Va va ir man labai įdomu ir aktualu...Kiek zinau prie Šarūno Marčiulionio mokyklos yra kažkokia privati klinikėlė, kurioje gali susimokėti gal 50lt ar kiek ir per valandą visą tave "apžiūri" ir išduoda pažymą reikalingą dėl vairuoto pažymėjimo gavimo, bet vat tikslaus adreso nežinau...nes reikia ir man tuom užsiimti, o "na šaram" važiuoti ir ieškoti nesinori, į polikliniką eiti irgi nesinori, eilės kilometrinės, be to ten irgi reikia už pažymą mokėti, gal tik truputuką pigiau.
QUOTE(Gudri lape @ 2006 02 08, 12:27)
Va va ir man labai įdomu ir aktualu...Kiek zinau prie Šarūno Marčiulionio mokyklos yra kažkokia privati klinikėlė, kurioje gali susimokėti gal 50lt ar kiek ir per valandą visą tave "apžiūri" ir išduoda pažymą reikalingą dėl vairuoto pažymėjimo gavimo, bet vat tikslaus adreso nežinau...nes reikia ir man tuom užsiimti, o "na šaram" važiuoti ir ieškoti nesinori, į polikliniką eiti irgi nesinori, eilės kilometrinės, be to ten irgi reikia už pažymą mokėti, gal tik truputuką pigiau.
siaip kaikuriose poliklinikose buna paskirtos dienos ir valandos kada gali komisija praeiti, tai manau greitai visa tai trunka. As Vilniaus rajono centrineje poliklinikoje ejau del darbo komisija, tai islenda sesute pakviesti laikianti, tu pasakai kad komisija eini ir praeini be jokiu eiliu, tad nemanau kad su vairuotojo sveikatos pazymejimu bus kazkas kito
QUOTE(ausrytuke @ 2006 02 08, 12:45)
siaip kaikuriose poliklinikose buna paskirtos dienos ir valandos kada gali komisija praeiti, tai manau greitai visa tai trunka. As Vilniaus rajono centrineje poliklinikoje ejau del darbo komisija, tai islenda sesute pakviesti laikianti, tu pasakai kad komisija eini ir praeini be jokiu eiliu, tad nemanau kad su vairuotojo sveikatos pazymejimu bus kazkas kito
As supanikavau kai pamaciau "vaizdeli" Centro poliklinikoj...
Laukiu sau su taloneliu prie duru, ateina vyriskis su kortele, sako: jus irgi del vairuotojo pazymejimo, sakau - nu ne, as cia kitais reikalais... o jis: as tai taloneli gavau tik kitai savaitei, bet bandysiu kaip nors isiprasyt dabar... darbe tam reikalui susitvarkyt tik viena diena dave, o as jau ketvirta diena vaikstau laiko nugriebdamas, nes visur eiles didziausios, niekas nepriima greiciau vien del to, kad teisem reikia...
Sueme striokas ne juokais...
Labai smalsu kaip ten su tom privaciom... kur, kaip ir uz kiek
Kaune yra "taškas", kur visi vairuotojai tikrinasi Užtrunki 10-20 min. Kainos dabar tiksliai nepasakysiu, bet iki 50 lt.
Prie Marčiulionio viešbučio tikrai yra superinė vieta greitai gaut sveikatos pažymėjimą. Adresas Šeimyniškių 21 vadinasi sveikatos tikrinimo centras. Paskambinat užsirašot, ir atėjus patikrina per 10 min. Kainuoja 40 lt jei nori kad gautu ir pažymas iš narkologinio ir iš psichiatrinės, jei pati susiveiksi tai tada 35.
Viskas tikrai greitai ir tvarkingai. Aš irgi variau ten, nes man ir prie pat namų ir nereikėjo kaip pirmą kartą darantis poliklinikoj eilėj laukt
Viskas tikrai greitai ir tvarkingai. Aš irgi variau ten, nes man ir prie pat namų ir nereikėjo kaip pirmą kartą darantis poliklinikoj eilėj laukt
QUOTE(nercep @ 2006 02 08, 15:28)
Prie Marčiulionio viešbučio tikrai yra superinė vieta greitai gaut sveikatos pažymėjimą. Adresas Šeimyniškių 21 vadinasi sveikatos tikrinimo centras. Paskambinat užsirašot, ir atėjus patikrina per 10 min. Kainuoja 40 lt jei nori kad gautu ir pažymas iš narkologinio ir iš psichiatrinės, jei pati susiveiksi tai tada 35.
Aciu
QUOTE(nercep @ 2006 02 08, 15:28)
Ačiū, nes tik prieš kelias dienas apsižiūrėjau, kad mano sveikatos pažymėjimas negalioja jau tris mėn. Būtinai eisiu ten, kur nereikia laukti.
QUOTE(Svajotoja @ 2006 03 15, 23:38)
Gal kas galetu informuoti, ka reikia tureti ir kur kreiptis norint pasikeisti senas teises i naujo formato? Kiek tas kainuoja ir per kiek laiko padaro?
Beje, ar jie neketina vel keisti dabartiniu teisiu, - nereikes veliau vel perdarinet?
Beje, ar jie neketina vel keisti dabartiniu teisiu, - nereikes veliau vel perdarinet?
Kiek supratau, tai vairuotojo pažymėjimai dar keisis.
Ir tos teisės nėra galutinis variantas, tačiau jų galiojimo terminas, kiek prisimenu 10 metų.
Taigi jei ant seno formato teisių galiojimo terminas dar kelerems metams, tai tikriai nepatarčiau jų keisti. Kitavertus koks skirtumas. Vis vien keisti teks.
pries du metus medicinke susitvarkiau Kaune,silainiu maximoje yra privati poliklinika.Terapiautas pamatavo kraujospudi ir patikrino akis.uzdejo stampa ir fsio.kainos nepamenu
QUOTE(Paja @ 2006 02 08, 17:46)
Ačiū, nes tik prieš kelias dienas apsižiūrėjau, kad mano sveikatos pažymėjimas negalioja jau tris mėn. Būtinai eisiu ten, kur nereikia laukti.
O kiek laiko tas sveikatos pažymėjimas galioja nuo jo išdavimo? Nes aš man atrodo net neturiu tokio... arba nežinau, kur jis, reiks paieškot
O man tai dar toks klausimėlis iškilo...
Prieš metus keičiausi teises į naujas ir nešiau naujai gautą med. pažymą, bet va kažkaip niekaip neatsimenu, kad ją man būtų grąžinę... O kaip jums ????
Nes kaip aš dabar žinosiu kiek ji dar galioja jei jos neturiu....???
Prieš metus keičiausi teises į naujas ir nešiau naujai gautą med. pažymą, bet va kažkaip niekaip neatsimenu, kad ją man būtų grąžinę... O kaip jums ????
Nes kaip aš dabar žinosiu kiek ji dar galioja jei jos neturiu....???