Įkraunama...
Įkraunama...

Avalynė „DEMAR"

QUOTE(Sūpynės @ 2012 10 31, 12:33)
man tai tragiški yra demar batai, ypac isore
tinkami nebent pypliams, kurie daugiausia sedi vezime ar rogese ax.gif

Visokiu modeliuku yra, bet daugiau pritaikyti maziukams vaikuciams. Kitu firmu irgi nera superinio grozio pvz. sniego batai ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gegne2: 31 spalio 2012 - 15:18
QUOTE(gegne2 @ 2012 10 31, 15:15)
Visokiu modeliuku yra, bet daugiau pritaikyti maziukams vaikuciams. Kitu firmu irgi nera superinio grozio pvz. sniego batai  ir pan.

man grozis nesvarbus
svarbiausia, kad vaikui butu patogu smile.gif

demaruose nepatiko klaikus didziulis guminis kulnas ir likes bato pavirsius

bet kulnas tai tragiskiausia dalis, kaip cia neslidu buna su tokiais batais g.gif

ir dar mano atrodo, kad demarai yra tinkami putliai kojai
Atsakyti
QUOTE(ikama @ 2012 10 31, 14:15)
O man tai jie super thumbup.gif , kiek bandem batuku tai su visais kojyte salo, arba suslapdavo, o sie leisdavo ilgiau kieme pabuti, nes pupa tikrai nesusaldavo, jau buvau pasirupinusi ir siai ziemai demariukus, bet...koja isaugo, tai va dabar ieskau didesniu. Nesuprantu tu mamyciu, kurios pirmiausiai ziuri i batu grozi, as pirmenybe teikiu silumai, o ir denariukai man visai faini, as dar ir savo 7metei tokius "itaisyciau", bet kad ismieru nera

Yra demarų ir didesnėm kojytėm. Tik modeiukai kitokie, jei su vilna, tai tokie būna
user posted image
user posted image
user posted image
Aišku, mergaitei į mokyklą eiti, gal nelabai, bet lauke, nuo kalniuko, tai super thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepsa @ 2012 10 31, 13:15)
Užsisakiau šiuos batukus, išėjo 60Lt su viskuom. Batai tikrai superiniai, o šiltumas, mm smile.gif Tik gaila paėmiau per mažus sad.gif pirkau 20-21 dydi, o reiktu 22-23, teks perleist kam nors, tada jamsim didesnius smile.gif Jeigu dar abejojat ar pirkti demar ,tai neabejokit biggrin.gif

user posted image Jeigu

O kur jūs užsakinėjote batukus? Kaina tikrai gera thumbup.gif Ir mums reikia rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, gal kas zinot, kur siauliuose butu galima apziureti Demar batukus?
Atsakyti
QUOTE(zzirzilia @ 2012 11 02, 12:35)
Sveikos mamytes, gal kas zinot, kur siauliuose butu galima apziureti Demar batukus?

Žinau kus Radvilišky biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oliv @ 2012 11 01, 22:52)
O kur jūs užsakinėjote batukus? Kaina tikrai gera thumbup.gif Ir mums reikia  rolleyes.gif

Užsakinėjom 30 porų bendru užsakymu, kad apsimoketu biggrin.gif http://www.asport.pl...nty-moro-demar/
Atsakyti
Na batukai silumosatzvilgiu labai geri, bet vaikscioti nepatogu, bent jau mano vaikui, kazkaip labai aukstas padas.
Atsakyti
Na, manau vaikui nera pasenes, nepasenes modelis, svarbu silta ir patogu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepsa @ 2012 11 06, 16:07)
Na, manau vaikui nera pasenes, nepasenes modelis, svarbu silta ir patogu wink.gif

su skoniu nesigincijama, bet esme tame , kad perkant tiek poru, tai daug mokejote doh.gif
o sis modelis jau apie 10 metu kaip parduodamas ax.gif
dabar jau batukai gaminami su atsvaistai ir lipdukais, nors atsirado dar naujiesnis modeliukas, visai nepanasus i sios, thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 06 lapkričio 2012 - 17:20
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 11 06, 18:13)
su skoniu nesigincijama, bet esme tame , kad perkant tiek poru, tai labai mokejote doh.gif

