Įkraunama...
Įkraunama...

Avalynė „DEMAR"

Gal pasidalinsite patirtimi kurie praktiskesni? Musu kojyte 15,5cm tai ziurim i 26/27 dydi.

user posted image

user posted image

bijau kad vieniems liponke nelaikys, o kitam kad tas plastmasinis uzsegimas sulus, su raistukais nenoriu nes baisiai ilgai uztrunka kol surisi, ir megsta atsiristi,. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinka_2010: 07 spalio 2013 - 11:15
http://public.fotki....iai/4015-1.html

kažin, ar tokių 20/21 dysis tikrai vidpadis 13,3 cm? unsure.gif kita mama tvirtina, kad tik 11. nu netikiu, kad tik 11. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurginė: 07 spalio 2013 - 11:31
kad garantuotai pataikciau su dydziu imsiu dvi poras. viena is ju sitie 26/27d. turetu but 17,5cm vidpadis

user posted image

o antrus renkuos tarp siu 26/27d. turetu buti 17,2cm vidpadis

user posted image

ir siu turetu buti 17,2cm vidpadis

user posted image

is tu dvieju kur renkuosi tai pirmieji labiau patiktu del reguliuojamu lipduku, nu bet ta spalva mergaitei man nelabai blush2.gif tai tikriausiai su suniukais reikia imt, neiskris gal jei pernai is elniuku neiskrito g.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurginė @ 2013 10 07, 12:22)
http://public.fotki....iai/4015-1.html

kažin, ar tokių 20/21 dysis tikrai vidpadis 13,3 cm?  unsure.gif kita mama tvirtina, kad tik 11.

va kaip su dydziais tai kol nenusipirksim nesuzinosim biggrin.gif tie su pingvinukais visur raso kad 26/27d vidpadis 17,5cm, o vakar mm parasiau vienai kur irgi naujais prekiauja tai parase "26/27 dydi - lygiai 17 cm siaudeli atkirpau ir jis tik tik lindo i batuka, net pasigaranskciavo. Daugiau kaip 17 cm ten NĖRA." 28/29d kitur raso kad 19cm, o ji man parase kad "28/29 d. 18-18,2 cm, 18,5 cm siaudelis netilpo"
tai ir zinok zmogau koki dydi pirkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 10 07, 12:13)
Gal pasidalinsite patirtimi kurie praktiskesni? Musu kojyte 15,5cm tai ziurim i 26/27 dydi.user posted image

user posted image

bijau kad vieniems liponke nelaikys, o kitam kad tas plastmasinis uzsegimas sulus, su raistukais nenoriu nes baisiai ilgai uztrunka kol surisi, ir megsta atsiristi,.  doh.gif

Mes praeitais metais kaip tik su tokia kojyte toki dydi ir devejom smile.gif
Modeliukas su raistukais. Nei tas plasmasiukas suluzo, nei raistukai maise. Beja ziema vaikams raistukai nerupi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2013 10 07, 12:33)

Papildyta:

va kaip su dydziais tai kol nenusipirksim nesuzinosim biggrin.gif tie su pingvinukais visur raso kad 26/27d vidpadis 17,5cm, o vakar mm parasiau vienai kur irgi naujais prekiauja tai parase "26/27 dydi - lygiai 17 cm siaudeli atkirpau ir jis tik tik lindo i batuka, net pasigaranskciavo. Daugiau kaip 17 cm ten NĖRA." 28/29d kitur raso kad 19cm, o ji man parase kad "28/29 d. 18-18,2 cm, 18,5 cm siaudelis netilpo"
tai ir zinok zmogau koki dydi pirkti doh.gif

jo... ir žinok dabar, žmogau... unsure.gif
Atsakyti
Nu žinokit, tikrai su dydžiais sunku, aš ir pamatavau su šiaudeliu 22-23 dydžio, kur vidpadis 14,5, batukus biggrin.gif bandžiau įkišti 14,5 cm šiaudelį - nu tilpo tik 13,5. tai jei šiaudelis netelpa, tai kaip kojytė tilps unsure.gif tas vidpadis įkrenta į bato viduje esantį griovelį, o virš pado jau tos vietos mažiau, bent jau taip realiai atrodo...
Atsakyti
kuo toliau į batų mišką, tuo painiau. randu, kad 20/21 vidpadis ir 11, ir 11.5, ir 12...
kitur radau, kad 22/23 d. vidpadis 13.
o mano mergaitės koja tai 12 cm. tai žinok dabar. cool.gif negi demariukų teks atsisakyti, nenoriu apsipirkt.
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 10 07, 12:13)

bijau kad vieniems liponke nelaikys, o kitam kad tas plastmasinis uzsegimas sulus, su raistukais nenoriu nes baisiai ilgai uztrunka kol surisi, ir megsta atsiristi,.  doh.gif

Jei tik tokios bedos, tu plastmasiniu uzsegimu buna pirkti.

O siaip visoms del batu, kol nepasimatuosite pacios, tol ir nebus aisku, nes kiek matuotoju, tiek rezultatu. mirksiukas.gif Tik lkeista, kaip matuojama, kai tas pats modelis, dydis skiriasi net 2 cm. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingada: 07 spalio 2013 - 12:56
Aš manau,kad pardavėjos matuoja išimtą vidpaduką.Bet juk jį įdėjus į batuką su vilna viduje,automatiškai bent jau pusė cm atsimeta,nes kailiukas tai vietos vidpaduko tikrai užima g.gif
Mano dukrytė pernai avėjo modeliuką su šuniuku 24/25 dydžio,tai pats vidpadukas buvo apie 16cm,bet jį įdėjus į batuką daugiau 15,5cm numatuot nepavyko.
Atsakyti
QUOTE(Įsimylėjus @ 2013 10 07, 13:59)
Aš manau,kad pardavėjos matuoja išimtą vidpaduką.Bet juk jį įdėjus į batuką su vilna viduje,automatiškai bent jau pusė cm atsimeta,nes kailiukas tai vietos vidpaduko tikrai užima g.gif

Tai kad cia jau ne pardavejos, o mamos vis raso ismatavimus ir jie labai skiriasi tarpusavyje.
Itariu, kad tas pats kaip ir su vaiku pedu matavimu, kiekviena gautu kitoki rezultata net tam paciam vaikui, nes skirtingai matuoja.
Atsakyti
Na aš ir matavau su šiaudeliu, tai į pardavėjų rašomą dydį 17,2 cm. įtalpinau tik 16 cm. šiaudelį ir tai vos, vos.
Padas pas mus neišsiėmė, o pirkau Bimbo parduotuvėje Kaune. doh.gif
Atsakyti
Kai kuriose lenkų internetinėse parduotuvėse dydis taip pat nurodomas gan skirtingai..vienose kaip suprantu nurodytas pado ilgis, kitose - jau regis tas realesnis ilgis to paties modelio, tai manau jau ten galima labiau orientuotis, kokį dydį imti... žodžiu, mamos, geriausia, kad perkant būtų galimybė pasimatuoti - ir reik neštis ne tik vaikus, bet ir šiaudelius biggrin.gif
Atsakyti