Bet čia šiaip pasiguodžiau Jums, nelaimės sesėms... O dabar pandutei pasakysiu - mano vaikai nepaveldėjo, nors aš trumparegė nuo pradinės mokyklos laikų, brolis irgi (ir iš kur? tėvai mato kaip ereliai, tai mes, deja, jų regėjimo irgi nepaveldėjom. Antra vertus, tėvai vaikystėj kompo neturėjo ir knygų tiek nerijo). Mano sūnaus regėjimas idealus, dukrai trumparegystė apie -1 (nors nuo knygų, pamokų ir kompo atsiplėšia beveik tik tada, kai miega), ir tai atsirado neseniai (jai 17 metų). Na, vyro regėjimas geras, gal vaikų akys į jį... Mano brolio - trumparegio žiauraus - iš dviejų sūnų vieno regėjimas puikus, kitam trumparegystė apie -3 ar 4, bet jis moksliukas, knygų graužikas, tai čia ir be paveldėjimo buvo dėl ko sutrumparegėt.... Tikiuos, truputį nuraminau. Gal Tavo sūneliui nustos ****ėt, nebūtinai taip tolygiai ir didės tie minusai...
Laikykimės, graužkim morkas (beje, prie jų reikia nors pieno ar kitokio riebalo, kad vit. A įsisavintų) ir žiūrėkim žiūrėkim... gal dar ką pamatysim...