Įkraunama...
Įkraunama...

Avalynė „DEMAR"

QUOTE(escada* @ 2011 10 28, 16:24)
as masciau apie tokius g.gif
o gal tokie pat kaip minejai?sie su raisteliais smile.gif
user posted image]

Pas mus tie ruzavi su melynu padu, manau panasus varijantas sis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(escada* @ 2011 10 28, 15:24)
user posted image]

turejau situos ir jie tikrai superiniai, vaikas visa ziema atvaiksciojo ir ne neiplyso thumbup.gif , kojyte visada silta ir sausa budavo net suplona kojinyte ir visiskai stabiliai laikesi koja, o jos koja nera jau is tu putlesniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(escada* @ 2011 10 28, 15:24)
user posted image]

Ir aš šiemet savo dukrytei pasilikau būtent tokius. nerialūs jie man wub.gif JAu ir į darželį buvo nuėjus, nors dar ankstoka juos nešiot, bet apsimovė ir niekaip negalėjau numaut doh.gif
Atsakyti
maniškio pėda irgi prie siauresnių tai viskas normaliai, o jam labai patinka tie batukai, prašosi, kad apaučiau.
Atsakyti
Nupirkau ir as dukrytei Demar zieminukus, atrodo ir grazus, ir patogus, ir kaina normali smile.gif
Atsakyti
Smagi avalyne,idomus dizainas,bet man grazu tik leliukams iki 2-3 metuku... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenka @ 2011 10 28, 15:22)
Maniske smulki ir pati ir kojyte, emiau su raisteliais, viskas kuo puikiausiai tinka, bet jei imciau su gumytem manau butu negerai, o su raisteliais susiverzia ir kojyte buna stabiliai  mirksiukas.gif

Mes nenesiojams su raisteliais, nepraktiska o ypac judriems vaikams. Kas darzelyje uzris, atsiris uzklius nukris. Visada perku su lipdukais arba su uztrauktuku. Nors uztrauktukai irgi luzta, skleidzias ir t.t. geriausia su lipdukais vaikas pats uzsiklijuoja juos . g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gegne2: 31 spalio 2011 - 14:48
QUOTE(Varinija @ 2011 10 31, 09:29)
Smagi avalyne,idomus dizainas,bet man grazu tik leliukams iki 2-3 metuku... tongue.gif

na mano suneliui kaip tik suejo vakar dveji metukai sokiai.gif

as vis mastau mastau, nes realiai ju nemaciau g.gif bet ziuriu kad geri komentarai smile.gif

o is modeliuku kol kas per foto man graziausiai atrodo sie sviesus su raistukais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(escada* @ 2011 10 31, 18:49)

o is modeliuku kol kas per foto man graziausiai atrodo sie sviesus su raistukais wub.gif

DAr turbūt reiktų paminėti, kad balti batukai nėra tokie akinamai balti kaip foto,bet vis tiek nerealiai gražūs. Štai namų foto
user posted image
Atsakyti
O mes ir siemet vel nupirkom Demar batukus ir dizainas ir kaina thumbup.gif

Vaiksto patenkinta wub.gif

user posted image

ir kojite mums nesalo, nors ir darzeli lankome smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2011 11 01, 10:10)
DAr turbūt reiktų paminėti, kad balti batukai nėra tokie akinamai balti kaip foto,bet vis tiek nerealiai gražūs. Štai namų foto

sita foto irgi nera naturali,kazkokia geltonos lempos apsviesta unsure.gif
man ju internetine foto gan tikroviska, wub.gif

va dar kokia foto
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Nenka @ 2011 10 28, 15:37)
Pas mus tie ruzavi su melynu padu, manau panasus varijantas sis  mirksiukas.gif

oi nepanasus, tie ruzavi,melyni,kareiviski yra jau nuo senu laiku..man jie ne tokie grazus ir ne taip patogiai susiverzia

sitie blizgus is naujausiu skaitosi ir isvazda ju wub.gif
Atsakyti
idomu ar berniukui tix spalva si(sviesus tie) ar labiau mergaitei? blush2.gif

beje dar idomu jie tokie gan masyvus,tai as gali kombinezono kelnes uzleisti ant ju? ar reikia viska kisti i vidu pan kaip cia foto (auksciau) parodyta? blush2.gif
Atsakyti