Gal pasidalinsite patirtimi kurie praktiskesni? Musu kojyte 15,5cm tai ziurim i 26/27 dydi.
bijau kad vieniems liponke nelaikys, o kitam kad tas plastmasinis uzsegimas sulus, su raistukais nenoriu nes baisiai ilgai uztrunka kol surisi, ir megsta atsiristi,.
http://public.fotki....iai/4015-1.html
kažin, ar tokių 20/21 dysis tikrai vidpadis 13,3 cm? kita mama tvirtina, kad tik 11. nu netikiu, kad tik 11.
kažin, ar tokių 20/21 dysis tikrai vidpadis 13,3 cm? kita mama tvirtina, kad tik 11. nu netikiu, kad tik 11.
kad garantuotai pataikciau su dydziu imsiu dvi poras. viena is ju sitie 26/27d. turetu but 17,5cm vidpadis
o antrus renkuos tarp siu 26/27d. turetu buti 17,2cm vidpadis
ir siu turetu buti 17,2cm vidpadis
is tu dvieju kur renkuosi tai pirmieji labiau patiktu del reguliuojamu lipduku, nu bet ta spalva mergaitei man nelabai tai tikriausiai su suniukais reikia imt, neiskris gal jei pernai is elniuku neiskrito
Papildyta:
va kaip su dydziais tai kol nenusipirksim nesuzinosim tie su pingvinukais visur raso kad 26/27d vidpadis 17,5cm, o vakar mm parasiau vienai kur irgi naujais prekiauja tai parase "26/27 dydi - lygiai 17 cm siaudeli atkirpau ir jis tik tik lindo i batuka, net pasigaranskciavo. Daugiau kaip 17 cm ten NĖRA." 28/29d kitur raso kad 19cm, o ji man parase kad "28/29 d. 18-18,2 cm, 18,5 cm siaudelis netilpo"
tai ir zinok zmogau koki dydi pirkti
o antrus renkuos tarp siu 26/27d. turetu buti 17,2cm vidpadis
ir siu turetu buti 17,2cm vidpadis
is tu dvieju kur renkuosi tai pirmieji labiau patiktu del reguliuojamu lipduku, nu bet ta spalva mergaitei man nelabai tai tikriausiai su suniukais reikia imt, neiskris gal jei pernai is elniuku neiskrito
Papildyta:
QUOTE(Jurginė @ 2013 10 07, 12:22)
http://public.fotki....iai/4015-1.html
kažin, ar tokių 20/21 dysis tikrai vidpadis 13,3 cm? kita mama tvirtina, kad tik 11.
kažin, ar tokių 20/21 dysis tikrai vidpadis 13,3 cm? kita mama tvirtina, kad tik 11.
va kaip su dydziais tai kol nenusipirksim nesuzinosim tie su pingvinukais visur raso kad 26/27d vidpadis 17,5cm, o vakar mm parasiau vienai kur irgi naujais prekiauja tai parase "26/27 dydi - lygiai 17 cm siaudeli atkirpau ir jis tik tik lindo i batuka, net pasigaranskciavo. Daugiau kaip 17 cm ten NĖRA." 28/29d kitur raso kad 19cm, o ji man parase kad "28/29 d. 18-18,2 cm, 18,5 cm siaudelis netilpo"
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 10 07, 12:13)
Gal pasidalinsite patirtimi kurie praktiskesni? Musu kojyte 15,5cm tai ziurim i 26/27 dydi.
bijau kad vieniems liponke nelaikys, o kitam kad tas plastmasinis uzsegimas sulus, su raistukais nenoriu nes baisiai ilgai uztrunka kol surisi, ir megsta atsiristi,.
Mes praeitais metais kaip tik su tokia kojyte toki dydi ir devejom
Modeliukas su raistukais. Nei tas plasmasiukas suluzo, nei raistukai maise. Beja ziema vaikams raistukai nerupi
QUOTE(saulute32 @ 2013 10 07, 12:33)
Papildyta:
jo... ir žinok dabar, žmogau...
Nu žinokit, tikrai su dydžiais sunku, aš ir pamatavau su šiaudeliu 22-23 dydžio, kur vidpadis 14,5, batukus bandžiau įkišti 14,5 cm šiaudelį - nu tilpo tik 13,5. tai jei šiaudelis netelpa, tai kaip kojytė tilps tas vidpadis įkrenta į bato viduje esantį griovelį, o virš pado jau tos vietos mažiau, bent jau taip realiai atrodo...
kuo toliau į batų mišką, tuo painiau. randu, kad 20/21 vidpadis ir 11, ir 11.5, ir 12...
kitur radau, kad 22/23 d. vidpadis 13.
o mano mergaitės koja tai 12 cm. tai žinok dabar. negi demariukų teks atsisakyti, nenoriu apsipirkt.
kitur radau, kad 22/23 d. vidpadis 13.
o mano mergaitės koja tai 12 cm. tai žinok dabar. negi demariukų teks atsisakyti, nenoriu apsipirkt.
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 10 07, 12:13)
Jei tik tokios bedos, tu plastmasiniu uzsegimu buna pirkti.
O siaip visoms del batu, kol nepasimatuosite pacios, tol ir nebus aisku, nes kiek matuotoju, tiek rezultatu. Tik lkeista, kaip matuojama, kai tas pats modelis, dydis skiriasi net 2 cm.
Aš manau,kad pardavėjos matuoja išimtą vidpaduką.Bet juk jį įdėjus į batuką su vilna viduje,automatiškai bent jau pusė cm atsimeta,nes kailiukas tai vietos vidpaduko tikrai užima
Mano dukrytė pernai avėjo modeliuką su šuniuku 24/25 dydžio,tai pats vidpadukas buvo apie 16cm,bet jį įdėjus į batuką daugiau 15,5cm numatuot nepavyko.
Mano dukrytė pernai avėjo modeliuką su šuniuku 24/25 dydžio,tai pats vidpadukas buvo apie 16cm,bet jį įdėjus į batuką daugiau 15,5cm numatuot nepavyko.
QUOTE(Įsimylėjus @ 2013 10 07, 13:59)
Aš manau,kad pardavėjos matuoja išimtą vidpaduką.Bet juk jį įdėjus į batuką su vilna viduje,automatiškai bent jau pusė cm atsimeta,nes kailiukas tai vietos vidpaduko tikrai užima
Tai kad cia jau ne pardavejos, o mamos vis raso ismatavimus ir jie labai skiriasi tarpusavyje.
Itariu, kad tas pats kaip ir su vaiku pedu matavimu, kiekviena gautu kitoki rezultata net tam paciam vaikui, nes skirtingai matuoja.
Na aš ir matavau su šiaudeliu, tai į pardavėjų rašomą dydį 17,2 cm. įtalpinau tik 16 cm. šiaudelį ir tai vos, vos.
Padas pas mus neišsiėmė, o pirkau Bimbo parduotuvėje Kaune.
Padas pas mus neišsiėmė, o pirkau Bimbo parduotuvėje Kaune.
Kai kuriose lenkų internetinėse parduotuvėse dydis taip pat nurodomas gan skirtingai..vienose kaip suprantu nurodytas pado ilgis, kitose - jau regis tas realesnis ilgis to paties modelio, tai manau jau ten galima labiau orientuotis, kokį dydį imti... žodžiu, mamos, geriausia, kad perkant būtų galimybė pasimatuoti - ir reik neštis ne tik vaikus, bet ir šiaudelius