Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai/mokykos UK

QUOTE(Orhideja:) @ 2011 03 23, 13:11)
Viskas gerai,lauksim laisko dabar ax.gif  Vakar diena labai bloga buvo,jetau kaip isigandau,isejau i parduotuve "papirosku" pirkti (cigareciu blush2.gif ) kieme labai daug policijos stovejo,ir daug visokiu kitokiu istaigu pareigunu,eidama galvoju Aciu D...ne pas mane,gryztant namo jau ziuriu pas mane prie duru laukia,tai buta apziurejo,home office paprase,isiklausinejo ar bute radiatoriai veikia,ir visa kita,o dar buvo moteris is vaiku teisiu,tai klause apie maziuko mokykla,tai gerai kad turejau is interneto visus duomenis apie mokykla atsispausdinus adresa ir t.t tai nieko nesake ,tik kad gera mokykla,bet isigandau labai ir nesuprasi del ko jie cia mane taip tikrina,pries puse metu buvom kitam mieste su lietuviska masina atvaziave,tai irgi i namus policija atejo apziurejo viska,ir cia dabar,o kas svarbiausia jokiu nusikaltmu nieko nepadare esam doh.gif

Ohoooo...pirma kart girdziu apie tokius patikrinimus blink.gif

QUOTE(Orhideja:) @ 2011 03 23, 14:47)
Dar mamytes pamirsau paklausti ar jums irgi taip buvo......Kaip nuejom i ta mokykla ,(ten kataliku) Jie susirase vaiko duomenis,ir pasake kad atsius laiska,ten bus forma ja reiks uzpildyti ir siusti nurodytu adresu,ir jie atsius mus laiska kur bus parasyta kuri mums mokykla priklauso...Tai kiek suprantu tai dar neaisku ar mes tikrai eisim i ta kataliku mokyklele?

taip , dabar tik gausit forma,o veliau atsakyma ar gavot vieta mokyloj.O jei katalikiska tai gali but ,kad reiks laisko is kunigo,kad einate i baznycia.
Atsakyti
QUOTE(Babe @ 2011 03 22, 22:22)
O kodel rusu butent?  biggrin.gif

A, nezinau. Ziema buvo prancuzu uzsidege kalbeti, bet, kad tevai ne vienas nemoka, mazai pagalbos susilauke, tai persimete ant rusu biggrin.gif

QUOTE(werde @ 2011 03 22, 23:58)
Įdomus požiūris. Nemanau, kad taip panorės ir išmoks, be tėvų dedamų pastangų vargu, ar kas gausis. O ir kurių galų jiems norėti tą lietuvių kalbą mokytis, aplinka, kurioj auga juk angliška. Jų santykis su Lieuva ir lietuvių kalba yra visai kitoks, nei mūsų ir jei tėvai apleis lietuvių kalbos mokymą, greit vaikas visai ją pamirš.

Matot, man svarbu, kad mano vaikas zinotu, kas apskritai per salis yra Lietuva. Su visa jos istorija. Kad zinotu miestus, kad zinotu izymias vietas, kad zinotu kas ten vyksta ir visa kita. Mokejimas pasakyti ar parasyti lietuviskai, nereiskia, kad zmogus zino, kas per viena jo gimtine 4u.gif

QUOTE(Orhideja:) @ 2011 03 23, 20:20)
o paaiskinimas toks kad tikrina emigrantus g.gif

O kuriam cia mieste taip vyksta?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2011 03 23, 22:37)

Matot, man svarbu, kad mano vaikas zinotu, kas apskritai per salis yra Lietuva. Su visa jos istorija. Kad zinotu miestus, kad zinotu izymias vietas, kad zinotu kas ten vyksta ir visa kita. Mokejimas pasakyti ar parasyti lietuviskai, nereiskia, kad zmogus zino, kas per viena jo gimtine  4u.gif

lietuviai
lietuv|iai dgs. tauta, gyvenanti Lietuvoje, kalbanti viena baltų kalbų. lietuvis, lietuvė dkt. tos tautos žmogus.
drisciau nesutikt su tavim sioj vietoj,zinojimo,kur geografiskai yra LT ir kokie ten joje pora miestu siuo atveju nepagelbes pajust vaikams,kad ten tikrai yra ju gintine schmoll.gif kaip matosi is apiberizimo zmogus priskiriamas atitinkamai tautybei,jei jis gyvena ,kur jo tauta, ir kalba savo tautos kalba.Kadangi musu vaikai gyvena kitoj saly pirmoj vietoj lieka kalba.Kitaip bendrystes nepajus,jei nesupras kalbos ax.gif

