Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai/mokykos UK

QUOTE(TimbaLimba @ 2011 05 18, 12:25)
Cia turbut jurgita-d buvo skira zinute,mes jau darzelio nebelankom smile.gif

Sweika timba limba smile.gif seniai matyta tongue.gif
O tu Uk?
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2011 05 18, 13:43)
Sweika timba limba smile.gif seniai matyta tongue.gif
O tu Uk?

parasiau i az smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2011 05 18, 13:25)
Cia turbut jurgita-d buvo skira zinute,mes jau darzelio nebelankom smile.gif

mes ir nelankom,bet jus neteisinga info idejot,todel ir pasiulau pasidomet geriau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(romuciukas @ 2011 05 18, 17:00)
mes ir nelankom,bet jus neteisinga info idejot,todel ir pasiulau pasidomet geriau tongue.gif

sorry, as is patirties tik rasiau, mes kai klausem privaciam darzeli tai sake, kad neduoda nemokamu valandu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2011 05 18, 17:21)
sorry, as is patirties tik rasiau, mes kai klausem privaciam darzeli tai sake, kad neduoda nemokamu valandu smile.gif

ot apgavikai nu biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes. mane dabar neramina toks klausimas.ar kas tvarketes del mokyklos per konsula.esme tame kad toj mokykloj kur yra salia namu dabar nera vietu ir viena is konsulo darbuotoju sako jus nesijaudinkit as irasysiu jus i eile paskambinsiu i mokykla ir jiems pranesiu.bet kiek as jai parasau ir paklausiu ar viskas gerai sako vis nesijaudinkit as pranesiu mokyklai ir irasysiu i eile.nu ir man kazkaip neramu, kad ji isvis nieko nepadarys.sakau gal man paciai nueit i mokykla ir isirasyt i eile?ar neverta jei viskas per konsula vyksta? g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviliukep @ 2011 05 19, 11:39)
sveikutes. mane dabar neramina toks klausimas.ar kas tvarketes del mokyklos per konsula.esme tame kad toj mokykloj kur yra salia namu dabar nera vietu ir viena is konsulo darbuotoju sako jus nesijaudinkit as irasysiu jus i eile paskambinsiu i mokykla ir jiems pranesiu.bet kiek as jai parasau ir paklausiu ar viskas gerai sako vis nesijaudinkit as pranesiu mokyklai ir irasysiu i eile.nu ir man kazkaip neramu, kad ji isvis nieko nepadarys.sakau gal man paciai nueit i mokykla ir isirasyt i eile?ar neverta jei viskas per konsula vyksta? g.gif  doh.gif

mums uzvakar kaip tik sake sekretore mokyklos, kad mokykla nepriraso pati, reik per konsula.
bet kitas miestas, kita mokykla, tai nzn kaip jums. pabandyt gali, per galva neduos smile.gif
Atsakyti
o apie tas katalikiskas mokyklas ka nors zinot?kaip jos?gal jos ne konsulines? o del mokyklos jei nueisiu ir paklausiu ar mes irasyti i eile gal mums pasakys? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviliukep @ 2011 05 19, 10:56)
o apie tas katalikiskas mokyklas ka nors zinot?kaip jos?gal jos ne konsulines? o del mokyklos jei nueisiu ir paklausiu ar mes irasyti i eile gal mums pasakys? g.gif

kaip suprast konsulines? jos yra tokios pat kaip ir kitos mokyklos, jei nenorit vadinamos konsulines, tai eikit i privacia mokykla tada ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristin @ 2011 05 19, 22:46)
kaip suprast konsulines? jos  yra tokios pat kaip ir kitos mokyklos, jei nenorit vadinamos konsulines, tai eikit i privacia mokykla tada ax.gif

paklausiu kitaip, ar i katalikiskas mokyklas irgi priima centralizuotai? ar jom reikia atskirus prasimus rasyt?
Atsakyti
QUOTE(Kristin @ 2011 05 19, 22:46)
kaip suprast konsulines? jos  yra tokios pat kaip ir kitos mokyklos, jei nenorit vadinamos konsulines, tai eikit i privacia mokykla tada ax.gif

o jetau dabar prasides kabinejimasis prie zodziu....as tiesiog sutrumpinau, konsulines mokyklos kai viskas yra tvarkoma per konsula,o katalikiskos kiek girdejau jos pacios viska sprendzia.ar dabar aiskiau??????????/ir prie ko cia privacios mokyklos?
Papildyta:
QUOTE(giedra_ul @ 2011 05 20, 08:28)
paklausiu kitaip, ar i katalikiskas mokyklas irgi priima centralizuotai? ar jom reikia atskirus prasimus rasyt?

aciu kad patikslinai mano klausima bigsmile.gif bet kiek jau zinai viska pas mus jau pajudejo mirksiukas.gif tai gal jau ir neprireiks issamaus atsakymo apie katalikiskas mokyklas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviliukep @ 2011 05 20, 09:22)
o jetau dabar prasides kabinejimasis prie zodziu....as tiesiog sutrumpinau, konsulines mokyklos kai viskas yra tvarkoma per konsula,o katalikiskos kiek girdejau jos pacios viska sprendzia.ar dabar aiskiau??????????/ir prie ko cia privacios mokyklos?
Papildyta:

aciu kad patikslinai mano klausima bigsmile.gif bet kiek jau zinai viska pas mus jau pajudejo mirksiukas.gif tai gal jau ir neprireiks issamaus atsakymo apie katalikiskas mokyklas lotuliukas.gif

nu tai taip ir reik klaust doh.gif priklauso nuo pacios mokyklos, visur skirtingai ax.gif
Atsakyti