Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai/mokykos UK

QUOTE(arlete @ 2011 03 05, 21:27)
popieriukus visus renku. 4u.gif
taip,su temperatura nevedu i lauka,ir nemanau kad klystu,nes man komplikaciju nereikia,tuo labiau nevedu be striukes.
vaistu tokiu kaip lt jie neturi
jus savo vaika irgi kaip anglai grudinat?  doh.gif kai eina su snargliais iki keliu,ir koseja kaip sunys?
4u.gif
atsiprasau visu uz  poster_offtopic.gif

Jo, vedu zinokit. Ir tfu tfu tfu, metus atsirgo, siemet ne slogos schmoll.gif

Kokiu vaistu ieskot?

QUOTE(Egle22 @ 2011 03 06, 12:03)
Ir gime Lietuvoje, kai uzsiregistruoja pas GP cia :-) (mano turi, ten buvo perrasyti visi skiepai is LT)

Rimtai? g.gif Maniskiai ne vienas neturi schmoll.gif

QUOTE(Egle22 @ 2011 03 06, 12:19)
Tiesa, vaiku negrudinu. Mes taip gyvename. Mums taip paprasciau. Anglai nepasizymi dideliu vaiku sergamumu ir mirtingumu. Mano vyras sveikas suaugo - o prisimena, kaip su trumpomis kojinemis per sniega i mokykla eidavo! Tokia ju mokyklos uniforma buvo!  thumbup.gif

As galvojau, man vienai ku ku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2011 03 06, 15:20)
Rimtai?  g.gif Maniskiai ne vienas neturi  schmoll.gif

maniske ir gi neturi, nors skiepu lapa is LT jiems daviau, apie red booka ir as nesenai suzinojau, nes kaimyne savo 2 metu vaika priregistravo ir jiems dave, gal cia nuo istaigos priklauso? arba cia tas pats kas su banko saskaita, vienam branche pasako jog negali atidaryt saskaitos, o kitam be problemu atidaro biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Catty: 06 kovo 2011 - 17:10
QUOTE(Limcamca @ 2011 03 06, 17:20)

Rimtai?  g.gif Maniskiai ne vienas neturi  schmoll.gif

mes turim,bet mums dave ja tik po skiepo,o ne is karto prisiregistravus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle22 @ 2011 03 06, 10:19)
Vedu su snargliais, su temperatura (ir paracetamoliu  thumbup.gif ), be stiriukes, slapia galva, su trumpomis kojinemis visus metus. Ir sitaip abudu. As pagalvojau, kad neesame mes lietuviai greznesni trapesni negu anglai - jei si tauta nenumire taip auginama, tai maniskiai vaikai irgi nenumirs! Juo labiau - jei del kiekvieno snarglio namie su vaikais sedeciau, tai kada gi as savo darbus padaryciau. Zinoma, jei vaikutis miegusitas ir is lovytes negali atsikelti, jei visas perkaites ir leisgyvis - tai jau palieku miegoti - negi ligoniuka is lovos varysi. Buvo mums taip pora kartu. Bet - patikekit - snarglys ir 37'C tikrai nera liga (mes termometro namie neturime, tad nelabai nusimanau apie temperaturas- ziuriu i bendra vaiko savijauta). Pasilakstymas lauke - tik i sveikata.

Tiesa, vaiku negrudinu. Mes taip gyvename. Mums taip paprasciau. Anglai nepasizymi dideliu vaiku sergamumu ir mirtingumu. Mano vyras sveikas suaugo - o prisimena, kaip su trumpomis kojinemis per sniega i mokykla eidavo! Tokia ju mokyklos uniforma buvo!  thumbup.gif

O maniskiui po tokiu dalyku is kart gresia plauciu uzdegimas. Deja verysad.gif Va, pradejo i mokykla eiti tik si antradieni, treciadieni lakste be striukes. Nuo vakar vaikui blogai, o siandien visai. Nors zaidzia ir valgo, bet tempos turi, pradejo koseti, sloga baisuline. Ir nezinau ka daryti. Nes jam is kart viskas staigiai eina i plaucius. Ka tokiu atveju daryt? Nevesiu i mokykla ryt tikrai, paskui matysim unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle22 @ 2011 03 06, 13:19)
Vedu su snargliais, su temperatura (ir paracetamoliu  thumbup.gif ), be stiriukes, slapia galva, su trumpomis kojinemis visus metus. Ir sitaip abudu. As pagalvojau, kad neesame mes lietuviai greznesni trapesni negu anglai - jei si tauta nenumire taip auginama, tai maniskiai vaikai irgi nenumirs! J

g.gif Esu girdejus, kad anglai pirmauja miningitu skaiciumi ir jie mano, kad cia genai kalti biggrin.gif .Taip pat dar esu girdejus, kad anglai kazkoki skiepa maziems vaikiukams (kudikiams) daro , kad nejaustu salcio ax.gif . Tikrai negaliu tvirtint, kad tai tiesa, bet teko girdet ir ne is vieno.
Atsakyti
QUOTE(huga @ 2011 03 06, 22:55)
g.gif  Esu girdejus, kad anglai pirmauja miningitu skaiciumi ir jie mano, kad cia genai kalti  biggrin.gif .Taip pat dar esu girdejus, kad anglai kazkoki skiepa maziems vaikiukams (kudikiams) daro , kad nejaustu salcio  ax.gif . Tikrai negaliu tvirtint, kad tai tiesa, bet teko girdet ir ne is vieno.

