Silumos atzvilgiu tai neblogi batukai, tik gal siek tiek nepatogus maziesiems, del storo pado. Bet siaip verti demesio.
O kiek sveria batukai?
QUOTE(oksan @ 2012 08 27, 18:30)
QUOTE(marina86 @ 2012 09 23, 16:36)
Cia kelios mamos maciau jais prekiauja, gal jau zinot ar bus kokiu nauju spalvu ir modeliu? Kada gausit nauja kolekcija?
Nauja kolekcija bent jau pas mane bus spalio viduryje ar pabaigoje. Yra neblogų, tik tiek, kad naujos kolekcijos ir kainytė didesnė. Užsakysime pabandymui visokių, o paskui žiūrėsime kaip kuriuos pirks
QUOTE(Įsimylėjus @ 2012 09 29, 14:44)
O kiek sveria batukai?
Nesunkūs jie tikrai, man rodos iki 25-26 dydžio siunčiant neviršidavau 500gr.
QUOTE(@ru@L @ 2012 10 02, 19:07)
Aš mąstau ar verta pirkti batukus kurie skirti iki -35 juk bet kokiu atveju į lauką einam max iki -10-15 laipsnių Nežinau net..Maniškis dar nė nevaikšto normaliai ar jam ne per sunku bus?
Manau neverta pirkti kailiniu iki -35, o su avikailiu verta, nes kojyte neprakaituos, tikrai nebus per silta
Sunku su jais gali buti stotis pargriuvus, vaiksciot nemanau. Pernai savo merginai pirkau spali, jai tada buvo 13 menesiu, vaiksciojo ir begiojo normaliai su jais, bet daugiausiai vezime arba rogese sedejo nes greit pavargdavo (ne del batu)
O mums šįmet netiko nė vieni DEMAR pernai taip gerai buvo, o dabar paaugo kojytė, pasikeitė ir netiko nė vienas modeliukas. Bet šiaip tai tikrai superiniai batukai, tik turguj mačiau prekiauja kopijom, modelis identiškas tik viduj sintetika, neapsigaukit, nes vizualiai mažai kuo skiriasi.
Nupirkau mažąjai demar sniegbačius,tai nustebino lengvumas,nes man jie tokie gremėzdiški atrodė Galvojau ir sūnui tokius pat pirkt,bet jo kojelė 18 cm,o didžiausi lyg yra su 18,5 cm vidpaduku,tai kailiuką pridėjus gautųsi tiktik...
QUOTE(pilkoji28 @ 2012 10 07, 17:24)
O mums šįmet netiko nė vieni DEMAR pernai taip gerai buvo, o dabar paaugo kojytė, pasikeitė ir netiko nė vienas modeliukas. Bet šiaip tai tikrai superiniai batukai, tik turguj mačiau prekiauja kopijom, modelis identiškas tik viduj sintetika, neapsigaukit, nes vizualiai mažai kuo skiriasi.
Bet kad Demar ir yra turgaus batai Mes praeitas metais pirkom kauno akropoly, bet kauno bazej ir dainavos turgus buvo lygiai tokie patys tik 15lt pigesni
Papildyta:
O mums su dydziu jauciu irgi bus beda, nes kojyte 14 cm, tai 22-23 netiks nes viduj 14cm, o didesnis dydis viduj 16 cm tai jauciu bus dideli
QUOTE(ritinelis1 @ 2012 10 08, 12:54)
O mums su dydziu jauciu irgi bus beda, nes kojyte 14 cm, tai 22-23 netiks nes viduj 14cm, o didesnis dydis viduj 16 cm tai jauciu bus dideli
Mūsų dukrytės kojytė 14cm dabar,tai pirkom 24-25 dydį ir nesakyčiau,kad dideli labai.Iki šalčių,kol avėt pradės dar gali paaugt...
QUOTE(Įsimylėjus @ 2012 10 08, 16:00)
Mūsų dukrytės kojytė 14cm dabar,tai pirkom 24-25 dydį ir nesakyčiau,kad dideli labai.Iki šalčių,kol avėt pradės dar gali paaugt...
Nu va gal dar paaugs, na bet kokiu atveju reiks matuotis ir ziureti
QUOTE(ritinelis1 @ 2012 10 08, 11:54)
Bet kad Demar ir yra turgaus batai Mes praeitas metais pirkom kauno akropoly, bet kauno bazej ir dainavos turgus buvo lygiai tokie patys tik 15lt pigesni
Papildyta:
Papildyta:
žinau kokie batai tie demarai tik tai yra po 30 lt atrodo, truputį kitokiu padu nei sniegbačiai su dirbtiniu pašiltinimu.
QUOTE(pilkoji28 @ 2012 10 08, 19:11)
žinau kokie batai tie demarai tik tai yra po 30 lt atrodo, truputį kitokiu padu nei sniegbačiai su dirbtiniu pašiltinimu.
Skiriasi tikrieji Demarai nuo gariūninių. ESu mačius pardavinėjant. Tai ir kailiukas kitoks ir padukas. Nesumaišysit