QUOTE(Ksesanko @ 2013 12 24, 00:20)
As tai irgi tik nuo kokiu - 5, jei eitu i miska ar i darzeli
Bet kol kas guli musu demarai giliai spintoje
Kai pamaciau vaikus su demarais akropolyje lapkricio pabaigoje, tai buvau laaabai nustebusi...Na tikrai per karsta su tokiais batais.
Šiemet pirmą kartą nusipirkau pati demar su naturalia vilna(sau) ir ką galiu pasakyti, nuo 0 jau einu ir tikria neperkaistu. Super batukai, šilta, neperkaista, lengva ir patogu. Dabar savo kailiu išbandžius galiu pasakyti, kad geresnių batų dar neturėjau niekada
QUOTE(Erdita @ 2014 01 09, 11:29)
Ar perkat demarus neseniai pradejusiems vaikscioti mazyliams ar nelabai sita avalynė tinkama? Ziurineju kenny modeliuka, bet gal tas padas per daug plokscias tokiam mazyliui?
Mano sūnelis 1 metukų tik, bet demarus turi
QUOTE(Ksesanko @ 2014 01 09, 14:19)
mano manymu neseniai pradejusiam vaiksciuoti vaikui tokiu batu nereikia. Visu pirma ne tiek daug tas vaikas ir vaiksto lauke. O sedeti vezimelyje su voku tikrai tokiu "bahilu" nereikia
Nepatogu nei mamai, nei vaikui.
Vaikas vaikui nelygus. Nors sūnelis ir mažytis dar, tik metukai suėjo, bet vežime jis nė už ką nesėdi, nebent pataikau miego laiku. Pilnai vaikšto (pradėjo nuo 11 mėn) ir nemažai būnam lauke, o šiltesnių batukų aš nežinau, todėl demariukai labai mums patinka ir tinka