Agentura VBS (viena bobute sake) matau toliau gerai gyvuoja lotuliukas.gif nepykit, bet tokiu absurdu dar neteko girdeti doh.gif

UK meningito atveju skaiciu 1000-iui gyventoju nedaug skiriasi nuo LT mirksiukas.gif
Pirmauja PAR, Brazilija, Tailandas

Dabar greitai radau tik 2004 duomenis, pasiziurekit, pasiskaiciuokit
http://www.nationmas..._...ses&b_map=1
http://www.wrongdiag...ats-country.htm

tik nepamirskit, kad salis su daugiau gyventoju tures daugiau atveju, tad skaiciuoti reikia 1000 (ar 10.000 ar 1.000.000)-iui gyventoju mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2011 03 07, 03:25)
Agentura VBS (viena bobute sake) matau toliau gerai gyvuoja  lotuliukas.gif nepykit, bet tokiu absurdu dar neteko girdeti  doh.gif

UK meningito atveju skaiciu 1000-iui gyventoju nedaug skiriasi nuo LT  mirksiukas.gif
Pirmauja PAR, Brazilija, Tailandas

Dabar greitai radau tik 2004 duomenis, pasiziurekit, pasiskaiciuokit
http://www.nationmas..._...ses&b_map=1
http://www.wrongdiag...ats-country.htm

tik nepamirskit, kad salis su daugiau gyventoju tures daugiau atveju, tad skaiciuoti reikia 1000 (ar 10.000 ar 1.000.000)-iui gyventoju  mirksiukas.gif

4u.gif nu va, dabar aiskiau.
As UK neseniai, tai matyt tarp kitu paistalu buvo ir si biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(huga @ 2011 03 06, 22:55)
Taip pat dar esu girdejus, kad anglai kazkoki skiepa maziems vaikiukams (kudikiams) daro , kad nejaustu salcio  ax.gif . Tikrai negaliu tvirtint, kad tai tiesa, bet teko girdet ir ne is vieno.

Tikrai ne tiesa, jokio tokio skiepo neduoda schmoll.gif cia jau kazkas kazkur kazka netaip suprato ir skleidzia 'zinias' biggrin.gif
Atsakyti
mano vienas vaikas gime cia,tikrai tokio skiepo nebuvo schmoll.gif
kas liecia red booka,kai atsiveziau dukra is LT,negavom,o kitas gime cia,tai gavo is karto g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Astreja- @ 2011 03 07, 08:56)
Tikrai ne tiesa, jokio tokio skiepo neduoda  schmoll.gif  cia jau kazkas kazkur kazka netaip suprato ir skleidzia 'zinias'  biggrin.gif

QUOTE(79asta @ 2011 03 07, 18:57)
mano vienas vaikas gime cia,tikrai tokio skiepo nebuvo schmoll.gif

Man tai ne minties nebuvo, kad toks skiepas gali egzistuoti lotuliukas.gif kad nejaustu salcio turi nerva uzblokuoti, tuomet ir skausmo gali nejausti, o tai pavojinga gyvybei, kiek minimaliai nusimanau medicinoj skiepai nervu neblokuoja schmoll.gif yra tokia liga kai skausmo nejaucia, taigi baisu...

bet kokia info reiktu priimti apgalvojus, patikrinus faktus, informacijos saltinius ir vadovaujantis sveiku protu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2011 03 07, 22:13)
bet kokia info reiktu priimti apgalvojus, patikrinus faktus, informacijos saltinius ir vadovaujantis sveiku protu  4u.gif

Nu tik nu tik... lotuliukas.gif . As netvirtinau, nesigincijau... Forumas - diskusijos, o ne dokumentu, memorialu rasymas 4u.gif
O siaip, idomu kodel angliukai vaikai salcio nejaucia taip kaip lietuviukai. Suprantu, kad dabar vel bus paskaita apie pasidomejima, faktu patvirtinima doh.gif , bet... nu yra dvi seimos kuriu vaikai gime cia ir kazkaip keistai jiems nesalta rolleyes.gif , gali buti kieme trumpom rankovem velu rudeni, o va atveztiniai vaikai (lietuviai) su dzempu ne ploniausiu nu ir nekaista g.gif . Is to ir kilo tarp mamu tokia diskusija kaip cia yra ax.gif. Pacios tu vaiku mamos stebisi smile.gif .
Su tomatais busiu skanesne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(huga @ 2011 03 08, 00:15)
Nu  tik nu tik...  lotuliukas.gif . As netvirtinau, nesigincijau... Forumas - diskusijos, o ne dokumentu, memorialu rasymas  4u.gif
O siaip, idomu kodel angliukai vaikai salcio nejaucia taip kaip lietuviukai. Suprantu, kad dabar vel bus paskaita apie pasidomejima, faktu patvirtinima  doh.gif , bet... nu yra dvi seimos kuriu vaikai gime cia ir kazkaip keistai jiems nesalta  rolleyes.gif , gali buti kieme trumpom rankovem velu rudeni, o va atveztiniai vaikai (lietuviai) su dzempu ne ploniausiu nu ir nekaista  g.gif . Is to ir kilo tarp mamu tokia diskusija kaip cia yra ax.gif. Pacios tu vaiku mamos stebisi  smile.gif .
Su tomatais busiu skanesne  biggrin.gif

Lietuvoje namie silciau gyvenam, nes radijatoriai uzkaitina, cia sildyma taupo, namuose vesiau. Mes priprate rengtis siltai, nes ziemos saltos. O cia pastebejau ziema su batukais vaiksto ir dar be kojiniu, man iskart pusles uzdegimas butu, o joms nieko.Taip ir vaikams - pagyvens ilgiau, apsipras. As vaistu neduodu, duodu vitaminu immunace, jie cia pigus ir padeda kovoti su pirmine snargliu stadija.
Atsakyti