Atsakyti
QUOTE(romuciukas @ 2011 03 23, 23:56)
lietuviai
lietuv|iai dgs. tauta, gyvenanti Lietuvoje, kalbanti viena baltų kalbų. lietuvis, lietuvė dkt. tos tautos žmogus.
drisciau nesutikt su tavim sioj vietoj,zinojimo,kur geografiskai yra LT ir kokie ten joje pora miestu siuo atveju nepagelbes pajust vaikams,kad ten tikrai yra ju gintine schmoll.gif  kaip matosi is apiberizimo zmogus priskiriamas atitinkamai tautybei,jei jis gyvena ,kur jo tauta, ir kalba savo tautos kalba.Kadangi musu vaikai gyvena kitoj saly pirmoj vietoj lieka kalba.Kitaip bendrystes nepajus,jei nesupras kalbos ax.gif

Gali nors ir simta citatu atnesti, bet tai nereiskia, kad jos tinka mano ar tavo vaikams mirksiukas.gif Mano vaikai greiciausiai lietuviu kalbos nemyles taip, kaip myli anglu. Motinine kalba jiems bus anglu. Tai, ir atsakau i klausima: as nesuku del to galvos, nes mano prioritetai susije su Lietuva, yra kitokie mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2011 03 25, 14:16)
Gali nors ir simta citatu atnesti, bet tai nereiskia, kad jos tinka mano ar tavo vaikams  mirksiukas.gif Mano vaikai greiciausiai lietuviu kalbos nemyles taip, kaip myli anglu. Motinine kalba jiems bus anglu. Tai, ir atsakau i klausima: as nesuku del to galvos, nes mano prioritetai susije su Lietuva, yra kitokie  mirksiukas.gif  4u.gif

Tai kad dauguma vaiku nelabai nori sneketi lietuviskai,jiems anglu cia atvaziavus nauja kalba,jie ismoksta ir jiems daug ydomiau taip..Mano sesei maziukei 9 metai,moka lietuviu anglu rusu,bet va namie jai grieztai liepema sneketi lietuviskai,nors abejoju ar ka nors ji apie savo gimtine ir zino,jai paprasciausiai anglija ydomesne,o apie Lietuva spes dar tie vaikai viska susizinot,kaip paaugs labiau mirksiukas.gif Turbut patys prades klausineti,dazniau i Lietuva atostogu nores blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes;)))
As su savo mergaite 4,9 metu geguze isvykstu i UK. Ar tokiu laiku priims i mokyklele?
Atsakyti
QUOTE(rieste33 @ 2011 03 27, 19:15)
Sveikos mamytes;)))
As su savo mergaite 4,9 metu geguze isvykstu i UK. Ar tokiu laiku priims i mokyklele?

cia jau nereik speliot is kavos tirsciu mirksiukas.gif
nuvaziuosit,uzpildysit anketa ir lauksit,kol priims,o kiek laiko lauksit ir kada priims priklauso nuo miesto,mokyklos ir t.t.
Atsakyti
Kuom skiriasi primary ir infant school?
Tik tuom, kad infant iki 7m, o primary iki 11?
Atsakyti
QUOTE(GdGl @ 2011 03 29, 13:44)
Kuom skiriasi primary ir infant school?
Tik tuom, kad infant iki 7m, o primary iki 11?

Kai kurios pradines (primary) mokyklos yra is dvieju daliu: infant ir junior. Paprastai jos buna vienam pastate ir vaikas automatiskai pereina i junior, kai baigiasi infant. Infant yra nuo 3 iki 7, junior 8-11 metu. Siaip jau nera labai daug tokiu mokyklu, paprastai pradine buna nuo 3iki 11 metu.
Atsakyti
QUOTE(werde @ 2011 03 29, 15:08)
Kai kurios pradines (primary) mokyklos yra is dvieju daliu: infant ir junior. Paprastai jos buna vienam pastate ir vaikas automatiskai pereina i junior, kai baigiasi infant. Infant yra nuo 3 iki 7, junior 8-11 metu. Siaip jau nera labai daug tokiu mokyklu, paprastai pradine buna nuo 3iki 11 metu.

aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti

i 
Žinutės ne į temą ištrintos. Tausokit savo ir kitų laiką, nešiukšlinkit temų žinutėm ne į temą.
Atsakyti
Sveikos mamytes su vyru sprendziam del isvykimo i londona bet nezinom kaip daryti del vaikuciu dukrytei 6metukai si rudeni turi eiti i mokykla man aip pat dar yra mokslai noriu uzbaigt ar labai butu sudetinga jei mes nuvaziuosim i uk vidury mokslo metu ir ar butu problema ja uzrasyti i mokykla sausio men?
Atsakyti