+2007 03 04, 19:44-->
QUOTE(Vytautas
@ 2007 03 04, 19:44)
O ar visada užsidedate akinius/nešiojate linzes? Ar suvokiate, kad akiniai kartais būna nešvarūs (pasidengę riebalų sluoksniu), kuris ypatingai blogina matomumą prietemoje ar lyjant?
beje nesvarus akiniai su -1 dioptrijom yra lygiai tas pats kas nesvarus akiniai su -8 dioptrijom
Papildyta:
QUOTE(vailija @ 2007 03 05, 13:12)
Aš sutinku su Vytautu, kad yra tokių kurie nenešioja ir dar vairuoja nors to reikia. Turiu tokia draugę, kuri taip daro. Aš tai niekur be akinių neinu net kirpykloj sukėliau juoko kai nudažė plaukus, aš užsidėjau akinius, draugė sako dar tokio juoko nematė, bet man taip geriau. O dėl saugumo, aš juo rūpinuos. Užsisakiau stipresnius akinius, dar nusipirkau vitaminų stiprinančių regėjimą. Išbandytas variantas. Sūnui prieš porą metų susilpnėjo akys, jau siūlė akinius. Nupirkom tų vitaminų, patikrino viena 1 kita 0,9. Gydytoja rėkė tada ką čia išdarinėjat kam tuos vitaminus kišat, bet aš manau geriau vitaminais pagerint negu akinius nešiot.
P.S geriau ne vitaminus kiskit, o darykit pratimus akiu raumenim stiprint, kai tokios nedideles dioptrijos sako padeda