QUOTE(Bonux @ 2011 05 29, 13:13)
Labas, turiu dar viena klausima, jei kas netinges atsakyti
nuo 4 metu jau kaip supratau yra ta reception - paruosiamoji grupe i mokykla - tai i ja galima irgi nuo balandzio pakliut, ar jos tik rugseji formuojamos? aciu
Ir dar: pvz, jeigu as dirbu ir mano vaikas suserga, ar gaunu koki "biuleteni" su vaiku sedet namie? Na, kaip cia LT
ar yra ten uk kazkas panasaus, ar cia viskas kraunama ant tevu peciu - sukis kaip nori
o kaip tada uzmokestis uz darzeli - uz nelankytas dienas reikia moketi ar ne? aciu
p.s.
WERDES patirtis ypatingai aktuali, nes galvojam apie manchesteri, bet esu dekinga ir kitoms mamytems pasidalinusioms patirtimi
jei jus atvykstat vidury mokslo metu,paduodat prasyma ir gaunat vieta i ta mokykla,kuri turi vieta.O siaip prasymas paduodamas pries metus(pas mus buvo konkreciai norudytas laikas,anketas reikejo atnest iki lapkricio 1d) tam kad nuo kitu metu rugsejo vaikas galetu lankyt mokykla.
ligonlapiu nera.reikia klaustis darboviete ar apmoka ar ne tas pravaiksciotas dienas,man atrodo pagal istatyma dvi ar tris diena apmoka,o paskui jau ne tik kad nemoka,bet dar turi turet pasiaiskinima,kur buvai,kuo sirgo,pas koki gydytoja lankeis ir t.t.pas mane pvz sirgt(ar priziuret serganti) gali tris kart metuose,o jei neateini del ligos ketvirta karta-ispejimas.
reikia moket,nesvarbu del kokiu priezasciu nelankei.
ziuri, kaimynka busi
7men siunta laukiama 22d Kaune,27d Vilniuje:)