Čia perkama buvo tiek ,kad siuntimo kaina normali iseitų, porai gavosi berods po 8 zlotus
Atsakyti
QUOTE(gegne2 @ 2012 10 27, 12:20)
Nu va nusipirkom mes Klaipedoj Danes gatvej Demar batukus. Pirkom raudonus snowmen. Gerai isimauna kojyte, ir virsus dar su raistukais susiverzia, tai neprikris sniego.
user posted image
Tai su auksta keltim 100proc tinka sitie, dar su raistukais. Kiti vistiek sunkiau kojyte ilenda. Labai didelis pasirinkimas. Ir kainuoja 80Lt, o penktadieni dar 10proc nuolaida, tai sumokejom tik 72Lt biggrin.gif

Sveikos 4u.gif

Perskaičiusi visą temą visai susimakalavau... doh.gif biggrin.gif
Vakar matavomės įvairius Demar batukus parduotuvėje. Yra gražių, tačiau pirmiausiai žiūrėjau, kurie patogiausi ir pan. Norėjau, kad per kauliuką aptemptų ir, kad viršuje būtų sutraukta. Bandėm suvarstomus (gražių buvo bei maniau, kad tokie bus stabiliausi kojai), tačiau net kaip reikiant suveržus sukištos į vidų velvetinės kelnės batuose nesilaikė - lenda lauk. Vaizdelis toks, kad apačia normaliai apsitraukia, tačiau pats viršus toks atviras, tai jei būtų daugiau sniego, jau norėtųsi pvz. blauzdines apsaugai ant viršaus dėti. Na, bent toks pirmas įspūdis, o kas nešiojo galbūt kitokią patirtį turi smile.gif Vieninteliai va šitie, kaip gegnes2 nuotraukoje, gražiai aptraukė kelnes ir jos visiškai nelindo laukan. Na, atrodė, jog tikrai nuo vandens ir sniego apsaugotų.
Taigi, jau lyg ir užsisakėm juos (atveš į parduotuvę naujų batų šią sav.), tačiau paskaitinėjau šią temą ir pvz. 3-čiame psl.-e rašo, kad jie smunka nuo kojos blink.gif Kaži, kame galėjo būti problema: dydis ne tas, o gal nuo vaiko amžiaus dar priklauso, kaip jis vaikšto? Ar visgi patys batai tokio modelio gali būti nepatogūs, pakankamai neaptempiantys, nestabilūs ir todėl smunkantys? g.gif Dar sunerimau dėl lipukų, nes kai kur mamos rašo, kad jie žiemą esą atsisega, nelaiko. Kai matavomės, pastebėjau, jog norint stabilumo, turiu juos šiek tiek labiau suveržti ir tada gaunasi toks kažkiek atsikišęs tas lipuko galas. Vat, kaži, ar neatsiseginės užkliūdamas... g.gif
Tiesa, mano vaikui 4m., tad įsivaizduoju, jog šią žiemą jau kaip reikiant judės, lakstys, nuo kalno čiuožinės, todėl ir akcentuoju stabilumą, aptraukimą, kad sniego neprikristų.
Beje, šiuo metu ne per šilta su Demar?

Žodžiu, jei dar kas nors tokius batus, kaip šitie raudoni Demar, nešiojote, būtų gerai išgirsti daugiau nuomonių ir skubiai biggrin.gif ,nes šiomis dienomis turim apsispręst, ar imt, ar ne. Beje, 3-iame psl. tų sukritikuotų batukų spalva patiko. Mūsų užsakytųjų tai tokia truputį rėžianti, intensyvesnė mėlyna. Jei kur nors matėte tokios ramesnės spalvos, prašau, rašykit smile.gif Idealu, jei Kaune smile.gif

Man patinka ir pvz. su avytėmis, tamsiai rudi, tačiau va, lyg tyčia, jei viršuje suraukta, tai per kauliukus ne, jei per kauliukus sutvirtinimas arba jei suvarstomi, tai nėra viršuje suraukimo... doh.gif Jūs gal dažniausiai kelnes dedate ant viršaus ir todėl tie suvarstomi tinka, ar visgi sugebate kažkokiu stebuklingu būdu sugrūsti taip, kad kelnės nelįstų lauk? smile.gif (Gumų prie kiekvienų kelnių tikrai nesiūsiu biggrin.gif)
Atsakyti