QUOTE(Orhideja:) @ 2011 03 23, 13:11)
Viskas gerai,lauksim laisko dabar Vakar diena labai bloga buvo,jetau kaip isigandau,isejau i parduotuve "papirosku" pirkti (cigareciu ) kieme labai daug policijos stovejo,ir daug visokiu kitokiu istaigu pareigunu,eidama galvoju Aciu D...ne pas mane,gryztant namo jau ziuriu pas mane prie duru laukia,tai buta apziurejo,home office paprase,isiklausinejo ar bute radiatoriai veikia,ir visa kita,o dar buvo moteris is vaiku teisiu,tai klause apie maziuko mokykla,tai gerai kad turejau is interneto visus duomenis apie mokykla atsispausdinus adresa ir t.t tai nieko nesake ,tik kad gera mokykla,bet isigandau labai ir nesuprasi del ko jie cia mane taip tikrina,pries puse metu buvom kitam mieste su lietuviska masina atvaziave,tai irgi i namus policija atejo apziurejo viska,ir cia dabar,o kas svarbiausia jokiu nusikaltmu nieko nepadare esam
Ohoooo...pirma kart girdziu apie tokius patikrinimus
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 03 23, 14:47)
Dar mamytes pamirsau paklausti ar jums irgi taip buvo......Kaip nuejom i ta mokykla ,(ten kataliku) Jie susirase vaiko duomenis,ir pasake kad atsius laiska,ten bus forma ja reiks uzpildyti ir siusti nurodytu adresu,ir jie atsius mus laiska kur bus parasyta kuri mums mokykla priklauso...Tai kiek suprantu tai dar neaisku ar mes tikrai eisim i ta kataliku mokyklele?
taip , dabar tik gausit forma,o veliau atsakyma ar gavot vieta mokyloj.O jei katalikiska tai gali but ,kad reiks laisko is kunigo,kad einate i baznycia.