As mergytei pirkau tamsiai rudus su elniais, nemanau kad sviesus mergaitems o tamsus berniukams, pirkit tuos kurie labiau patinka arba derinkit prie aprangos
Nezinau kaip i juos kombinezono kelnes sukist, manau sunkoka butu
QUOTE(Lovella @ 2011 11 06, 22:29)
As mergytei pirkau tamsiai rudus su elniais, nemanau kad sviesus mergaitems o tamsus berniukams, pirkit tuos kurie labiau patinka arba derinkit prie aprangos
tai vat as ir masatu kaip su tomkelnem,nes jie atriodo tokie gan dideli,bet tada ar uzsidetu tos kelnes ant virsaus?
QUOTE(escada* @ 2011 11 06, 23:10)
tai vat as ir masatu kaip su tomkelnem,nes jie atriodo tokie gan dideli,bet tada ar uzsidetu tos kelnes ant virsaus?
Manau uzsidetu, nors nebandziau bet tos kelnes taip pat placios atrodo. Man kazkaip norisi sukist kelnes i batus, bet abejoju ar pavyks...
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 11 04, 08:42)
sita foto irgi nera naturali,kazkokia geltonos lempos apsviesta
man ju internetine foto gan tikroviska,
va dar kokia foto
Papildyta:
oi nepanasus, tie ruzavi,melyni,kareiviski yra jau nuo senu laiku..man jie ne tokie grazus ir ne taip patogiai susiverzia
sitie blizgus is naujausiu skaitosi ir isvazda ju
man ju internetine foto gan tikroviska,
va dar kokia foto
Papildyta:
oi nepanasus, tie ruzavi,melyni,kareiviski yra jau nuo senu laiku..man jie ne tokie grazus ir ne taip patogiai susiverzia
sitie blizgus is naujausiu skaitosi ir isvazda ju
Erikiuks, i nuotrauka irgi iš Demar katalogo. Sutinku, kad ir mano namie fotografuoti nuotraukytė šiek tiek kitos spalvos nei tikrieji batukai. šiaip ar tai norėjau pasakyti, kad jie balti, bet ne taip kaip pavyzdinei foto. Bet tikrai labai gražūs
QUOTE(Lovella @ 2011 11 06, 21:29)
Jei kelnės nelabai plačios sukišit į batukus, jei storos ant batukų užmausit
O gal kas turite tokius:
Ar nesunkus, patogus? Idomu kurie patogesni, siltesni is Demar tokie:
ar tokie:
ar tokie:
Sveiki. Ir as siandien nupirkau suneliui va toki modeliuka. Ar cia skaitosi is naujos kolekcijos jau? Rinkausi, rinkausi, ir nupirkau tokius. Nes ispradziu labai norejau melinos spalvos su raisteliais, bet jau nebuvo reikiamo dydzio. Bijau tik kad, cia nesuskilinetu ta medziaga blizganti ir kad gumos neissitampytu Bet matavomes visokius skirtingus, su vienais vaikas net paeiti negalejo, nes jo kojite plona o sitie(SNOWMEN c) batai neuzsiverzia normaliai.
QUOTE(*Aime* @ 2011 11 09, 12:20)
O gal kas turite tokius:
ar tokie:
ar tokie:
Lengvesni su avikailiu, jie skiriasi maždaug ant 100 gr, išdalinus ant abiejų kojyčių gal ne tiek ir jaučiasi.
QUOTE(lituka @ 2011 11 09, 19:33)
Sveiki. Ir as siandien nupirkau suneliui va toki modeliuka. Ar cia skaitosi is naujos kolekcijos jau? Rinkausi, rinkausi, ir nupirkau tokius. Nes ispradziu labai norejau melinos spalvos su raisteliais, bet jau nebuvo reikiamo dydzio. Bijau tik kad, cia nesuskilinetu ta medziaga blizganti ir kad gumos neissitampytu Bet matavomes visokius skirtingus, su vienais vaikas net paeiti negalejo, nes jo kojite plona o sitie(SNOWMEN c) batai neuzsiverzia normaliai.
Tikrai nesusikilinės
QUOTE(Joliuke @ 2011 11 09, 23:01)
Lengvesni su avikailiu, jie skiriasi maždaug ant 100 gr, išdalinus ant abiejų kojyčių gal ne tiek ir jaučiasi.
Aciu
kaip cia zinot dabar, kurie "gyvai" fainesni o tu su avikailiu, kuris modeliukas geriau apspaudzia kojyte, kad tiktu siauresnei? is patirties kas patarsit aisku, geriausia matuot, bet idomu ir patarimai
QUOTE(*Aime* @ 2011 11 10, 07:31)
Aciu
kaip cia zinot dabar, kurie "gyvai" fainesni o tu su avikailiu, kuris modeliukas geriau apspaudzia kojyte, kad tiktu siauresnei? is patirties kas patarsit aisku, geriausia matuot, bet idomu ir patarimai
MAn abieji gražiai žiūrisi O kojytę geriausiai apspaudžia su raištukais, nes tada galima susiveržti kiek reikia
O Kaune galima juos kokioje parduotuveje gyvai pasiziureti? Ar jau tik internetu juos perkate?
QUOTE(Giedrija @ 2011 11 15, 10:11)
O Kaune galima juos kokioje parduotuveje gyvai pasiziureti? Ar jau tik internetu juos perkate?
Yra Akropoly
QUOTE(Giedrija @ 2011 11 15, 11:11)
O Kaune galima juos kokioje parduotuveje gyvai pasiziureti?
tuos su avikailiu tikrai mačiau Megoje kažkurioje parduotuvėje, kur parduodamos maxikids kepurės (tik tai man užsifiksavo ), jei eiti nuo Senukų link Rimi, tai po dešine puse. toje pardėje batukai įėjus po dešine puse lentynose pačioje pradžioje.
patogumo nepasirodė labai patogus, bet šiltumo tikrai šilti, manau. Gaila, tik kad maniškei per dideli