Įkraunama...
Įkraunama...

Avalynė „DEMAR"

QUOTE(vanesa9 @ 2011 11 19, 19:30)
nu jums balti cia? musu lygiai tokie pat. spalva grazi labai, bet tirkai nebalta  smile.gif

tikrai ne balti, jie tokie labiau sampaniniai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vanesa9 @ 2011 11 19, 19:30)
nu jums balti cia? musu lygiai tokie pat. spalva grazi labai, bet tirkai nebalta  smile.gif

schmoll.gif nauju spalva tikrai ne tokia pat...neklaidinkit, juk parasyta ,kad fotografuota ziemai baigiantis smile.gif
nu ryt nufotografuosiu as ant savo vaiko biggrin.gif

nera balti,kaip popierius,nes ju medziaga blizgi tokia, bet ir ne geltoni biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 20 lapkričio 2011 - 00:25
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 11 20, 00:23)
schmoll.gif nauju spalva tikrai ne tokia pat...neklaidinkit, juk parasyta ,kad fotografuota ziemai baigiantis smile.gif

nera balti,kaip popierius,nes ju medziaga blizgi tokia, bet ir ne geltoni biggrin.gif

tai ir sakau, kad tokia sampanine daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 11 20, 00:23)

musu nauji. dar net nebuvo mauti, bet spalva niekuo nesiskiria schmoll.gif o as ir nesakiau kad geltoni, sakiau gelsvi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(freaure @ 2011 11 20, 10:54)
tai ir sakau, kad tokia sampanine daugiau  smile.gif

drinks_cheers.gif

kaip bebutu spalvyte tikrai grazi thumbup.gif tik mum prie kombio tada rudi tike butu labiau, nes dabar tie "balti" ne prie ko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanesa9: 20 lapkričio 2011 - 12:18
O as vis negaliu saves priversti nusipirkti sniego batus. Nu visi jie man tokie traktorinai. Vis galvoju ar tikrai sals mazosios koja, jei batukai bus be vilnos viduje. Turime net 4 poras skirtingu batuku. masinoje tikrai koja nesusals. O stai kieme lakstyti reiketu kokiu siltesniu tikriausiai. Tad pamasciau, kad vis gi nueisiu i parduotuve nusipirksiu Demarus. Bet nekylo man ranka uz juos 90 LT pakloti. Na nezinau ar as jau tokia priekabi ar kas. Bet ziauriai krenta man i akis pigios medziagos ir nekokybiskas pasiuvimas. O kadangi dar ir grozio ten nematau, tai nutariau dar palaukti ziemos. Manau siais metais kieme max 30 min. busime. Ne labai manoji megsta pati vaiksciuoti. O vezimelyje tikrai su voku nesusals kojos :)Mamoms, kuriu vaikai tik pradeda vaiksciuoti ar neseniai pradejo patarciau neleisti veltui pinigu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2011 11 20, 15:49)
O as vis negaliu saves priversti nusipirkti sniego batus. Nu visi jie man tokie traktorinai. Vis galvoju ar tikrai sals mazosios koja, jei batukai bus be vilnos viduje. Turime net 4 poras skirtingu batuku. masinoje tikrai koja nesusals. O stai kieme lakstyti reiketu kokiu siltesniu tikriausiai. Tad pamasciau, kad vis gi nueisiu i parduotuve nusipirksiu Demarus. Bet nekylo man ranka uz juos 90 LT pakloti. Na nezinau ar as jau tokia priekabi ar kas. Bet ziauriai krenta man i akis pigios medziagos ir nekokybiskas pasiuvimas. O kadangi dar ir grozio ten nematau, tai nutariau dar palaukti ziemos. Manau siais metais kieme max 30 min. busime. Ne labai manoji megsta pati vaiksciuoti. O vezimelyje tikrai su voku nesusals kojos :)Mamoms, kuriu vaikai tik pradeda vaiksciuoti ar neseniai pradejo patarciau neleisti veltui pinigu smile.gif

Ksesanko, mano dukrytė irgi nemėgėja vaikščtioti buvo ir drįstu jums paprieštarauti sakydama, kad būtent tokių nejudriukų kojos sėdint šąla kur kas labiau, nei tų, kurie bėgioja g.gif (nebent kišit į naturalios vilnos vokelį ir dar vilnonį kombinezoną. SU tokia amunicija manoji ir per -20 išmiegodavo po 2 val nesušaldama biggrin.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joliuke: 21 lapkričio 2011 - 00:02
QUOTE(Ksesanko @ 2011 11 20, 15:49)

as irgi paprestarausiu
jus juos nesiojote,kad medziagos jum nekokybiskos? g.gif
pagal ka sprendziat del medziagu?

nes as apie nekokybiska preke spresti drysciau,tik panesiojus ja...
o demarai nesiojasi kuo puikiausiai, dar tokiu paieskoti reiktu..

ir verti jie 90lt, net ir daugiau mokeciau.
Demarai jau labai seniai gaminami, tad atkale jau jie tas technologijas ir medziagas..

