Įkraunama...
Įkraunama...

Medicinos pažyma Vairuotojo pažymėjimui

QUOTE(Ada M @ 2007 03 05, 00:24)
Nu siaubas, kas per nuomone. blink.gif Niekada nenesioju nesvariu akiniu, todel del akiniu nematau jokiu problemu.

Kuo bloga nuomonė? Pilna kelyje tokių vairuotojų, kurios (kurie) ne tik, kad neprimato, o ir akinių/linzių nenešioja.
Atsakyti
smile.gif+2007 03 05, 00:52-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 03 05, 00:52)
Kuo bloga nuomonė? Pilna kelyje tokių vairuotojų, kurios (kurie) ne tik, kad neprimato, o ir akinių/linzių nenešioja.

yra tokiu, bet nemanau kad su dideliu minusu zmogus matys toliau masinos kapoto ir apie vaziavima be ju tikrai negalvos mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 03 05, 01:52-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 03 05, 01:52)

Nusišnekate, ponas Vytautai. kaip Jūs įsivaizduojate žmogų su tokiom dioptrijome ir be akinių? Taigi jis net eiti beveik iekur negali. Žinoma, kad nešioja akinius ar linzes.
Ir geriausiai palikti spręsti apie jo galėjimą vairuoti gydytojams. doh.gif
Atsakyti
Aš sutinku su Vytautu, kad yra tokių kurie nenešioja ir dar vairuoja nors to reikia. Turiu tokia draugę, kuri taip daro. Aš tai niekur be akinių neinu net kirpykloj sukėliau juoko kai nudažė plaukus, aš užsidėjau akinius, draugė sako dar tokio juoko nematė, bet man taip geriau. O dėl saugumo, aš juo rūpinuos. Užsisakiau stipresnius akinius, dar nusipirkau vitaminų stiprinančių regėjimą. Išbandytas variantas. Sūnui prieš porą metų susilpnėjo akys, jau siūlė akinius. Nupirkom tų vitaminų, patikrino viena 1 kita 0,9. Gydytoja rėkė tada ką čia išdarinėjat kam tuos vitaminus kišat, bet aš manau geriau vitaminais pagerint negu akinius nešiot.
Atsakyti
smile.gif+2007 03 04, 19:44-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 03 04, 19:44)
O ar visada užsidedate akinius/nešiojate linzes? Ar suvokiate, kad akiniai kartais būna nešvarūs (pasidengę riebalų sluoksniu), kuris ypatingai blogina matomumą prietemoje ar lyjant?

beje nesvarus akiniai su -1 dioptrijom yra lygiai tas pats kas nesvarus akiniai su -8 dioptrijom
Papildyta:
QUOTE(vailija @ 2007 03 05, 13:12)
Aš sutinku su Vytautu, kad yra tokių kurie nenešioja ir dar vairuoja nors to reikia. Turiu tokia draugę, kuri taip daro. Aš tai niekur be akinių neinu net kirpykloj sukėliau juoko kai nudažė plaukus, aš užsidėjau akinius, draugė sako dar tokio juoko nematė, bet man taip geriau. O dėl saugumo, aš juo rūpinuos. Užsisakiau stipresnius akinius, dar nusipirkau vitaminų stiprinančių regėjimą. Išbandytas variantas. Sūnui prieš porą metų susilpnėjo akys, jau siūlė akinius. Nupirkom tų vitaminų, patikrino viena 1 kita 0,9. Gydytoja rėkė tada ką čia išdarinėjat kam tuos vitaminus kišat, bet aš manau geriau vitaminais pagerint negu akinius nešiot.

P.S geriau ne vitaminus kiskit, o darykit pratimus akiu raumenim stiprint, kai tokios nedideles dioptrijos sako padeda
Atsakyti
Reiks pradėt pratimukus daryt, bet ir vitaminai nepamaišys. Noris geriau matyti. O dėl to , kad su dideliu minusu žmogus be akinių net niekur neina - teisybė.
Atsakyti
Dar klausimėlis. O kokius gydytojus reikia pereiti per tą sveikatos patikrinimą? Gl tiktų pažyma iš poliklinikos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingries @ 2007 03 06, 12:34)
Dar klausimėlis. O kokius gydytojus reikia pereiti per tą sveikatos patikrinimą? Gl tiktų pažyma iš poliklinikos? g.gif

Reikia praeiti:
neorologa
okulista
tai pat zinau kad reikia kad patikrintu ar nera irasytas i narkologini
lygtai dar traumatologa tiksliai nezinau del sito
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 03 06, 14:10)
Reikia praeiti:
neorologa
okulista
tai pat zinau kad reikia kad patikrintu ar nera irasytas i narkologini
lygtai dar traumatologa tiksliai nezinau del sito

O ginekologo, kaip visada, nereikia g.gif blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Niekaip nesuprantu apie ką kalbate. Visais laikais medicininės komisijos "praėjimas" buvo daromas taip - eini į polikliniką, pasigauni sesutę ir pasakai, kad tau reikia medicininės pažymos. Ji pasako kiek reikia susimokėti į kasą ir kiek - jai. Priklausomai nuo medicininės įstaigos pažymą gauni arba kol sumoki pinigus į kasą arba kitą dieną.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 03 06, 14:30)
Niekaip nesuprantu apie ką kalbate. Visais laikais medicininės komisijos "praėjimas" buvo daromas taip - eini į polikliniką, pasigauni sesutę ir pasakai, kad tau reikia medicininės pažymos. Ji pasako kiek reikia susimokėti į kasą ir kiek - jai. Priklausomai nuo medicininės įstaigos pažymą gauni arba kol sumoki pinigus į kasą arba kitą dieną.

gal gali pasakyt kurioje poliklinikoje taip galeciau pasidaryt, Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(zuikispuikis @ 2007 03 06, 13:47)
gal gali pasakyt kurioje poliklinikoje taip galeciau pasidaryt, Vilniuje.

Negaliu, nes Vilniuje to nesu daręs, Klaipėdoje ir Kaune - taip. Tiesiog nueikite į bet kurią polikliniką ir susiraskite pirmą pasitaikiusią seselę. Priešingu atveju savaite po tuos daktarus vaikščiosite.
Atsakyti