06, 18:57)
Visos mokyklos turi waiting listus. Kad neturi, tai ir man yra pasake biggrin.gif , bet kai nepatikejau, pasake kelintoj vietoj mano vaikas.
Yra keletas niuansu, kodel taip sako. Paprastai tose mokyklose nebuna laisvu vietu, todel priemima vykdo centralizuotai. Taigi. Net irasius vaika i waiting lista, nebutinai jis kils aukstyn i saraso virsu. Todel, kad isvengt tevu rustybes, apie tai neispesi ne zodzio.
John Lewis.
Dar nebloga Bhs ir M&S.

Tu kalbi apie tai, kad waitingus listus turi councilai, bet nebutinai pacios mokyklos. Jei paklausi mokyklos, kelintoje vietoje tavo vaikas waiting list'e jie neatsakys, bet jei paklausi councile, kelintoje vietoje tavo vaikas tokios ir tokios mokyklos waiting liste, - jie atsakys 4u.gif

Smarkiai nesiginciju, nes kaip zinia, kai kur mokyklos turi savo tvarka, tad 100% teigti, kad mokykla pati savaime, turi tureti waiting list'a butu netiesa.
Atsakyti
QUOTE(Rain girl @ 2011 07 06, 19:29)
Gal kuri zinote ka reiskia reception/yr1 ? Kokia cia klase ir i kuria klase vaikas eis kitais metais i yr1 ar yr2? blink.gif

Na pas mus mokykloj reception vadina pirma ir antra klase. Mano pana dabar eina i nurseri, o nuo sugsejo i reception 1, t.y. pirma klase. Manau ir kitur bus tas pats.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heida: 06 liepos 2011 - 20:20