Įkraunama...
Įkraunama...

Avalynė „DEMAR"

QUOTE(Joliuke @ 2013 11 06, 00:12)
Šiluma nesiskiria, visuose naturali vilna. Rinktis pagal skonį smile.gif 4u.gif

drinks_cheers.gif
Juk visur tas pats vilnonis kailiukas thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti

i 
Visi klausimai apie konkrečių batų pirkimą turėtų būti sprendžiami atitinkamoje jų pardavėjų temoje Skelbimų lentoje. Reklaminės žinutės čia yra draudžiamos.
Atsakyti
O kas galetu ka nors gero pasakyt apie siuos batukus?
user posted image
maniskes kojyte mazdaug 12,8cm, galvoju pirkt 22/23dydi, kazin nebus perdideli? g.gif nes daug kur raso vidpadis 14,5 ar net 14,8cm... ir dar- kazin jie normaliai laikysis ant kojytes? nesmuks? nepribirs sniego? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanet: 11 lapkričio 2013 - 19:06
QUOTE(sanet @ 2013 11 11, 20:04)
user posted image
maniskes kojyte mazdaug 12,8cm, galvoju pirkt 22/23dydi, kazin nebus perdideli?  g.gif  nes daug kur raso vidpadis 14,5 ar net 14,8cm... ir dar- kazin jie normaliai laikysis ant kojytes? nesmuks? nepribirs sniego?  g.gif

manuciau kad didoki butu unsure.gif iskrist neiskris manau tikrai, bet sunku bus vaiksciot.
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2013 11 13, 10:42)
manuciau kad didoki butu unsure.gif iskrist neiskris manau tikrai, bet sunku bus vaiksciot.

tai koki dydi pirkt, jei 20/21 raso 13cm...tai sito dydzio tuoj bus mazi...
Atsakyti
QUOTE(sanet @ 2013 11 13, 12:04)
tai koki dydi pirkt, jei 20/21 raso 13cm...tai sito dydzio tuoj bus mazi...

as Snowstorm emiau 22-23, tos vilnos batuke nemazai, atrode kad ir per mazi bus, nuo kojos tikrai nekrenta. zinoma pats batukas yra didenis nei rudeninis, kol kas sunku vaikscioti, bet manau pripras. kojyte sunaus irgi apie 13 cm
Atsakyti
QUOTE(sanet @ 2013 11 11, 19:04)
user posted image
maniskes kojyte mazdaug 12,8cm, galvoju pirkt 22/23dydi, kazin nebus perdideli?  g.gif  nes daug kur raso vidpadis 14,5 ar net 14,8cm... ir dar- kazin jie normaliai laikysis ant kojytes? nesmuks? nepribirs sniego?  g.gif

Kiek vaikui laiko? Pagal pėdutę spėju nedidelė mergaitė? Metinukė? Nemanau, kad daug vaikščios lauke, sunku mažiukam judėt prirengtiem, daugiau gal vežime sėdės. 22/23 man atrodo pats tas, uždėsit plius kokias vilnones kojines ir nesmukčios, o žiemą gerokai dar kojytė gali tįstelt, nebereiks ir kojinių.
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2013 11 13, 22:22)
Kiek vaikui laiko? Pagal pėdutę spėju nedidelė mergaitė? Metinukė? Nemanau, kad daug vaikščios lauke, sunku mažiukam judėt prirengtiem, daugiau gal vežime sėdės. 22/23 man atrodo pats tas, uždėsit plius kokias vilnones kojines ir nesmukčios, o žiemą gerokai dar kojytė gali tįstelt, nebereiks ir kojinių.

VAt būtent, kad tokiam mažam vaikučiui tokia didelė atsarga (beveik 2 cm) tikrai nereikalinga. nebent kaip jūs sakot, vaikutis dar neveikštantis, sėdės vežime, tai gal nieko tokio,ir tai gali kristi nuo kojytės. Pėdutės dar mažytės, nėra už ko tam batukui užsikabinti g.gif Mano sūnelis metinukas, ėmiau 20-21 dydį ir tai kai vežime pradeda kojas trinti viena į kitą, batukas nukrenta. O kas būtų jei dar 2 cm per didelis batukas būtų doh.gif Aš orientuočiaus į tai ar jau vaikutis bepradedanti vaikščioti ar ne. Jei vaikšto, imčiau mažesnius, nes su dideliais nepaeis, jei nevaikšto, gal imčiau didesnius, tikėdamasi, kad kol pradės vaikščioti ir kojytė paaugs .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joliuke: 13 lapkričio 2013 - 22:36
QUOTE(ylang @ 2013 11 13, 22:22)

1,5m, beveik pusantru metuku ir kazin ar ji sedes vezime visados biggrin.gif

QUOTE(Joliuke @ 2013 11 13, 22:32)
VAt būtent, kad tokiam mažam vaikučiui tokia didelė atsarga (beveik 2 cm) tikrai nereikalinga. nebent kaip jūs sakot, vaikutis dar neveikštantis, sėdės vežime, tai gal nieko tokio,ir tai gali kristi nuo kojytės. Pėdutės dar mažytės, nėra už ko tam batukui užsikabinti g.gif  Mano sūnelis metinukas, ėmiau 20-21 dydį ir tai kai vežime pradeda kojas trinti viena į kitą, batukas nukrenta doh.gif  O kas būtų jei dar 2 cm per didelis batukas būtų. Aš imčiau mažesnius, o paskui jei jau išaugs, dar vienus pirkčiau, bet manau, kad 0,5 cm užteks visai žiemai, nes panešiojus dar kailiukas pasitrints ir užteks tos vietos kojytei g.gif

tai kad jos kojyte beveik 13cm, o 20-21 dydzio ir raso 13cm... kaip tokiems maziems vaikasm galetu kas viena dydi batus gamint doh.gif visai susimeciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sanet @ 2013 11 13, 22:38)
1,5m, beveik pusantru metuku ir kazin ar ji sedes vezime visados  biggrin.gif
tai kad jos kojyte beveik 13cm, o 20-21 dydzio ir raso 13cm... kaip tokiems maziems vaikasm galetu kas viena dydi batus gamint  doh.gif  visai susimeciau  doh.gif

na, tokio modelio neprekiauju, tai nežinau. Kiti modeliukai 20-21 dydžio 13,3 cm, tai tada vietos daugiau lieka. keiskit modeliuką smile.gif
Atsakyti
aš irgi galvoju, kokio dydžio batukus pasirinkti.. sūnaus pėda 12,5 cm, lauke ir vežime sėdi, ir pavaikšto. turbūt jei imčiau 13,3 cm visai žiemai neužtektų, o su 14,5 cm, kaip sakot, vaikščiot bus nepatogu.. gal pirkt mažesnius ir tikėtis, kad antrų batų nereikės mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2013 11 14, 10:04)
aš irgi galvoju, kokio dydžio batukus pasirinkti.. sūnaus pėda 12,5 cm, lauke ir vežime sėdi, ir pavaikšto. turbūt jei imčiau 13,3 cm visai žiemai neužtektų, o su 14,5 cm, kaip sakot, vaikščiot bus nepatogu.. gal pirkt mažesnius ir tikėtis, kad antrų batų nereikės mastau.gif

tikrai manau visai ziemai uzteks wink.gif gi neauga jau tiek staigiai ta kojyte, bent maniskiu tai tikrai tokiu suoliu nera buve ax.gif
Atsakyti