Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai/mokykos UK

QUOTE(Limcamca @ 2011 03 10, 12:29)
O, va butent  drinks_cheers.gif Kiek esu skaiciusi:  nueinu pas gydytoja ir nieko nerado, tik paracetamolio dave. Jezus Marija, nu tai jeigu nieko nera, tik liulys ar kosulys, nu tai ka rasti reikia  g.gif  biggrin.gif

ir prisiminkim tokius atvejus kaip gabrieliukas musu, kurios vaikui paracetamolio israse o jis mire. nes nebuvo suteikta pagalba laiku,ziurejo per pirstus.

gerai,jeigu nieko nera. o jeigu yra?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2011 03 10, 12:29)
O, va butent  drinks_cheers.gif Kiek esu skaiciusi:  nueinu pas gydytoja ir nieko nerado, tik paracetamolio dave. Jezus Marija, nu tai jeigu nieko nera, tik liulys ar kosulys, nu tai ka rasti reikia  g.gif  biggrin.gif

QUOTE(-Astreja- @ 2011 03 10, 12:40)
prisiminiau A&E kai dirbau, viena zarnyno virusa pasigavus merginuke atejus buvo, tai israse paracetamolio nuo skausmo ir dar ten kazka simtomam kontroliuot. Ta nuejo is vaistines pasieme, ateina atgal visa pasiutus- jus man tik paracetamolio israset blah blah blah, nei antibiotiku, nei nieko- kaip as pasveiksiu  doh.gif  tas aiskina kad viruso antibiotikai neuzmusa, kad reiks laukt kol praeis, o ji vistiek savo, net nesiklauso  doh.gif  Atrodo tie antibiotikai toks geris, kad reikia- nereikia, ant sazines ramiau bus kad juos ima  ax.gif

Oj, merginos, gerai kai is tikro taip ir yra. Deja, ne visada taip buna. Maniskis turi astma, tai pasigavus sloga beveik nuolat ir greitai viskas suskrieja i plaucius ir be antibu niekaip. Su snargliu ir kosuliu ji paleisti - vos ne tas pats kas vaika mirtin siusti (na, gerai, perdedu, bet vistiek blush2.gif ). Turejes problemu su kepenim, plauciu uzdegimas, infekcine mononukleoze ir pan. Be to, paciai teko taip skaudziai ir su rimtom pasekmem bei atsiminimu visa gyvenima per pacias graziausias metu sventes patirti ka reiskia 'jums nieko nera, virusas, uzteks paracetamolio', kad kazkaip manau musu bent jau seimynai tas budas netinka - sloga ir kosulys ne liga unsure.gif Jei kitiems tai veikia - valio, bet tikrai ne visiems verysad.gif Nebent mes nemokam vaiko sveikata rupintis, nezinau unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Kaštanka @ 2011 03 10, 13:36)
ir prisiminkim tokius atvejus kaip gabrieliukas musu, kurios vaikui paracetamolio israse o jis mire. nes nebuvo suteikta pagalba laiku,ziurejo per pirstus.

Va apie panasius dalykus as ir kalbu. Nors as ir ne vaikas, bet nedaug truko, kad man paciai taip baigtusi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE("Bond Girl 007" @ 2011 03 10, 00:20)
He he maniskis ir Lt ejo i darziuka tai ten jai su pazima nuo daktoro tai moketi nereikia kaskiek, galvojau gal ir cia panasiai kas kas smile.gif na nieko nepadarysi smile.gif

4u.gif Lietuvoj,tuo atzvilgiu, aisku,kad gerai 4u.gif cia pas juos kita sistema.. 4u.gif
jeigu cia butu irgi taip, kad uz del ligos praleistas dienas grazintu pinigelius,tai man sis pusmetis butu laaaabai mazai kainaves.. cool.gif

Mergytes,zinau,kad nelabai patiks mano komentaras,bet ciut per daug nukrypot nuo temukes blush2.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sutinku drinks_cheers.gif yra daug ligu kuriom reikia rimtesnio gydymo ir kuriom reikia rimtesniu vaistu, bet mes kalbam apie tuos atvejus kai ieskoma rimtu ligu, kur ju nera...

O del gydytoju klaidu, tai labai gaila kai jos atsitinka, dar labiau gaila kad zmones neturintys paprasciausio supratimo tampa gydytojais... sad.gif bet ju visur pasitaiko ir visai nesvarbu ar gyveni uk ar lt ar dar kitam pasaulio kraste...

