Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai/mokykos UK

O noriu paklausti mamu jai vaikas susirgo ir nuvedus pas GP ar isduoda kokia pazyma i darzeli (nursery) ir ar uz tas praleistas dienas gal nereikia moketi??? kaip Lt? ar cia nesvarbu sergi ar nesergi vis tiek moki kiek priklauso smile.gif
Atsakyti
QUOTE("Bond Girl 007" @ 2011 03 07, 23:53)
O noriu paklausti mamu jai vaikas susirgo ir nuvedus pas GP ar isduoda kokia pazyma i darzeli (nursery) ir ar uz tas praleistas dienas gal nereikia moketi??? kaip Lt? ar cia nesvarbu sergi ar nesergi vis tiek moki kiek priklauso smile.gif

4u.gif siaip pazymu,kaip lt, nesu girdejus kad rasytu ax.gif o mokama uz viska kaip ir priklauso-tik lankomumas jau nuo jusu reikalo ir sveikatos 4u.gif niekas negrazina cia uz praleistas dienas(nei del ligos,nei del kokios keliones ar pan) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(huga @ 2011 03 08, 00:15)
Nu  tik nu tik...  lotuliukas.gif . As netvirtinau, nesigincijau... Forumas - diskusijos, o ne dokumentu, memorialu rasymas  4u.gif
O siaip, idomu kodel angliukai vaikai salcio nejaucia taip kaip lietuviukai. Suprantu, kad dabar vel bus paskaita apie pasidomejima, faktu patvirtinima  doh.gif , bet... nu yra dvi seimos kuriu vaikai gime cia ir kazkaip keistai jiems nesalta  rolleyes.gif , gali buti kieme trumpom rankovem velu rudeni, o va atveztiniai vaikai (lietuviai) su dzempu ne ploniausiu nu ir nekaista  g.gif . Is to ir kilo tarp mamu tokia diskusija kaip cia yra ax.gif. Pacios tu vaiku mamos stebisi  smile.gif .
Su tomatais busiu skanesne  biggrin.gif

kokiam ore augi,prie tokio ir pripranti mirksiukas.gif
mes negalim priprast ne del to,kad salta(nes pas mus LT salciai gi zymiai didesni),o tode,kad dregme skiriasi.cia yra zymiai dregniau,todel mums atrodo,kad salciau.Prie oro dregmes kaitos sunkiau priprast,nei prie salcio ar silumos mirksiukas.gif

QUOTE("Bond Girl 007" @ 2011 03 08, 00:53)

reikia moket smile.gif
Atsakyti
QUOTE(romuciukas @ 2011 03 08, 01:26)
kokiam ore augi,prie tokio ir pripranti mirksiukas.gif
mes negalim priprast ne del to,kad salta(nes pas mus LT salciai gi zymiai didesni),o tode,kad dregme skiriasi.cia yra zymiai dregniau,todel mums atrodo,kad salciau.Prie oro dregmes kaitos sunkiau priprast,nei prie salcio ar silumos mirksiukas.gif
reikia moket smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Fegari @ 2011 03 08, 01:48)
Lietuvoje namie silciau gyvenam, nes radijatoriai uzkaitina, cia sildyma taupo, namuose vesiau. Mes priprate rengtis siltai, nes ziemos saltos. O cia pastebejau ziema su batukais vaiksto ir dar be kojiniu, man iskart pusles uzdegimas butu, o joms nieko.Taip ir vaikams - pagyvens ilgiau, apsipras. As vaistu neduodu, duodu vitaminu immunace, jie cia pigus ir padeda kovoti su pirmine snargliu stadija.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2011 03 06, 17:20)
Jo, vedu zinokit. Ir tfu tfu tfu, metus atsirgo, siemet ne slogos  schmoll.gif

Kokiu vaistu ieskot?
Rimtai?  g.gif Maniskiai ne vienas neturi  schmoll.gif
As galvojau, man vienai ku ku  biggrin.gif

Oi, ir man labai labai smagu zinoti kad ne as viena ku ku biggrin.gif
Net panorau susipazinti! Mes SW Londone gyvenam. Parasyk AZ biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(huga @ 2011 03 07, 00:55)
g.gif  Esu girdejus, kad anglai pirmauja miningitu skaiciumi ir jie mano, kad cia genai kalti  biggrin.gif .Taip pat dar esu girdejus, kad anglai kazkoki skiepa maziems vaikiukams (kudikiams) daro , kad nejaustu salcio  ax.gif . Tikrai negaliu tvirtint, kad tai tiesa, bet teko girdet ir ne is vieno.

