Įkraunama...
Įkraunama...

Avalynė „DEMAR"

QUOTE(vilma099 @ 2013 11 22, 12:37)
pernai šiuos turėjom super super
user posted image

gal as nemoku su jais elgtis, bet man vaikui labai sunku juos apauti, kol igrudu koja (dydis tinkamas) unsure.gif galetu ta gumine dalis buti kiek laisvesne, nes vaikams su aukstesne keltimi tai visai netinkami batukai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tjorvene @ 2013 11 29, 23:44)
gal as nemoku su jais elgtis, bet man vaikui labai sunku juos apauti, kol igrudu koja (dydis tinkamas)  unsure.gif galetu ta gumine dalis buti kiek laisvesne, nes vaikams su aukstesne keltimi tai visai netinkami batukai  unsure.gif

Su tokiu padu tinka daugiau siauresnei kojai, platesnei kojai visi senesnio modeliuko batai tinka
Atsakyti
Sveiki o bily ir keny modelio aulo plotis ar labai skiriasi? nupirkau nematavus keny nu labai jau platus man atrodo. Gal billy siauresnis?
Atsakyti
Sveiki,
gal žinot, kas Kaune prekiauja Demar batukais? Kiek ieškau internete - viskas Vilniuj... O nematavus bijau pirkti.
Atsakyti
QUOTE(Adlim'a @ 2013 12 05, 16:18)
Sveiki,
gal žinot, kas Kaune prekiauja Demar batukais? Kiek ieškau internete - viskas Vilniuj... O nematavus bijau pirkti.

Akropolyje 3 a yra parduotuve, tik nepamenu kaip vadinasi
Atsakyti
QUOTE(Adlim'a @ 2013 12 05, 17:18)
Sveiki,

QUOTE(leone @ 2013 12 05, 17:53)
Akropolyje 3 a yra parduotuve, tik nepamenu kaip vadinasi

Bimbo. Taip pat yra Urmo bazėse.
Atsakyti
Ačiū. Bimbo buvau nulėkus, bet ten tik mažučiai, neradau konkrečių modelių didesniems smile.gif Reiks dar bazėse paieškot.
Atsakyti
QUOTE(aseni77 @ 2013 12 05, 15:28)
Sveiki o bily ir keny modelio aulo plotis ar labai skiriasi? nupirkau nematavus keny nu labai jau platus man atrodo. Gal billy siauresnis?

Bily auliuko plotį galima pareguliuoti raišteliais, keny auliuko plotis nesireguliuoja tik viršuje šiek tiek pasisiaurina 4u.gif
Atsakyti
user posted image
ar sis modelis tiktu aukstesniai kelciai ? g.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas nepateikėt su dydžiu ir norit keisti 26/27d į 28/29 ax.gif mums dideli verysad.gif Turim Demar Kenny ruzavus
Atsakyti
MonCheri, man atrodo cia buvo rasyta, kad tokie sniego batai (gumine pedyte) labiau tinka kojytei su mazesne keltimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 10 04, 02:27)
Demarai visi tinka aukstai kelciai..

QUOTE(MonCheri @ 2013 12 06, 22:03)
user posted image
ar sis modelis tiktu aukstesniai kelciai ?  g.gif

Mes siuos turime. Sunaus auksta keltis, ikisom kuo puikiausiai thumbup.gif
Bet tikriausiai reiktu matuotis, nes lyg kazkam buvo bedu su auksta keltim. Tad vistik ne visiems vienodai, gal ir nuo bato dydzio dar priklauso 4u.gif
Atsakyti