Atsakyti
sveikos,man ir teko susirdurti su gydytoju aplaidumu,pries kelis men persalau(tada taip galvojau),auksta temperatura,kosulys,beprotiski krutines skausma ir viso kuno,temperatura nekrito dvi sav,o sveikata ejo vis blogyn,pradejau atsikoset kraujais,galva svaigo,vos paejau,nuvaziavau i ligonine,ten manes niekas neprieme ir neapziurejo,tada vaziavau i GP,ka gi,pamatavo spaudima,paklause ir pareiske,kad as nekosciu blink.gif ,liepe gert paracetamoli doh.gif ,isejau nevilty.....#
kita diena vaziavau i privacia ligonine,padare tyrimus,kaip priklauso ir nustate plauciu ir trachejos uzdegima,va taip vat,jei nebutu istyre,neaisku kuo butu pasibaige unsure.gif
Atsakyti
sveikutes,as tokiu klausymeliu:balandi arba geguzi isvaziuoju i londona dirbt,maze kolkas palieku pas mama,paskui noriu ir ja pasiimt,tai ar gauciau jau rugsejui jai vieta mokykloj?nes jai 5metukai tai suprantu kad ji jau i 1kl keliautu g.gif
Atsakyti
QUOTE(tiskute @ 2011 03 11, 08:47)
sveikutes,as tokiu klausymeliu:balandi arba geguzi isvaziuoju i londona dirbt,maze kolkas palieku pas mama,paskui noriu ir ja pasiimt,tai ar gauciau jau rugsejui jai vieta mokykloj?nes jai 5metukai tai suprantu kad ji jau i 1kl keliautu g.gif

atvykus turi užrašyti į mokyklą ir laukt. gali gauti gali ir negauti taip greitai.mes vietos laukėm 5 mėnesius.
Atsakyti
QUOTE(Egle22 @ 2011 03 08, 21:22)
Na ir prisijuokiau!

O jau su tuo skiepu kaip prajuokinai!!!  Turbut Billy Connolly koki sestadienio vakara per TV taip sake, ar ne?

Anglai lygiai tiek pat snargliuojasi ir kosti kaip lietuviai, tik i tai nekreipia demesio. Man toks gyvenimo budas yra priimtinas - maziau pergyvename, lengviau gyventi  biggrin.gif

Smagu, kad kazkam sukeliau geru emociju wink.gif. Billy Connolly neklausau, nelabai man jo humoras patinka.
Mano vaiko grupeje atejo berniukas nu ne tas zodis snargliuoja, koso... nuo kosulio vemia rolleyes.gif nu man tai nera priimtina. Tik tiek, kad as nepuolu cia savo sistemos ivedinet biggrin.gif , jeigu galeciau, neleisciau tokio vaiko su sveikais mirksiukas.gif bet cia matyt mano kaip LT senbuves nuomone.
Siaip mano mazyliui 3 metai ir antibijotikus gavo viena karta ligoninej, beje del slogos gulejom, nes jis buvo kudikis.

QUOTE(Limcamca @ 2011 03 10, 15:29)

Tas liulys, kosulys, kuris nepraeina per kokias 7 dienas tikrai nera niekas ... Pradzioj gali kilti sinusitas, po to kauptis ilga laika ir ne tas zodis, kad nemalonu vaikui gyventi, bet gali pradet liudnesnes pasekmes rysket...

QUOTE(Kaštanka @ 2011 03 10, 16:36)

drinks_cheers.gif

QUOTE(mazuliux @ 2011 03 10, 16:47)
musu bent jau seimynai tas budas netinka - sloga ir kosulys ne liga  unsure.gif Jei kitiems tai veikia - valio, bet tikrai ne visiems  verysad.gif Nebent mes nemokam vaiko sveikata rupintis, nezinau  unsure.gif

Mano atveju, dazniausia, sloga nebuna paprasta ax.gif negytyta visada i sinusus vaziuoja . Ir kaip nekreipt demesio?!
As sakyciau taip, jeigu medikas ziuretu i tai, kaip i gydyma del kelio uzkirtimo komplikacijoms ( ne atibijotikais, bet yra priemoniu) tai tokiu Gabrieliuko atveju nebutu wink.gif.
Del paracetamolio paskirimo tikrai nereikia mamai pas medikus vaziuoti, tempa ji ir pati gali numusti ji nusipirkus (ar skausma), bet jeigu kreipiasi, visdelto, gal nerimauja ne be reikalo g.gif
Atsakyti
Sveiki, ar yra tokiu kas leido vaika i anglu darzeli ar mokykla, kai vaikas nemokedavo anglu? Iskart us Lietuvos ta prasme.
Atsakyti
QUOTE(Babe @ 2011 03 19, 19:44)
Sveiki, ar yra tokiu kas leido vaika i anglu darzeli ar mokykla, kai vaikas nemokedavo anglu? Iskart us Lietuvos ta prasme.

cia daugelis tokiu biggrin.gif
Atsakyti
Aaaa, matyt nuo pradzios reikia skaityti, o ne nuo galo biggrin.gif
Atsakyti
Labukas visosm Mamytems 4u.gif Turiu klausimeli,ir nezinau kaip geriau ,ir mano ir vaiko atzvilgiu smile.gif Mano Suneliui bus birzelio pradzioje 4 metukai,kiek zinau galima jau leisti i mokyklele,bet labai bijau kad nuo 4 metuku biski dar per anksti? tai galvoju dar metelius palaukti ar jau nuo 4 metuku leisti? (vaikas labai nori bendrauti su vaikais,tiesiog neatlimpa nuo vaiku) Gal patarsit kaip geriau? smile.gif
Atsakyti