Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai/mokykos UK

QUOTE(Doviliukep @ 2011 05 06, 21:20)
oi boza doh.gif ta uk tikra idiotu salis.patys reikalauja kad vaikai butinai eitu i mokykla o kai reikia priimti nulis sveiku

kas cia per iprotis visus durnint ir idiotais vadint.Jau visiems imigrantams reikia raudona kilima nutiest,vietas mokykloj is anksto paruost ir dar milijona i saskaita idet.

Atsakyti
QUOTE(romuciukas @ 2011 05 06, 20:34)
kas cia per iprotis visus durnint ir idiotais vadint.Jau visiems imigrantams reikia raudona kilima nutiest,vietas mokykloj is anksto paruost ir dar milijona i saskaita idet.

thumbup.gif Ir butent i ta IDIOTU sali visi begte bega lotuliukas.gif nes mano, kad bus pranasesni uz gyvenancius sioje salyje idiotus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rozeslasiukas @ 2011 05 06, 22:50)
thumbup.gif  Ir butent i ta IDIOTU sali visi begte bega  lotuliukas.gif nes mano, kad bus pranasesni uz gyvenancius sioje salyje idiotus  lotuliukas.gif

Niu gerai gerai mergaites suvaret cia mane ax.gif bet is tiesu kazkaip pikta yra kai viskas vyksta cia letuoju budu,na man dar reikia laiko priprast prie ju sistemos.per riebiai pasakiau kad jie idiotai blush2.gif bet istiesu supykde.katram rajone randates?
Atsakyti
QUOTE(Doviliukep @ 2011 05 07, 10:22)
Niu gerai gerai mergaites suvaret cia mane ax.gif bet is tiesu kazkaip pikta yra kai viskas vyksta cia letuoju budu,na man dar reikia laiko priprast prie ju sistemos.per riebiai pasakiau kad jie idiotai blush2.gif bet istiesu supykde.katram rajone randates?

Nepergyvenk priprasi prie ju to ritmo irnesakyk.gif Man pradzioj irgi buvo keista, kad viskas pastu, net banko korteles siunciamos su pin kodais bigsmile.gif Bet ju tokia sistema ir viskas smile.gif
As pvz Kente gyvenu. Buvom surade darzeli, pasake, kad nuo balandzio jau bus mums vieta ir vsio, paskambino sako sorry doh.gif nebus vietos laisvos, o as jau darbuka buvau sioki toki susiradus ax.gif ir ka sedziu namie daba ir vel laukiu. Aisku buvo pykcio ir asaru, bet nieko praejo viskas ir vel graziai laukiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rozeslasiukas @ 2011 05 07, 16:15)
Nepergyvenk priprasi prie ju to ritmo  irnesakyk.gif Man pradzioj irgi buvo keista, kad viskas pastu, net banko korteles siunciamos su pin kodais  bigsmile.gif  Bet ju tokia sistema ir viskas smile.gif
As pvz Kente gyvenu. Buvom surade darzeli, pasake, kad nuo balandzio jau bus mums vieta ir vsio, paskambino sako sorry  doh.gif  nebus vietos laisvos, o as jau darbuka buvau sioki toki susiradus  ax.gif ir ka sedziu namie daba ir vel laukiu. Aisku buvo pykcio ir asaru, bet nieko praejo viskas ir vel graziai laukiu  lotuliukas.gif

O jai nepaslaptis kokiam cia kento miesteli taip? (as ir is kento)
Atsakyti
tai jau teks priprast ir kantriai laukti unsure.gif as tai vakaru londone yeadinge gyvenu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 05 07, 14:35)
O jai nepaslaptis kokiam cia kento miesteli taip? (as ir is kento)

West Mallinge 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Samojinga @ 2011 02 25, 02:10)
Dauguma darzeliu cia privatus...Priimami vaikuciai nuo 3men iki 5m. Priemimas priklauso nuo laisvu vietu darzelyje. Jeigu vietu yra tai gali is karto priimti, jei nera gali tekti laukti...darzelyje nereikia uniformos....maistinimas duodamas..
Nueikite tiesiai i darzeli ir paprasykite application pack ir uzsipildysite dokumentus...
Darbo laikas (priklauso nuo pacio darzelio), bet visur panasiai 7.30am-6.30pm. Kainos taip pat priklauso ar vaikas eis kasdien ar tik pora kartu i savaite... Jeigu vaikas eis full time (kasdien po pilna diena) tai kainos siaip Londone £900-£1000/men. Aisku reiksmes turi vaiko amzius. 0-2 metuku  dazniausiai buna virs £900, 2-3 metu vaikams apie £870; 3-5metu vaikams ~£850 o gal dar maziau.
Kainas rasau apytiksliai...

