QUOTE(Lucresia @ 2012 03 12, 10:44)
Sveiki, norėjau paklausti nes pažymos labai reikia. Savo mieste esu prisiregistravus poliklinikoj... Ten praleido, o psichiatras kitoj įstaigoj jis nepraleido per daug kietas... Vairavimo kursus baigiau daugiau kaip prieš tris metus o gal net daugiau... Iš karto nelaikiau nes trūko papildomų pamokų vairavimo, pas tą patį nenorėjau eiti nes dėl kokios smulkmenos šaukdavo, labai gerą kuris turėtų kantrybės ir paaiškintų tokių neradau, nuleidau rankas...Paskui išvažiavau į Vokietiją, dabar esu grįžus ir tvirtai apsisprendusi išsilaikyti teises. Bet ten kur lankiau kursus pažymų neišduoda, ar galiu rasti įstaigą kur viskas vienoj vietoj būtų ir lengvai praleistų kitame rajone ?Pvz. gyvenu Raudondvario raj., o kitas rajonas būtų Kaunas arčiausiai čia tik pavyzdys... man reiktų tokios įstaigos kur per daug nežiūrėtų nesvarbu kiek ten kainuotų... Jei žinote asmeniškai gal ir susirašytume...
i privacia klinika nuvaziuokit pvz "A klinika", Savanoriu pr. pazymas jie isduoda, nesvarbu ar prisirases zmogus toje klinikoje ar ne... tik va del psichiatro reik pasiklaust..nezinau...