dabar yra atskiri kabinetai profilaktiniai patikrinimai ar kaip ten vadinasi nuejau ten parode knygyte tokia su zaliais ir raudonais taskiukais ir klausinejo kokias figuras, raides ir skaicius kokius matau, paskui taip patikrino regejima i toli, paklause kraujo grupes ir liepe eit i kasa susimoketi, tada gryzau atgal ir nusiunte pas psichiatra pasitikrinti, tas paziurejo kad nebuvau nei karto registruota ju sarasuose, uzdejo stampa ir viso gero tada vel i ta kabineta nuejau paprase nuotraukos, uzklijavo uzdejo stampa ir viskas netrukau nei 15 minuciu
Aš susirenku pinigus iš tų kuriems reik-nueinu-parašo-ir išeinu- keletas minučių. sau , vyrui, draugams.....
QUOTE(aige @ 2008 04 14, 23:59)
Aš susirenku pinigus iš tų kuriems reik-nueinu-parašo-ir išeinu- keletas minučių. sau , vyrui, draugams.....
ŠAUNUOLĖ
Sveikos, turiu klausimėlį dėl regos
Mano viena akis mato idealiai 1, o kita 0,5 ar net šiek tiek mažiau. Ar reikės akinukų vairuojant?
Mano viena akis mato idealiai 1, o kita 0,5 ar net šiek tiek mažiau. Ar reikės akinukų vairuojant?
Sveiki. Palnuoju laikytis teises, taigi reikia sveikatos patikrininmo. Dar kol kas kursai neprasidėjo, tai poliklinikoj neklausiau kaip ten ką (Gyvenu ne didmiestyje). Bet būtų labai įdomu sužinoti viską. Ką ten daro? Man gyvenime nėra ėmę kraujo iš venos (na vos gimus ten ėmė iš kažkur, tai kraujo grupę nustatė, tai baisiai bijau. Išvis su daktarais aš mažai susidūrus. Kaip dabar viskas vyksta? Visgi tema sena, tai manau ir info kiek pasenus. Ačiū
QUOTE(Erdnija @ 2009 01 27, 13:28)
Sveiki. Palnuoju laikytis teises, taigi reikia sveikatos patikrininmo. Dar kol kas kursai neprasidėjo, tai poliklinikoj neklausiau kaip ten ką (Gyvenu ne didmiestyje). Bet būtų labai įdomu sužinoti viską. Ką ten daro? Man gyvenime nėra ėmę kraujo iš venos (na vos gimus ten ėmė iš kažkur, tai kraujo grupę nustatė, tai baisiai bijau. Išvis su daktarais aš mažai susidūrus. Kaip dabar viskas vyksta? Visgi tema sena, tai manau ir info kiek pasenus. Ačiū
Mokykloje tikrins tik tai kainuos apie 40- 50 Lt...
Poliklinikoj irgi gali, ten tikrina regejima, spaudima... Kraujo turbut neims...
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 01 27, 13:27)
Mokykloje tikrins tik tai kainuos apie 40- 50 Lt...
Poliklinikoj irgi gali, ten tikrina regejima, spaudima... Kraujo turbut neims...
Ačoū Būtų tikrai gerai, kad mokykloj tikrintų
reiktu jau seno modelio teises pasikeist i naujas... Ar reikai sveikatos tikrinimo pazymejimo? Ar galios senasis?
Turbut reiks naujojo, nes pazyma galioja tik menesi. Ta naujoji pazyma irgi