Įkraunama...
Įkraunama...

Avalynė „DEMAR"

QUOTE(erikiuxxx @ 2011 09 25, 21:49)
abieji faini smile.gif

o guma reguliuojasi?
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2011 09 25, 21:12)
o guma reguliuojasi?

tiesiog jinai atsisega ir uzsisega smile.gif atsegus batas praplateja smile.gif susegus susiaureja
jai vistiek pvz butu per platu,galima gumyte patiem palenkti ir keliais dygsniais uzsiuti smile.gif
As saviskiui palikau,jo kojyte kuda,bet gan gerai laikosi
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2011 09 25, 14:39)
o kurie geriau ar su guma ar su raisteliais? vaiko koja 15,5cm,tai kokio dydio reiktu batu? 4u.gif

jaigu pirksite dabar,tai geriausiai 1,5cm prideti wink.gif
dydeles atsargos nelabai reikia,nes dauguma net siltu kojiniu nededa,nes tikrai silti
Atsakyti
erikiuxxx lb aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
Erikiux,o kur tas kelnytes tokias fainas modeliukui pirkot?
Atsakyti
Nusipirkom ir mes Demar zieminukus thumbup.gif Man jie grazus ir silti atrodo, dukrytei paemem didesni dydi, kaip ir rekomenduoja palikom siek tiek vietos. Bet batukai nesmunka, vakar matavomes, tai dukryte lakste visa patenkinta po kambari ir net nebande ju nusiimt thumbup.gif
Atsakyti
aš irgi savo vaikiukui Demar sniegbačius nupirkau, labai faini man jie, ir tikrai neatrodo, kad sušals vaikiukas. Pirkau Bimbo Italija parduotuvėj, jei ką domina tai kaina ten 79 lt ir 89 lt priklausomai nuo modelio, o ne nuo dydžio thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Ksesanko @ 2011 09 08, 19:18)
Aisku del skonio nesiginciajama. Bet man sie batukai tragiskai atrodo. Kaip ir visu mylimi kombiai. Visi galvoja, kad labai silti sie batai ir kombiai, nes viduje avies kailis. bet tas kailis neapdirbtas, kaip prikliojotas, todel ir sildo ne taip kaip turetu sildyti gerai apdirbtas kailis. Bet aisku ir kaina ju atitinkama smile.gif

Kombį su savikailiu tą populiarųjį turėjom ir mes, man jis patiko, lengvai apvelkamas, tikrai šiltas, net per šalčius vaikiuką plonai vilkau ir kombį ant viršaus, visas šiltas lelius būdavo. Man atrodo, kad ten ne kailis o vilna viduje
Atsakyti
Aš irgi savo dukrytei jau antri metai imu tik Demar batukus. lengvi gražūs ir šilti jie man. Ir draugės savo mažylius aprūpino jai. JEi nebūtų šilti, žmonės vieną kart nusippirkę, po metų negrįžtų vėl apsipirkinėti. Visgi šilti jie thumbup.gif
Atsakyti
Kadangi kelios mamytes parase AZ kur pirkau batukus, parasysiu cia smile.gif Pirkau Nukas parduotuvej Klaipedoj, dar maciau yra Ziogas Zi parduotuvej Bige. O kainos priklauso nuo dydzio, bet gavosi pigiau nei cia forume pardavineja, 22-23 dydis 70 Lt kainavo, o cia maciau pas kazkuria pardaveja 99 Lt tokie pat. Taigi kas turit galimybe nuvaziuot i parduotuve nusipirksit siek tiek pigiau smile.gif
Atsakyti
Kad nereikia niekur eiti, yra int. parduotuve berodz drabuziaivaikams.com ten ir pigiau nei parduotuvej ir yra "deficitiniu" ruzavu batuku mergytei mirksiukas.gif pernai mes tokiu negavom, siemet jau is anksto pasirupinam lotuliukas.gif o kokybe ir siltumu nenusivyle nei vieni mano pazistami,kurie nesiojo pernai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenka @ 2011 10 17, 14:29)
Kad nereikia niekur eiti, yra int. parduotuve berodz drabuziaivaikams.com ten ir pigiau nei parduotuvej ir yra "deficitiniu" ruzavu batuku mergytei  mirksiukas.gif pernai mes tokiu negavom, siemet jau is anksto pasirupinam  lotuliukas.gif o kokybe ir siltumu nenusivyle nei vieni mano pazistami,kurie nesiojo pernai  thumbup.gif

klaipedoj parduotuvej kainuos 65-70-80lt, pagal dydi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(freaure @ 2011 10 17, 16:07)
klaipedoj parduotuvej kainuos 65-70-80lt, pagal dydi biggrin.gif

Man iki Klaipedos 300 km lotuliukas.gif Man labai idomu kodel batu kainos skiriasi nuo dydzio? g.gif Juk kai perki suaugusiems batus nesvarbu kokia ismiera, kaina yra viena lotuliukas.gif
Atsakyti