nu kazka reiks galvot,nes tikrai nezadu mazes palikt cia lt o pati gyvent uk
QUOTE(tiskute @ 2011 04 01, 07:40)
nu kazka reiks galvot,nes tikrai nezadu mazes palikt cia lt o pati gyvent uk
nesinervuokit Iseiti visada galima rasti Yra dar toks dalykas, kaip childminder, tai yra moteriskes, kurios priziuri vaikus savo namuose, jos yra reguliuojamos, taip kad nera labai baisu palikti. Tai va, dauguma ju nuveda vaikus i mokykla ir is jos pasiima. Aisku, geriausia, kai mokykla turi pries pamokinius ir po pamokinius klubus, tada vaikui nereikia niekur vaiksciot, bet ne visos turi. Kainos nera ypatingai dideles, bet nezinau tiksliai kiek, nes londone kainos skiriasi nuo kitu miestu. sekmes
Laba diena,
isitraukiu ir as i jusu diskusijas sakykit, o gal kas nors siam bury yra is Reading`o?
isitraukiu ir as i jusu diskusijas sakykit, o gal kas nors siam bury yra is Reading`o?
QUOTE(Gingerr @ 2011 04 03, 11:34)
Laba diena,
prisistatymu tema:
http://www.supermama...?...4356&st=348
pokalbiu temos:
http://www.supermama...?...amp;s=&f=95
QUOTE(romuciukas @ 2011 04 03, 11:38)
prisistatymu tema:
pokalbiu temos:
pokalbiu temos:
bet mane domina darzeliu klausimai tad pabuvosiu dar cia
sveikutes
apie darzelius londone nieko nezinau todel klausiu jusu del ju.
zinau, kad yra privatus ir valstybiniai berods. kaip jus tuos valstybinius randat internete? ar vedat per paieska 'nursery' ir viskas? ar kazkaip kitaip jie dar vadinasi? kiek mazdaug dabar londone darzeliai kainuoja?
zinau, kad yra privatus ir valstybiniai berods. kaip jus tuos valstybinius randat internete? ar vedat per paieska 'nursery' ir viskas? ar kazkaip kitaip jie dar vadinasi? kiek mazdaug dabar londone darzeliai kainuoja?
QUOTE(*smilgele* @ 2011 04 04, 15:07)
sveikutes
dar gali ieskot early years centre.valstybiniu ir privaciu darzeliu kainos mazai kuo skiriasi.paziuret gali savo counsil internetiniam puslapy
o sakykit, tarkim radau miesto council`e sarasa darzeliu, kainu ten nera, o taip pat ju nenurodo ir vidiniuose puslapiuse kaip dabar zinoti, kuris yra privatus ir kuris valstybinis? (pavadinimuose nera private nurodyta)
Nelabai suprantu, koks skirtumas valstybinis, ar privatus. Kainos labai mazai skiriasi. bent jau aplink mane, kiek domejausi, pagrindinis skirtumas buvo tas, kad valstybiniai buvo perpildyti su eilem metam i prieki. bent jau pas mus visi valsybiniai yra sure start centruose. O siaip garantuoju, kad kiekviena savivaldybe turi info telefona, kur paskabinus yra suteikiama info apie darzelius/mokyklas, as asmeniskai is ten ir darzeliu sarasa gavau su visom kainom ir aprasymais
QUOTE(werde @ 2011 04 05, 10:53)
Nelabai suprantu, koks skirtumas valstybinis, ar privatus. Kainos labai mazai skiriasi. bent jau aplink mane, kiek domejausi, pagrindinis skirtumas buvo tas, kad valstybiniai buvo perpildyti su eilem metam i prieki. bent jau pas mus visi valsybiniai yra sure start centruose. O siaip garantuoju, kad kiekviena savivaldybe turi info telefona, kur paskabinus yra suteikiama info apie darzelius/mokyklas, as asmeniskai is ten ir darzeliu sarasa gavau su visom kainom ir aprasymais
painiojat jus kazka cia rimtai
valstybinis darziukas buna prie mokyklos paprastai,vaikai ten eina 2.5h per diena is ryto ar po pietu ir moket uz ji nereikia.
o del to inte ieskojimo nezinau,as dariau paprastai,nuejau i keleta arciausiu prie namu ir pasiklausiau,dave kainininkus ir visa reikiama info.
Ne, nepainioju Ne as pradejau visa sita privaciu/valstybiniu darzeliu reikala
Manau, reiktu atskirt du dalykus, vienas- tai yra mokymo institucijos, priklausancios valstybinei svietimo sistemai, tai yra mineti mokyklu darzeliai.Jie visada yra nemokami. Beje, mano mazius tokiam praleidzia visa diena nemokamai, bet cia tikriausiai prabanga, tikrai nevisur tokia galimybe yra.
Toliau....mano supratimu, kai yra ieskoma valstybiniu darzeliu, turima omeny dieniniai darzeliai, priklausantys savivaldybei, kaip kad visi sure start centrai (bent jau kol kas, nes yra ketinimu dali parduot), kitaip sakant, tai yra valstybes islaikomos ir pelno nesiekiancios organizacijos, cia kaip priespriesa privatiems. Bet kuriuo atveju VISI darzeliai yra mokami, ir toli grazu nera taip, kad valstybinis =nemokamas, apart tu 15val, kurias galima gauti daugumoj darzeliu.
Manau, reiktu atskirt du dalykus, vienas- tai yra mokymo institucijos, priklausancios valstybinei svietimo sistemai, tai yra mineti mokyklu darzeliai.Jie visada yra nemokami. Beje, mano mazius tokiam praleidzia visa diena nemokamai, bet cia tikriausiai prabanga, tikrai nevisur tokia galimybe yra.
Toliau....mano supratimu, kai yra ieskoma valstybiniu darzeliu, turima omeny dieniniai darzeliai, priklausantys savivaldybei, kaip kad visi sure start centrai (bent jau kol kas, nes yra ketinimu dali parduot), kitaip sakant, tai yra valstybes islaikomos ir pelno nesiekiancios organizacijos, cia kaip priespriesa privatiems. Bet kuriuo atveju VISI darzeliai yra mokami, ir toli grazu nera taip, kad valstybinis =nemokamas, apart tu 15val, kurias galima gauti daugumoj darzeliu.
o tai gerai, as dabar uz poros men vaziuosiu pas vyra su kleckiuku, jam rugseji 3 metukai sueina, reiskiasi jis dar i tas mokykleles, kur nuo 4 neis. tad ka man rekomenduotumet, ko ieskoti? nes councile sarasu ne viena radau, bet kaip jau minejau, negaliu atskirti kas yra kas, kas yra privatu, kad ne privatu... nes 900 svaru i menesi, man turbut didele prabanga o 15 val. per savaite irgi nezinau ar iseitis, nes jei rasiu darba, tai kaip tai derinti be aukles.... gal kokiu protingu patarimu duotumet merginos