Įkraunama...
Įkraunama...

Medicinos pažyma Vairuotojo pažymėjimui

QUOTE(denaxa @ 2007 05 28, 16:32)
Bet kokioj vairavimo mokykloj.Nueini,pasiklausi pas administratore,kada komisija del sveikatos,15 min.,ir reikalas sutvarkytas.tik po keliu dienu reikes dar nueiti pazyma pasiimti.Ir jokiu narkologu ar psichiatru lotuliukas.gif  thumbup.gif

tai aciu drinks_cheers.gif O foto reikia tureti? Nes dabar tokia tvarka durna, Regitra savo nuotraukas vietoj daro, tai nesinori du kartus daryti.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2007 05 28, 16:36)
tai aciu drinks_cheers.gif O foto reikia tureti? Nes dabar tokia tvarka durna, Regitra savo nuotraukas vietoj daro, tai nesinori du kartus daryti.

Vat sito nezinau,kai eisi info,pasiklausk mirksiukas.gif
Atsakyti
o kaip jie tą pažymėjimą iškart duoda tą pačią dieną ir tik tiem kas buvo paskaitoj? pvz, pas mus mokykloj niekad nežymi, kas ateina į paskaitą, kas ne, tai ką, kiekvienam atėjusiam į pirmąją pagalbą reiks sakyti savo duomenis (vardą, pavardę ir pan.) ilgokai užtruks, ar tiesiog paduodi pasą ir jie susirašys?
Atsakyti
parasys vardeni pavardeni, asmens koda ir iteiks tau ta kortele biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas nors žinote kaip vadinasi ta klinika prie Marčiulionio krepšinio mokyklos? Arba gal turite telefono numerį?
Atsakyti
Taigi nueinat i bet kokia vairavimo mokykla,suzinot,kada bus komisija,ir praeinat per 10 min.Ir jokiu problemu mirksiukas.gif Ir laiko neuzima mirksiukas.gif Nes dirbanciam zmogui is tikruju sudetinga i poliklinika nueit,as pvz. dirbu tokiam darbe,is kurio iseiti negaliu,tai kito budo sveikatai pasitikrinti kaip ir nera smile.gif
Atsakyti
as tai mokykloj pacios ishsiemiau pazyma, 35 lt, 5 min ir vualia good.gif
Atsakyti
O Kaune "Zebre" komisijos būna ar reikia važiuoti į tą Bendrosios medicinos praktiką? unsure.gif
Atsakyti
hmm, o jei aš noriu eit į polikliniką ir "praeit" medicininę apžiūrą, tai kur man pirmiausia reik eit, na nuo ko pradėt? gal pas savo gydytoją?
Atsakyti
QUOTE(Varvekliukea @ 2007 06 21, 14:38)
hmm, o jei aš noriu eit į polikliniką ir "praeit" medicininę apžiūrą, tai kur man pirmiausia reik eit, na nuo ko pradėt? gal pas savo gydytoją?

jai nori praeiti greitai tada gali vaziuoti i pakrascio gatve bus kazkur 30lt ar 36lt padaro greitai labai ir nereikia laiko gaisti veltui,o per poliklinika sunku nes reikia eiti per visus daktarus ir kiek laiko uzima
Atsakyti
na, o, pavyzdžiui, pas mus į mokyklą atvažiuoja kartą į savaitę gydytoja, kuri išduoda, kiek suprantu, tą pažymą. tik ar reikia kažką jai jau atnešt, atrodo, kraujo tyrimus dėl grupės, jei blogas regėjimas, tai ir okulisto pažymą, tai reiškia vistiek teks eit į polikliniką..
Atsakyti
QUOTE(Varvekliukea @ 2007 06 21, 16:54)
na, o, pavyzdžiui, pas mus į mokyklą atvažiuoja kartą į savaitę gydytoja, kuri išduoda, kiek suprantu, tą pažymą. tik ar reikia kažką jai jau atnešt, atrodo, kraujo tyrimus dėl grupės, jei blogas regėjimas, tai ir okulisto pažymą, tai reiškia vistiek teks eit į polikliniką..

Nieko jiem ten nereikia,akis vietoj patikrina,o jei kraujo grupes nezinai,tai ir krauja vietoj nusiurbia lotuliukas.gif
Atsakyti