Įkraunama...
Įkraunama...

Avalynė „DEMAR"

Mamos, pasakykit, kurios parduotuves Vilniuje sitais batukais prekiauja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Marquise @ 2012 10 25, 23:10)
Mamos, pasakykit, kurios parduotuves Vilniuje sitais batukais prekiauja?  ax.gif

Justiniškių Norfoje (Justiniškių. g. 91), apačioje yra batų parduotuvė, mačiau prekiauja. Ir internete prekiauja, Lazdynuose ir prie Olandų žiedo kiek žinau.
Atsakyti
Nu va nusipirkom mes Klaipedoj Danes gatvej Demar batukus. Pirkom raudonus snowmen. Gerai isimauna kojyte, ir virsus dar su raistukais susiverzia, tai neprikris sniego.
user posted image
Tai su auksta keltim 100proc tinka sitie, dar su raistukais. Kiti vistiek sunkiau kojyte ilenda. Labai didelis pasirinkimas. Ir kainuoja 80Lt, o penktadieni dar 10proc nuolaida, tai sumokejom tik 72Lt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gegne2 @ 2012 10 27, 11:20)
Nu va nusipirkom mes Klaipedoj Danes gatvej Demar batukus. Pirkom raudonus snowmen. Gerai isimauna kojyte, ir virsus dar su raistukais susiverzia, tai neprikris sniego.
user posted image
Tai su auksta keltim 100proc tinka sitie, dar su raistukais. Kiti vistiek sunkiau kojyte ilenda. Labai didelis pasirinkimas. Ir kainuoja 80Lt, o penktadieni dar 10proc nuolaida, tai sumokejom tik 72Lt biggrin.gif

o kaip parduotuve vadinas? ten toj vaikisku prekiu prikot?
Atsakyti
QUOTE(Aphanizomenone @ 2012 10 27, 14:21)
o kaip parduotuve vadinas? ten toj vaikisku prekiu prikot?

Kad ten tik viena yra, danes g.21. Turguj neradom mes, daugiau ir nezinau kur jais prekiauja Klaipedoj. Nenoriu rasyt pavadinimo, pagalvos, kad reklamuoju. Bet siaip demar batuku labai platus pasirinkimas, ir spalvu ir modeliu. Forume kitos mamytes padevetus pardavineja po 40-50Lt, manau, kad geriau naujus nusipirkt 4u.gif
Atsakyti
Parduotuve Nukas vadinasi. Dar Klaipedoje jais prekiauja Akropolio Bimbo atrodo parduotuveje, dar maciau Bige Ziogas Zi parduotuvej ir dar kazkurioj, bet Nuke pigiausiai mirksiukas.gif
Atsakyti
o turit kokius kitus pakaitinius batus kad kai atodrekis koks kai slapia?
ar perkat dazniausiai internetu ar kokioj parduotuvej matuojate? kazkiap baisu pirkt batus pirma kart nematuojant g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bemsiuke: 30 spalio 2012 - 00:05
QUOTE(bemsiuke @ 2012 10 30, 00:04)
o turit kokius kitus pakaitinius batus kad kai atodrekis koks kai slapia?
ar perkat dazniausiai internetu ar kokioj parduotuvej matuojate? kazkiap baisu pirkt batus pirma kart nematuojant  g.gif

Demar batukai neperslampa kas man labai patinka nes mano dukra ne pro viena bala nepraeina biggrin.gif Kas internetu pardavineja raso ismatavimus vidpadzio, auksciau jau rase kur ju pasimatuoti ir nusipirkti galima mirksiukas.gif
Atsakyti
iki kokio dydzio jie buna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurio zmona: 30 spalio 2012 - 10:10
Užsisakiau šiuos batukus, išėjo 60Lt su viskuom. Batai tikrai superiniai, o šiltumas, mm smile.gif Tik gaila paėmiau per mažus sad.gif pirkau 20-21 dydi, o reiktu 22-23, teks perleist kam nors, tada jamsim didesnius smile.gif Jeigu dar abejojat ar pirkti demar ,tai neabejokit biggrin.gif

user posted image Jeigu
Atsakyti
man tai tragiški yra demar batai, ypac isore
tinkami nebent pypliams, kurie daugiausia sedi vezime ar rogese ax.gif
Atsakyti
O man tai jie super thumbup.gif , kiek bandem batuku tai su visais kojyte salo, arba suslapdavo, o sie leisdavo ilgiau kieme pabuti, nes pupa tikrai nesusaldavo, jau buvau pasirupinusi ir siai ziemai demariukus, bet...koja isaugo, tai va dabar ieskau didesniu. Nesuprantu tu mamyciu, kurios pirmiausiai ziuri i batu grozi, as pirmenybe teikiu silumai, o ir denariukai man visai faini, as dar ir savo 7metei tokius "itaisyciau", bet kad ismieru nera
Atsakyti