Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai/mokykos UK

QUOTE(Orhideja:) @ 2011 03 20, 10:58)
Labukas visosm Mamytems  4u.gif  Turiu klausimeli,ir nezinau kaip geriau ,ir mano ir vaiko atzvilgiu smile.gif  Mano Suneliui bus birzelio pradzioje 4 metukai,kiek zinau galima jau leisti i mokyklele,bet labai bijau kad nuo 4 metuku biski dar per anksti? tai galvoju dar metelius palaukti ar jau nuo 4 metuku leisti? (vaikas labai nori bendrauti su vaikais,tiesiog neatlimpa nuo vaiku) Gal patarsit kaip geriau? smile.gif

leiskit jau dabar vaika i darza,ne privatu,prie mokyklos jusu paziurekit gal yra darzas valstybinis,2.5h i diena,o nuo kitu metu i mokykla.
As taip suprantu,kad cia diskusiju dideliu nera del toleisti neleisti nuo tiek metu,kaip lt.Yra griezti amziaus reikalavimai g.gif
vaikams per anksti nebuna,maniskis eina nuo 4,visa diena buna ten,kuo puikiausiai susitvarko.
Atsakyti
Yra darzelis kur kelias val i diena bet man jis tolokai tai kol nuvesciau ,pareiciau namo po pusvalandzio vel pasiimti biggrin.gif O yra netoli musu Primary school,ir Garlinge Junior school ,ir va beda kad nezinau i kuria? kiek suprantu primary tai jau nuo 4 metuku?
Atsakyti
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 03 20, 10:38)
Yra darzelis kur kelias val i diena bet man jis tolokai tai kol nuvesciau ,pareiciau namo po pusvalandzio vel pasiimti  biggrin.gif  O yra netoli musu Primary school,ir Garlinge Junior school ,ir va beda kad nezinau i kuria? kiek suprantu primary tai jau nuo 4 metuku?

Nuo rugsejo i reception. Tik prasyma jau senu seniausiai reikejo but pridavus. Dabar sakyciau reiktu kreiptis i councila ir bandyt prasyt vietos. Del vaiko npergyvenkit, as irgi bijojau, kai ejo i reception, bet ten is tikruju daugiau darzelis nei mokykla, ta prasme lyginant su lt. Vaikai uzsiima tuo kuo nori, nera tokiu grieztu dalyku, kaip kad suole sedejimas, mokymasis per zaidima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(werde @ 2011 03 20, 12:03)
Nuo rugsejo i reception. Tik prasyma jau senu seniausiai reikejo but pridavus. Dabar sakyciau reiktu kreiptis i councila ir bandyt prasyt vietos. Del vaiko npergyvenkit, as irgi bijojau, kai ejo i reception, bet ten is tikruju daugiau darzelis nei mokykla, ta prasme lyginant su lt. Vaikai uzsiima tuo kuo nori, nera tokiu grieztu dalyku, kaip kad suole sedejimas, mokymasis per zaidima smile.gif

Tame ir beda kad man nebuvo galimybes cia parasyti pareiskima,nes ne per seniausiai mes cia atsikraustem i sita miesteli mirksiukas.gif Tai va ir pergyvenu,nu bet drauge paaiskino visa situacija priime bet jos berniukui 7 metukai.......bet skaiciaus pirmoje temoje kad galima pasirinkti ar nuo 4 metuku ar nuo 5 metuku,tai manau kada priims tada ,nes jau pradedu panikuoti po biskiuka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 03 20, 10:45)
Tame ir beda kad man nebuvo galimybes cia parasyti pareiskima,nes ne per seniausiai mes cia atsikraustem i sita miesteli mirksiukas.gif  Tai va ir pergyvenu,nu bet drauge paaiskino visa situacija priime bet jos berniukui 7 metukai.......bet skaiciaus pirmoje temoje kad galima pasirinkti ar nuo 4 metuku ar nuo 5 metuku,tai manau kada priims tada ,nes jau pradedu panikuoti po biskiuka doh.gif

Jaigu yra pasiteisinimas kodel vieluojate del pareiskimo i mokykla,tai viskas ok.Jus katik ten atsikraustet,tai ir butu jusu pasiteisinimas smile.gif O del mokyklos ar darzelio,tai mano nuomone i mokykla leist,geriau jug ten ta nulinuke kaip ir darzeli beveik tas pats,o ir nemokamai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Borkowa @ 2011 03 21, 11:59)
Jaigu yra pasiteisinimas kodel vieluojate del pareiskimo i mokykla,tai viskas ok.Jus katik ten atsikraustet,tai ir butu jusu pasiteisinimas smile.gif O del mokyklos ar darzelio,tai mano nuomone i mokykla leist,geriau jug ten ta nulinuke kaip ir darzeli beveik tas pats,o ir nemokamai tongue.gif

O gal galite pasakyti kokiu dekumentu reikia urasant i mokykla? Nu manau viskas gerai bus gal barti negausim, dar tik musu maziui 3metukai 8 menesiai.....ryt begsiu uzrasyti ,tai gal ir rugseji priims blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orhideja:): 21 kovo 2011 - 18:10
Ir dar vienas klausimelis ar i PRIMARY SCHOOL rasyti ? Sorry kad tiek klausinejuosi esu dar zalia ant sito dalyko blush2.gif
Atsakyti
Orchideja, nesvarbu, koks vaiko amzius, nuo 4metu pradeda eiti i primary, todel kuo skubiau pradesit rupintis uzraymu, tuo didesnis sansas, kad gausit vieta nuo rugsejo. Kas del dokumentu, tai mum tereikejo gimimo liudijimo ir viskas. Nors as galvoju, kad mokykla jus vistiek nusius i councila, nes priemima i reception organizuoja councilai g.gif
Atsakyti
QUOTE(werde @ 2011 03 21, 20:30)
jus vistiek nusius i councila, nes priemima i reception organizuoja councilai  g.gif

nebutinai,ziurint kur gyvena,man jokios savivaldybes nereikejo.
Atsakyti
Aciu labai 4u.gif Kadangi mums dar su anglu kalba sunkiai tai is smalsumo paklausiu daug ten visko pildyti reiks ar ne? ax.gif vaziuosim sian uzrasyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orhideja:): 22 kovo 2011 - 10:00
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 03 22, 07:58)
Aciu labai  4u.gif Kadangi mums dar su anglu kalba sunkiai tai is smalsumo paklausiu daug ten visko pildyti reiks ar ne? ax.gif vaziuosim sian uzrasyti  mirksiukas.gif

nedaug mirksiukas.gif tikrai nesunkus klausimeliai, pagrinde duomenys mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, aš norėjau paklausti ar jums nebuvo baisu , kad jūsų vaikas nemokės lietuviškai rašyti ir skaityti. Ar neapninka baimė jei reiktu gryžti į Lt ir vaikas nemokėtu lietuvių kalbos? aciu uz atsakyma
Atsakyti