QUOTE(Ksesanko @ 2011 11 21, 22:18)
Sorry, kad niekaip negaliu gerai pokementuoti siu batuku. Jau specialiai i parduotuve nuejau pasiziureti gyvai. Na as apie kokybe galiu spresti ir apziurejus preke. Juk matosi, kad siulai nekokybiskai susiuti. ta vilna skysta visai ir lenda pro siulus. O tas guminis padas tai man is viso tragedija. Ir kad patogus jie man visai neatrodo. Bet man siluma taip nerupi. pati nesu megeja per daug prisirengti, nesalu as niekada. Tikiuosi ir dukryte nesals. Ziema man niekad nekiltu noro nesioti batus su vilna ar kailiu. karsta man su jais.
gal kokius brokuotus matete
nei vilna ju skysta,nei per siulus lenda,..
Guma labai gerai,ypac musu ziemoms,kada viena diena dydelis minusas,kita diena jau viskas plaukia
Man demar 100 kart geriau negu kokie Ugg batai, va ten tai ir kojos kiauros vaiko ir nelaiko kojos,tiesiog vaiku gaila..
del silumos,jus tikriausiai sumasina vazinejate
nes as irgi niekad neperku su kailiu batu, visa ziema isvaikstau su demesezoniniais, nes as masinos zmogus
bet jaigu Jums tektu stoveti stotelei 10/20min,prie -15 laipsniu vargu ar karsta butu
O vaikai, koju siluma ypac reikalinga,nes susalis kojos ir visos lygos prasideda..
QUOTE(gegne2 @ 2011 11 22, 12:27)
Sutinku, kad silti neperslampami tiesiog mums netinka su sniuriukais, gal kitais metais isleis su lipdukais nauja partija tai butinai nupirksim.
tai,kad ne tik su raistukais gamina, yra su gumytem, su lipukais