Įkraunama...
Įkraunama...

Avalynė „DEMAR"

QUOTE(Nenka @ 2011 10 17, 16:47)
Man iki Klaipedos 300 km  lotuliukas.gif  Man labai idomu kodel batu kainos skiriasi nuo dydzio?  g.gif Juk kai perki suaugusiems batus nesvarbu kokia ismiera, kaina yra viena  lotuliukas.gif

manau pagal paklausą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2011 10 18, 15:57)
manau pagal paklausą  biggrin.gif

jiems medzigu maziau reikia, o ir isauga greiciau biggrin.gif
Atsakyti
Na ar tikrai jau jie tokie geri ir silti, kaip dauguma ju gerbeju raso? g.gif As paciupinejau gyvai, tai man nu toki "neputiovi" jie atrodo, nepasakyciau, kad super silti, o ir isvaizda ju tokia nekokia blush2.gif schmoll.gif Ar neprakaituoja vaiko kojyte juose, nes man jie siek tiek "smurdukus" (atiprasau uz issireiskima) primena doh.gif
Atsakyti
O SU JAIS GALIMA I SNIEGA ZAISTI? AR NEPERSLAMPA?
Atsakyti
QUOTE(Lara22 @ 2011 10 27, 13:29)
O SU JAIS GALIMA I SNIEGA ZAISTI? AR NEPERSLAMPA?

pernai turejau, tai tikrai vaiko kojyte visada sausa budavo ir silta, o braide po ivairiausias pusnis mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos.
as taip pat susidomejau sia avalyne.noriu nupirkit savo suneliui.
na as nzn bet va man jie visai grazus atrodo blush2.gif o ypac tie dramblio kaulo spalvos smile.gif

o kojyte jose stabili buna?
Papildyta:
ir beje musu kojyte yra 15 cm..kokio dydzio reiktu? na klad dar galeciau ir kojnyte uzmauti?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo escada*: 28 spalio 2011 - 12:17
QUOTE(escada* @ 2011 10 28, 11:59)
sveikos.
as taip pat susidomejau sia avalyne.noriu nupirkit savo suneliui.
na as nzn bet va man jie visai grazus atrodo blush2.gif o ypac tie dramblio kaulo spalvos smile.gif

o kojyte jose stabili buna?
Papildyta:
ir beje musu kojyte yra 15 cm..kokio dydzio reiktu? na klad dar galeciau ir kojnyte uzmauti?

mano mažiaus irgi tokia koja tai ėmiau 24-25, apie 16 cm vidpadis, kad labai stabili koja tai nepasakyčiau, bet vistiek valandų valandom nevaikščios tai gal nieko nepakenks
Atsakyti
Pamaciau tuos batus gyvai tai gerai, kad , nes mano panos siauros kojytes paskestu tuose batuose. Jie tinka putlesnem kojytem
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2011 10 28, 13:24)
mano mažiaus irgi tokia koja tai ėmiau 24-25, apie 16 cm vidpadis, kad labai stabili koja tai nepasakyčiau, bet vistiek valandų valandom nevaikščios tai gal nieko nepakenks

hm..vistiek manau negerai,nes kojyte turetu buti tsabili,kokiom pusnim eis,gali nigstelti kojyte,ir gali issinarinti g.gif
Papildyta:
QUOTE(gegne2 @ 2011 10 28, 13:55)
Pamaciau tuos batus gyvai tai gerai, kad , nes mano panos siauros kojytes paskestu tuose batuose. Jie tinka putlesnem kojytem

mano sunelis tox is smulkesniu, tai tada vadiansi netix,nes kojyte taip pat gal ilga peda,bet smulki unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2011 10 13, 21:06)
Aš irgi savo dukrytei jau antri metai imu tik Demar batukus. lengvi gražūs ir šilti jie man. Ir draugės savo mažylius aprūpino jai. JEi nebūtų šilti, žmonės vieną kart nusippirkę, po metų negrįžtų vėl apsipirkinėti. Visgi šilti jie thumbup.gif

taip drinks_cheers.gif kas isbande juos tikrai siemet sugrizta ir kitu nenori, net neisiulysi lotuliukas.gif Sake kad koite visada sausa ir silta budavo, ir jokiu koiniu storu nedejo smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulka10: 28 spalio 2011 - 14:04
QUOTE(escada* @ 2011 10 28, 14:10)
hm..vistiek manau negerai,nes kojyte turetu buti tsabili,kokiom pusnim eis,gali nigstelti kojyte,ir gali issinarinti g.gif
Papildyta:
mano sunelis tox is smulkesniu, tai tada vadiansi netix,nes kojyte taip pat gal ilga peda,bet smulki unsure.gif

Maniske smulki ir pati ir kojyte, emiau su raisteliais, viskas kuo puikiausiai tinka, bet jei imciau su gumytem manau butu negerai, o su raisteliais susiverzia ir kojyte buna stabiliai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenka @ 2011 10 28, 15:22)
Maniske smulki ir pati ir kojyte, emiau su raisteliais, viskas kuo puikiausiai tinka, bet jei imciau su gumytem manau butu negerai, o su raisteliais susiverzia ir kojyte buna stabiliai  mirksiukas.gif

as masciau apie tokius g.gif
o gal tokie pat kaip minejai?sie su raisteliais smile.gif
user posted image]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo escada*: 28 spalio 2011 - 15:28