Įkraunama...
Įkraunama...

Medicinos pažyma Vairuotojo pažymėjimui

QUOTE(Gil @ 2007 09 09, 20:32)
Mano viena akis -5,5, kita -5,25, tai gal viskas gerai. smile.gif

Jei su akiniais matai bent 0,8,tai bus gerai biggrin.gif
Atsakyti
Hihi, gerai lens.gif
Atsakyti
QUOTE(optukas @ 2007 08 09, 14:03)
gal  atsilieps klaipedietes?

As ejau i buvusia 3 poliklinika. 701kab. 8-17 val. uzregistruoja komisijai ir pasiuncia per visus gydytojus. Jei nueisi pries pietus, tai gali ir per 1 diena apsisukt. Turek nuotraukyte, pasa ir 35 Lt. mirksiukas.gif Sekmes 4u.gif

Beje, pastebejau, kad tavo dukryte gimus ta pati men. ir diena kaip ir as, ir dar vardas tas pats doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretchene: 10 rugsėjo 2007 - 16:08
QUOTE(gretchene @ 2007 09 10, 17:04)
As ejau i buvusia 3 poliklinika. 701kab. 8-17 val. uzregistruoja komisijai ir pasiuncia per visus gydytojus. Jei nueisi pries pietus, tai gali ir per 1 diena apsisukt. Turek nuotraukyte, pasa ir 35 Lt.  mirksiukas.gif  Sekmes  4u.gif

Beje, pastebejau, kad tavo dukryte gimus ta pati men. ir diena kaip ir as, ir dar vardas tas pats  doh.gif

Ačiū,bet jau turiu pažymą mirksiukas.gif
vau koks sutapimas bigsmile.gif man šis vardas labai gražus thumbup.gif
Atsakyti
Kaune,Kalnieciuose yra,Pakrascio gatveje,o siaip galima ta sveikata pasitikrint bet kokioje klinikoje,kur esi prisiregistravusi.
Atsakyti
sveikos, nusprendziau pradet vairuot ir draustis KASKO, tai protingi zmones pasake kad butinai reik pasidaryt sveikatos pazymejima, nes jei senasis negaliojantis, tai draudimas gali neatlygint nuostoliu(jeigu tokiu butu) blush2.gif
ar tikrai taip? nes visiskai neturiu laiko lakstyt po poliklinikas, o beto ir nezinau ko ten reik.
ar galima eit i bet kuria poliklinika? nes as prisiregistravus net ne vilniuj, tai ar man reik vaziuot i savo miesta kad praeit ta apziura? ka reik turet su savim?- kaip su tom pazymom is narkologinio ir psichiatrinio? is kur man jas gaut? ar poliklinika pati issiima unsure.gif zodziu milijonas klausimu verysad.gif
Atsakyti
yra alternatyva- sveikatos tikrinimo centras, Šeimyniškių g. 21, (5) 2750031
Visus daktarus praėjau ten per pusvalandį, iš narkologinio pažymas nebūtina pačiam vežtis, galima pas juos užsisakyt. Prieš ateinant būtina užsiregistruot.
Atsakyti
as irgi seimyniskiu g ejau,tai patikrino,apklausinejo...dar nuejau paduot kruajo,kad duotu ta lapa kokia mano kraujo grupe,nes siaip zinojau,bet neirodysiu gi biggrin.gif
Atsakyti
aciu labai 4u.gif o tai ten jau eiliu ner? pries kiek laiko reik registruotis ir kiek kainuoja unsure.gif
Atsakyti
nepamenu,man rodos 45lt mokejau kazkur,atejau,iskart mane prieme daktaras,pamatao spaudima,pazejo regejima,nervus su plaktuku ir paleido,apie 10min truko
Atsakyti
Užtrukau 10 min ir sumokėjus 40lt gavau pažymėjimą štai čia Pirmiausia ėjau į savo polikliniką, tai be paros būčiau turbūt neišėjus... doh.gif Taigi sumokėjau 5 lt daugiau ir be jokių eilių ir greit gavau smile.gif Tik reikia iš anksto užsiregistruot telefonu dėl info iš narkologinio (jie patys susižino, ar nėra sąrašuose).
Atsakyti
Siaip paskabint reik tuo nr kur nurodziau ir uzsiregistruot, tad atejus nebetenka eiliu laukt.
Buvau praeita sav ir mokejau 43 berods ax.gif
Atsakyti