Na ir prisijuokiau!

Mirtingumu nuo meningito jie neprimauja biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O jau su tuo skiepu kaip prajuokinai!!! Turbut Billy Connolly koki sestadienio vakara per TV taip sake, ar ne? Tai juo nereikia visa laika tiketi. Jis komikas. Toks jo darbas juokinti zmones biggrin.gif

Papildyta:
Cia ne temperaturos pojucio klausimas. As manau, kad lietuviai siaip ligas megsta. Paziurekite: pilna spauda vaistu reklamos; susitikus visi tik apie sveikata dejuoja (mano mama pirmiausia paklausia ar nesnargiuojame). Anglai lygiai tiek pat snargliuojasi ir kosti kaip lietuviai, tik i tai nekreipia demesio. Man toks gyvenimo budas yra priimtinas - maziau pergyvename, lengviau gyventi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VIGILIUKAS @ 2011 03 08, 01:09)
4u.gif siaip pazymu,kaip lt, nesu girdejus kad rasytu ax.gif o mokama uz viska kaip ir priklauso-tik lankomumas jau nuo jusu reikalo ir sveikatos 4u.gif niekas negrazina cia uz praleistas dienas(nei del ligos,nei del kokios keliones ar pan) 4u.gif

tai zodziu gali eiti o gali neeiti bet moket turi ane smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE("Bond Girl 007" @ 2011 03 09, 13:04)
tai zodziu gali eiti o gali neeiti bet moket turi ane smile.gif  4u.gif

tikrai taip 4u.gif
Atsakyti
He he maniskis ir Lt ejo i darziuka tai ten jai su pazima nuo daktoro tai moketi nereikia kaskiek, galvojau gal ir cia panasiai kas kas smile.gif na nieko nepadarysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE("Bond Girl 007" @ 2011 03 09, 23:20)
He he maniskis ir Lt ejo i darziuka tai ten jai su pazima nuo daktoro tai moketi nereikia kaskiek, galvojau gal ir cia panasiai kas kas smile.gif na nieko nepadarysi smile.gif

ir mes uz viska mokam. ir kai atostogu isvykstam mokam, ir kai nedirba del kokios priezasties irgi mokam. biggrin.gif bet kai tax creditai kazkiek kompensuoja ne taip skauda.
Atsakyti
QUOTE(Egle22 @ 2011 03 08, 20:22)
As manau, kad lietuviai siaip ligas megsta. Paziurekite:  pilna spauda vaistu reklamos; susitikus visi tik apie sveikata dejuoja (mano mama pirmiausia paklausia ar nesnargiuojame). Anglai lygiai tiek pat snargliuojasi ir kosti kaip lietuviai, tik i tai nekreipia demesio. Man toks gyvenimo budas yra priimtinas - maziau pergyvename, lengviau gyventi  biggrin.gif

O, va butent drinks_cheers.gif Kiek esu skaiciusi: nueinu pas gydytoja ir nieko nerado, tik paracetamolio dave. Jezus Marija, nu tai jeigu nieko nera, tik liulys ar kosulys, nu tai ka rasti reikia g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2011 03 10, 12:29)
O, va butent  drinks_cheers.gif Kiek esu skaiciusi:  nueinu pas gydytoja ir nieko nerado, tik paracetamolio dave. Jezus Marija, nu tai jeigu nieko nera, tik liulys ar kosulys, nu tai ka rasti reikia  g.gif  biggrin.gif

prisiminiau A&E kai dirbau, viena zarnyno virusa pasigavus merginuke atejus buvo, tai israse paracetamolio nuo skausmo ir dar ten kazka simtomam kontroliuot. Ta nuejo is vaistines pasieme, ateina atgal visa pasiutus- jus man tik paracetamolio israset blah blah blah, nei antibiotiku, nei nieko- kaip as pasveiksiu doh.gif tas aiskina kad viruso antibiotikai neuzmusa, kad reiks laukt kol praeis, o ji vistiek savo, net nesiklauso doh.gif Atrodo tie antibiotikai toks geris, kad reikia- nereikia, ant sazines ramiau bus kad juos ima ax.gif
Atsakyti