QUOTE(ingamin @ 2012 11 07, 12:33)
o gal kuri galit pasakyti, kur kaune siuos batukus butu galima pamatyti,labai jau nesinori pirkti nepasimatavus ir rankose nepaciupinejus?
Jau atsakė. Aš tik pridėsiu, jog šiomis dienomis (berods ryt) parduotuvė gaus papildymą šių batų.
Labai ačiū visoms už atsakymus
Po ilgų svarstymų visgi lb. susigundžiau aš tais naujais modeliukais pas erikiuxxx...
Nors kaina ganėtinai didesnė, nors nežinau, kaip bus perkant nepasimatavus, bet ėmiau ir surizikavau... Kai gausim ir pasimatuosim, panešiosim, sužinosiu, ar "prašoviau pro šalį, ar ne"... Iš jūsų aprašymų patikėjau, kad ir tie raudoni (mūsų atveju mėlyni) yra visai neblogi. Pasilieku juos ateičiai, kai reikės ieškoti didesnių batų, nes pardavėja minėjo, jog kasmet tokių gauna.
QUOTE(Įsimylėjus @ 2012 11 07, 16:41)
Manau šiuo metu per šilta su bet kokiais žieminiais batais
Tai jūsų vaikiukai dar su rudeniniais vaikšto? Aš savajam jau žieminius uždėjau, nes į rudeninius vilnonė kojinė nebetelpa - baigia išaugti. Lauke lyg ir normaliai, bet juokauju, kad į prekybos centrus reikia neštis šlepetes
Ten taip karšta būna, kad maniškis praėjusį kartą trumpom rankovėm išsirengęs vaikščiojo
Tiesą sakant, mano svarstymai apie Demar prasidėjo visai nuo kitko. Mes turime gerus ir brangokus žieminius, tad norėjosi dar vienų tokių kasdienių šiltesnių, kai purvynai, šlapia bei nuo kalniuko esant sniegui čiuožinėt. Pirma mintis buvo imti pigius guminius su kailiuku, tačiau draugė (iš savo patirties) patarė jokiu būdu neimti guminių, nes traukia šaltį. Visi tvirtina, kad Demar guma kitokia ir šalčio netraukia (kuo ji gali skirtis nesuprantu, nebent tuo, kad pats padas Demar yra storas ir tikiu, kad dėl to šilčiau), o dar ta vilna viduje lb. gundė
Tačiau šįvakar erikiuxxx nuorodoje radau dar ir tokį variantą - guminius su
vilnoniu kailiuku. Lyg ir kažkur minėjote, kad vilna už vilnonį kailiuką šilčiau? Bet rašo, kad iki -30C. Va, žiūrėkite, ką jūs galvotumėte apie tokius modeliukus:
http://public.fotki....sc13.html#media arba:
http://public.fotki....-i/5.html#media Rašo, kad iki -30C, nors matote, guminiai
Va, ir vidus išsiima, tai galvoju, jei koja nešaltų su tokiais, kaip patogu - ir rudeniui, ir žiemai. Gundančiai..., nors protas sunkiai derina guminius su sniegu
Demar tai storas padas ir ne visiškai jie guminiai.
Žodžiu, čia pasivadina bandau sumąstyti, kaip išsiversti su mažiau batų, bet nelabai kas gaunasi
Gi, kai pagalvoji, kiek reikia vaikui batų ir kaip greitai koja auga...
Gi perkam minimum 1 basutes, tada rudeninius + rudeniui per lietų, purvą norisi guminių. Atvėsus orams dar gali tikti rudeniniai, bet į guminius per lietų jau kailiuko norėtųsi. Toliau, žiema ir žieminiai batai. Na, iš bėdos turbūt žiemą galima ir su 1 pora, pvz. Demar pratempti. Durniausias dabartinis metas, kai dar nelabai šalta, bet būna jau ir vėsokų dienų. Na, toks tarpinis, variantas, kai su Demar dabar gal dar truputį per šilta, o su guminiais ir pašiltinimu turbūt tiktų, bet per šalčius su tokiais jau gali būti per šalta ir vis tiek tenka ieškoti šiltesnių batų...
O jau ką bekalbėti apie patarimus turėti keletą porų kiekvienam sezonui
Sorry už tokius "primakalavimus"...