Pati dirbu vaiku darzelyje.. 4u.gif

Kai vaikui sueina 3m tada vaikas gauna nemokamas 15val, ir tada teveliams reikia maziau moketi...o jei abu su teveliu dirbsit tada kazkuria dali (tai priklausys nuo incomes) apmokes valstybe...
Beje darzeliai cia vadinasi NURSERY...Paruosiamoji  PRESCHOOL (kur dazniausiai vaikai gauna nemokamas 15 val/sav, taciau cia vaikuciai priimami nuo 3m) RECEPTION  (0 klase pradineje mokykloje, kur vaikuciai priimami nuo 4m)

Anglijoje vaikiukai budami 5m pradeda eiti i pirma klase!

Drasiai klausk, atsakysiu i visus klausimus susijusius su darzeliais.
Papildyta:
Gali buti kad gera darzeli reikia nuo gimimo uzsiimti.Priklauso nuo darzelio populiarumo.....ka ir as planuoju daryti savo antrajai atzalelei...Gaila kad negalesiu vesti pas save i darzeli, nes mes priimam vaikiukus nuo 1.5m. Kartais buna kad darzeliai neturi BABY ROOM, kur buna vaikiukai 0-2metuku. O priima tik vaikiukus nuo 1-1.5 metuku, kurie iskart keliauja i TODDLER ROOM (2-3m).

Labai naudinga info smile.gif As ruosiuosi vyksti su durkyte i uk, jai vasaros gale bus 5 metukai, ir kiek supratu jau jai reiktu eiti 0 klase. O tos mokykleles irgi kainuoja? Gal ten irgi kazkaip ziuri i vienisas mamytes? gal kokios nuolaidos ar pan oficialiai nesu dar isiskyrurusi, bet nebebendraujame su dukros teciu. Esu visiskai zalia sia tema ... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sonata22 @ 2011 05 08, 15:31)
Labai naudinga info smile.gif As ruosiuosi vyksti su durkyte i uk, jai vasaros gale bus 5 metukai, ir kiek supratu jau jai reiktu eiti 0 klase.  O tos mokykleles irgi kainuoja? Gal ten irgi kazkaip ziuri i vienisas mamytes? gal kokios nuolaidos ar pan oficialiai nesu dar isiskyrurusi, bet nebebendraujame su dukros teciu. Esu visiskai zalia sia tema ... 4u.gif

Jeigu 5 sueina iki rugsejo, tai jau i pirma o ne nuline teks eiti. Mokyklos nemokamos, kainuoja pries ir po pamokiniai klubai, jei norit, kad vaikas butu ilgiau nei nuo 9 iki 3val.
Atsakyti
Sveiki,sakykit,gal zinot kokius dokumentus reikia atsivesti is LT,kad vaikas galetu nuo kito rudens lankyti mokykla UK?
jis Lietuvoje baigia pirma klase.
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*gitagita* @ 2011 05 09, 07:00)
Sveiki,sakykit,gal zinot kokius dokumentus reikia atsivesti is LT,kad vaikas galetu nuo kito rudens lankyti mokykla UK?
jis Lietuvoje baigia pirma klase.
aciu 4u.gif

Vaiko paso, gim.liudijimo, adreso patvirtinimo. Mums daugiau nieko nereikėjo, jokių pažymų iš LT.
Atsakyti
QUOTE(netaa @ 2011 05 09, 09:39)
Vaiko paso, gim.liudijimo, adreso patvirtinimo. Mums daugiau nieko nereikėjo, jokių pažymų iš LT.

dekui.o dar toks kvailas klausimas,nereikia gim.liudijimo isverst i anglu kalba? blush2.gif
o cia ,kad LT baige pirma klase jokios pazymos neprireiks? ax.gif
Atsakyti