o sedinciam ir pradedanciam vaikscioti pats tas thumbup.gif nes tokie vaikai daug nelaksto,ziema vistiek jie labiau sedes vezime arba rogese, siltesniu batu nejudanciam ar negiojanciam vaikui vargu ar imanoma rasti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 21 lapkričio 2011 - 16:49
dar labai priklauso nuo vaiko fiziologijos, pvz. maniškei labai linkusios kojos šalti, tai man šiuo atveju grožis beveik paskutinėje vietoje, svarbu, kad šilta biggrin.gif kita problema, kad mažai kojytei - mažas pasirinkimas, plius maniškės kojytė minkšta, keltis aukštoka, tad siųstis batukų nerizikavau. todėl iš visų apžiūrėtų ir pamatuotų batukų vistik pirkau demar biggrin.gif nėra grožio ir stiliaus viršūnė, tačiau pasirodė tikrai šilti. turi bartek su vilna, tačiau jau dabar kojytė šąla su jais, tai žiemą iš viso būtų prastai doh.gif

beje, apžiūrėjau ir tuos išdiskutuotus "baltus" bačiukus, taigi jie tikrai nėra balti, bent jau balti kaip sniegas. sakyčiau kaip vanilė su dramblio kaulu, šampaninis ar pan. atspalvis.

o kalbant apie žieminukus ir ortopedinius reikalavimus, tai akivaizdu, kad pvz. sniegbačiai tikrai jų neatitinka, nes jie masyvūs, skirti bristi kaip tankui per pliurzes ir sniegus biggrin.gif ortop. reikalavimus gali atitikti nebent odinukai, kurie išformuoti pagal koją, priglundantys prie blauzdos.
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2011 11 20, 16:49)
Vis galvoju ar tikrai sals mazosios koja, jei batukai bus be vilnos viduje.  O stai kieme lakstyti reiketu kokiu siltesniu tikriausiai.

mano galva, visai neblogi bartek'ai, su natūralia vilna, ir ganėtinai dailūs, ir šilti mirksiukas.gif jų pirkti esama ne vienoj parduotuvėje.

pvz tokio tipo:

user posted image

Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 11 21, 17:47)
as irgi paprestarausiu
jus juos nesiojote,kad medziagos jum nekokybiskos? g.gif
pagal ka sprendziat del medziagu?

nes as apie nekokybiska preke spresti drysciau,tik panesiojus ja...
o demarai nesiojasi kuo puikiausiai, dar tokiu paieskoti reiktu..

ir verti jie 90lt, net ir daugiau mokeciau.
Demarai jau labai seniai gaminami, tad atkale jau jie tas technologijas ir medziagas..

o sedinciam ir pradedanciam vaikscioti pats tas  thumbup.gif nes tokie vaikai daug nelaksto,ziema vistiek jie labiau sedes vezime arba rogese, siltesniu batu nejudanciam ar negiojanciam vaikui vargu ar imanoma rasti wub.gif

Sorry, kad niekaip negaliu gerai pokementuoti siu batuku. Jau specialiai i parduotuve nuejau pasiziureti gyvai. Na as apie kokybe galiu spresti ir apziurejus preke. Juk matosi, kad siulai nekokybiskai susiuti. ta vilna skysta visai ir lenda pro siulus. O tas guminis padas tai man is viso tragedija. Ir kad patogus jie man visai neatrodo. Bet man siluma taip nerupi. pati nesu megeja per daug prisirengti, nesalu as niekada. Tikiuosi ir dukryte nesals. Ziema man niekad nekiltu noro nesioti batus su vilna ar kailiu. karsta man su jais.
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2011 11 19, 17:54)
Maniskai pernai nesiojo Denmar, musu silciausi batukai buvo, vaikams tikrai matesi kad patogus, mazes koja labai siaura, bet laikesi puikiai uztraukus sniuriukus.
Manau super batai uz sia kaina ax.gif

Emanuel, lenkas vyras pardavinejo? kaip su modeliukais pas ji?

Sutinku, kad silti neperslampami tiesiog mums netinka su sniuriukais, gal kitais metais isleis su lipdukais nauja partija tai butinai nupirksim.
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2011 11 21, 22:18)
Sorry, kad niekaip negaliu gerai pokementuoti siu batuku. Jau specialiai i parduotuve nuejau pasiziureti gyvai. Na as apie kokybe galiu spresti ir apziurejus preke. Juk matosi, kad siulai nekokybiskai susiuti. ta vilna skysta visai ir lenda pro siulus. O tas guminis padas tai man is viso tragedija. Ir kad patogus jie man visai neatrodo. Bet man siluma taip nerupi. pati nesu megeja per daug prisirengti, nesalu as niekada. Tikiuosi ir dukryte nesals. Ziema man niekad nekiltu noro nesioti batus su vilna ar kailiu. karsta man su jais.

gal kokius brokuotus matete biggrin.gif

nei vilna ju skysta,nei per siulus lenda,..
Guma labai gerai,ypac musu ziemoms,kada viena diena dydelis minusas,kita diena jau viskas plaukia biggrin.gif
Man demar 100 kart geriau negu kokie Ugg batai, va ten tai ir kojos kiauros vaiko ir nelaiko kojos,tiesiog vaiku gaila..

del silumos,jus tikriausiai sumasina vazinejate smile.gif nes as irgi niekad neperku su kailiu batu, visa ziema isvaikstau su demesezoniniais, nes as masinos zmogus
bet jaigu Jums tektu stoveti stotelei 10/20min,prie -15 laipsniu vargu ar karsta butu biggrin.gif

O vaikai, koju siluma ypac reikalinga,nes susalis kojos ir visos lygos prasideda..
QUOTE(gegne2 @ 2011 11 22, 12:27)
Sutinku, kad silti neperslampami tiesiog mums netinka su sniuriukais, gal kitais metais isleis su lipdukais nauja partija tai butinai nupirksim.

tai,kad ne tik su raistukais gamina, yra su gumytem, su lipukais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 22 lapkričio 2011 - 14:17