QUOTE(Egle22 @ 2011 03 08, 21:22)
Na ir prisijuokiau!
O jau su tuo skiepu kaip prajuokinai!!! Turbut Billy Connolly koki sestadienio vakara per TV taip sake, ar ne?
Anglai lygiai tiek pat snargliuojasi ir kosti kaip lietuviai, tik i tai nekreipia demesio. Man toks gyvenimo budas yra priimtinas - maziau pergyvename, lengviau gyventi
Smagu, kad kazkam sukeliau geru emociju
. Billy Connolly neklausau, nelabai man jo humoras patinka.
Mano vaiko grupeje atejo berniukas nu ne tas zodis snargliuoja, koso... nuo kosulio vemia
nu man tai nera priimtina. Tik tiek, kad as nepuolu cia savo sistemos ivedinet
, jeigu galeciau, neleisciau tokio vaiko su sveikais
bet cia matyt mano kaip LT senbuves nuomone.
Siaip mano mazyliui 3 metai ir antibijotikus gavo viena karta ligoninej, beje del slogos gulejom, nes jis buvo kudikis.
QUOTE(Limcamca @ 2011 03 10, 15:29)
O, va butent
Kiek esu skaiciusi: nueinu pas gydytoja ir nieko nerado, tik paracetamolio dave. Jezus Marija, nu tai jeigu nieko nera, tik liulys ar kosulys, nu tai ka rasti reikia
Tas liulys, kosulys, kuris nepraeina per kokias 7 dienas tikrai nera niekas ... Pradzioj gali kilti sinusitas, po to kauptis ilga laika ir ne tas zodis, kad nemalonu vaikui gyventi, bet gali pradet liudnesnes pasekmes rysket...
QUOTE(Kaštanka @ 2011 03 10, 16:36)
ir prisiminkim tokius atvejus kaip gabrieliukas musu, kurios vaikui paracetamolio israse o jis mire. nes nebuvo suteikta pagalba laiku,ziurejo per pirstus.
gerai,jeigu nieko nera. o jeigu yra?
QUOTE(mazuliux @ 2011 03 10, 16:47)
musu bent jau seimynai tas budas netinka - sloga ir kosulys ne liga
Jei kitiems tai veikia - valio, bet tikrai ne visiems
Nebent mes nemokam vaiko sveikata rupintis, nezinau
Mano atveju, dazniausia, sloga nebuna paprasta
negytyta visada i sinusus vaziuoja . Ir kaip nekreipt demesio?!
As sakyciau taip, jeigu medikas ziuretu i tai, kaip i gydyma del kelio uzkirtimo komplikacijoms ( ne atibijotikais, bet yra priemoniu) tai tokiu Gabrieliuko atveju nebutu
.
Del paracetamolio paskirimo tikrai nereikia mamai pas medikus vaziuoti, tempa ji ir pati gali numusti ji nusipirkus (ar skausma), bet jeigu kreipiasi, visdelto, gal nerimauja ne be reikalo