Įkraunama...
Įkraunama...

Medicinos pažyma Vairuotojo pažymėjimui

Med.pažyma galioja 5 metus.

Neseniai ėjau dėl laikinų teisių, o kai pasidarysiu nelaikinas, tai atiduos med.pažymą, nes ją paėmė.

O pasidarytii galima daugumoje privačių klinikų pas šeimos gydytojus, kainos skiriasi apie 30-50 Lt, vienur prašo pažymų iš dispancerių kitur ne.
Atsakyti
Apytiksliai 35 lt.užtruksi apie 2-3 val.
Atsakyti
darbe reikėjo eilinį kartą po kažkiektais metų pasitikrinti vėl sveikatą. darbovietė apmokėjo 20 lt ir nuėjau. suskirstė mus į dvi moterų grupes ir prasidėjo lakstymas po kabinetus: užstrigom ilgam ties vienu kabinetu. ten patikrino tik regėjimą. toliau su mūsų grupe nieko nespėjo padaryti. vyr. gydytojas pasirašydamas, prasitarė kad gali padaryti ir pažymą vairuotojo sveikatos patikrinimui. pasakiau, kad ir šio reikės. pasakė, kad 30 dienų laikotarpyje nuo sveikatos patikrinimo pažymėjimo dėl darbo padaro nuorašą vairuotojo sveikatos pažymėjimui. tad sumokėjusi 8 lt ( telefonu susižinojo ar aš "nestoviu" narkologiname ir psich dispanesryje) gavau vairuotojo sveikatos pažymėjimą ir tik pasirodžius vienam gydytojui thumbup.gif
Atsakyti
Aš med. apžiūrą praėjau prieš mėn. Vilniuje med. diagnostikos centre. Reikėjo pristatyti 2 pažymas: 1 iš narkologinio- ji kainuoja 1 lt. ir išduoda iš karto,2 iš psichiatro, iš savo poliklinikos irgi 1 lt. irgi iš karto išduoda. Dar rekia turėti nuotrauką teisėms, be jų negalėsit eiti med. komisijos ir rekia žinoti kuriomis dienomis kaip dirba, nes vieną dieną iš ryto,o kitą - po pietų ir tada viskas labai greitai.Kainuoja 35 lt. Sėkmės.
Atsakyti
Laba,man pavoge teises,o kai norejau eit laikinas issiimt,paaiskejo,kad ir medicinke baigesi pries 4men.,Ar niekas nepasikeite su tom med.komisijom?Ar reikia eiti pas moteru gyd?Beje,man suprastejo regejimas,jei ten reikia nuotraukos iskarto,tai gal man iskart nusifotkint su akinukais,nes juos turiu ,tik nenesioju...?Aciu...
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2006 07 21, 14:37)
Laba,man pavoge teises,o kai norejau eit laikinas issiimt,paaiskejo,kad ir medicinke baigesi pries 4men.,Ar niekas nepasikeite su tom med.komisijom?Ar reikia eiti pas moteru gyd?Beje,man suprastejo regejimas,jei ten reikia nuotraukos iskarto,tai gal man iskart nusifotkint su akinukais,nes juos turiu ,tik nenesioju...?Aciu...

na pas moteru gydytoja eit nebereikia,o nuotraukoj nebutinai turi buti su akiniais nes tu juk gali buti ir su linzemis,visus dok reikia nestis is karto su savim
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2006 07 21, 14:37)

As neseniai dariausi sveikatos pazyma, mano akytes irgi nelabai mato be akinuku.
Bet su akiniais dabar nebutina fotkintis, juk daug zmoniu dabar linzes nesioja. Mano nuotrauka be akiniu ant sveikatos pazymos. O del moteru gydyt. nezinau.
Man nereikejo. Vairavimo mokykloj atejo gydyt, patikrino akis, reakcija, pamatavo spaudima ir kita diena jau turejau pazyma.
Atsakyti
kur Kaune be problemų sutvarko pažymą už Lt?
Atsakyti
QUOTE(kristinuko @ 2006 07 30, 22:56)
kur Kaune be problemų sutvarko pažymą už Lt?

Kaune yra netoli Rasos gimnazijos, nuo kalnieciu PC varau Luksio gtv. ir prie pirmos sankryzos suki i desine ir penkiaauksciame name trecias aukstas.
Atsakyti
QUOTE(vasaryte @ 2006 07 31, 12:40)
Kaune yra netoli Rasos gimnazijos, nuo kalnieciu PC varau Luksio gtv. ir prie pirmos sankryzos suki i desine ir penkiaauksciame name trecias aukstas.

o tikslesnis adresas?
kokia kaina?
sąlygos?
Atsakyti
QUOTE(kristinuko @ 2006 07 31, 23:38)
o tikslesnis adresas?
kokia kaina?
sąlygos?

Atrodo, kad Kalnieciu gtv. bet nesu tikra, ateini sumoki apie 35-45Lt neatsimenu kiek tiksiai, ir viskas patikrina akis, uzdeda antspauda ir psio.
Atsakyti
Aš užtrukau 1,5 val. Veiksmas buvo poliklinikoj Kauno g-ve. Sumokėjau 35lt
Atsakyti