Įkraunama...
Įkraunama...

Avalynė „DEMAR"

QUOTE(inc @ 2013 11 15, 12:22)
gal galit kuri papasakot kas čia per audinukas iš išorės ir ar nėra kieti ir nelankstūs jie?
user posted image

jus cia apie ka? apie ta juoda apacioj? guma 4u.gif
Atsakyti
Jeigu kam aktualu, tai Gariunuose Demar batuku yra daugelyje vietu, kur prekiauja vaikiskais batais, kainos ivairios, nuo 60 iki 90 lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2013 11 14, 23:41)
Gavom snd savo demarus, snow storm modeliuka. 24/25 dydi. Vaiko koja 14. Viduje pagal viska turi buti 16.5 cm. nematavau kie ten tu centimetru, bet koja tai igrust reikejo g.gif  o ir siaip viduje tos vilnos tiek daug, kad sumazeja vietos unsure.gif  Net nezinau ar didesniu ieskot ar bandyt su siais siai ziemai.. Kazkaip kitaip isivaizdavau ta 16.5

Nepergyvenkit, susispaus ta vilna, tikrai bus gerai. Mūsų pernai buvo tokia pati situacija. Puikiausiai nešiojom (tik kitą modeliuką, tą, kur apačioj cituoju). Kas įdomiausia, šiemet dar tinka bigsmile.gif Kojytė jau 15,5 cm.
QUOTE(inc @ 2013 11 15, 13:22)
gal galit kuri papasakot kas čia per audinukas iš išorės ir ar nėra kieti ir nelankstūs jie?
user posted image

Super bačiukai. Visą sezoną atvaikščiojom, vėl panašius pirkom (furry). Lakstė panelė, šokinėjo, tupinėjo. thumbup.gif Gailiuosi, kad antrus paėmiau ne tokius, o Cristal modelį. Nežinojau, kad ten su išimamu veiloku. Žymiai kietesni, sunkesni verysad.gif
Atsakyti
Gal kas nesiojot Demar Kenny kokie atsiliepimai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(l-u-x @ 2013 11 17, 15:54)
Gal kas nesiojot Demar Kenny kokie atsiliepimai? ax.gif

Man ir įdomu apie juos, net teks matyt juos pirkti

pardavėjas gariūnuose juos peikė sakė vaikui stryks užtrauktukas, bet jau juo nebepasitikiu, šiek tiek apsimelavo.
Tai gal visai nestringa biggrin.gif
pernai šiuos turėjom super super
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilma099: 22 lapkričio 2013 - 11:39
QUOTE(vilma099 @ 2013 11 22, 11:37)
Man ir įdomu apie juos, net teks matyt juos pirkti

pardavėjas gariūnuose juos peikė sakė vaikui stryks užtrauktukas, bet jau juo nebepasitikiu, šiek tiek apsimelavo.
Tai gal visai nestringa biggrin.gif
pernai šiuos turėjom super super
user posted image

as kai ziurejau tai man oasirode normalus tie uztrauktukai, emiau tokius nes i darzeli nenorejau su raistukais, nesinori apkraut aukletoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(l-u-x @ 2013 11 23, 10:09)
as kai ziurejau tai man oasirode normalus tie uztrauktukai, emiau tokius nes i darzeli nenorejau su raistukais, nesinori apkraut aukletoju ax.gif

drinks_cheers.gif Visiškai geri tie užtrauktukai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(l-u-x @ 2013 11 23, 10:09)

Nesuprantu ar jie imaunami ar yra sone uztrauktukas? Ar silti, silta kojyte buna? Nebezinau kokius pirkti 3 metu mergaitei doh.gif norisi kad butu silti lengvi ir patogus ax.gif Patarkite mamytes kas tokius nesiojote ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasabraske @ 2013 11 26, 16:50)
Nesuprantu ar jie imaunami ar yra sone uztrauktukas? Ar silti, silta kojyte buna? Nebezinau kokius pirkti 3 metu mergaitei doh.gif  norisi kad butu silti lengvi ir patogus ax.gif  Patarkite mamytes kas tokius nesiojote ax.gif

iš priekio užtrauktukas, aš būtent savo 3metei ir ėmiau tokius nes gales pati apsimauti, užtrauktuka moka užsitraukti, tai manau darželio auklėtojų neapkrausim labai smile.gif šiaip demar batukai sako šilti, tai šiemet išbandysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l-u-x @ 2013 11 26, 18:35)
iš priekio užtrauktukas, aš būtent savo 3metei ir ėmiau tokius nes gales pati apsimauti, užtrauktuka moka užsitraukti, tai manau darželio auklėtojų neapkrausim labai smile.gif šiaip demar batukai sako šilti, tai šiemet išbandysim smile.gif

Su raisteliais irgi lengva apsiauti paciam vaikui. Tie raisteliai reguliuoja ploti. juos nereikia kiekviena karta surysti. Koja puikiausiai istyraukiama ir apsiaunama ir su uzristais raisteliais.
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 11 15, 11:22)
user posted image

Sitie su uztrauktukais g.gif nesimato g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasabraske @ 2013 11 26, 18:20)
Sitie su uztrauktukais g.gif nesimato g.gif

sitie ne, su raištukais wink.gif
Atsakyti