Įkraunama...
Įkraunama...

Avalynė „DEMAR"

QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 08, 00:17)
Jo , daug ir nuo vaiko priklauso, ipac iki metu vaiku galunes buna saltos, dar kraujotoka nesusireguliavosi, jej nosis silta ir nugaryte, tai neko baisaus tada.
o taip su siais batukais,  tik 1 is 1oo kojytes sala ax.gif

As pradedu manyt, kad ca ne Demaru kalte, kad mes salam mirksiukas.gif
Atsakyti
Praeitais metais turejom viena Demar modeliuka (mazei buvo 1,4 m.) ir buvau labai patenkinta, aisku per salcius dejau ir vilnone kojine, tai kojos budavo siltos. Na o siemet nusipirkau kita modeliuka (sone su avytem), tai siandien grizom po 40 min. pabuvimo lauke ir batuose radau ledines kojas, ypac pirstus, nors velgi buvo su vilnone kojine, tai pakraupau. Mazoji pas mane su salanciom kojom, tai tikejausi, kad sie batai isspres problema, bet kazkaip teko nusivilti... Pagalvojau, kad vidpadukas galetu buti storesnis ir tankesnes vilnos, nes ant aulu, ta vilna tikrai storesne ir tankesne, nors tose vietose netaip aktualu kaip kad pade...
Atsakyti
QUOTE(Miolanda @ 2012 02 08, 23:03)
Praeitais metais turejom viena Demar modeliuka (mazei buvo 1,4 m.) ir buvau labai patenkinta, aisku per salcius dejau ir vilnone kojine, tai kojos budavo siltos. Na o siemet nusipirkau kita modeliuka (sone su avytem), tai siandien grizom po 40 min. pabuvimo lauke ir batuose radau ledines kojas, ypac pirstus, nors velgi buvo su vilnone kojine, tai pakraupau. Mazoji pas mane su salanciom kojom, tai tikejausi, kad sie batai isspres problema, bet kazkaip teko nusivilti... Pagalvojau, kad vidpadukas galetu buti storesnis ir tankesnes vilnos, nes ant aulu, ta vilna tikrai storesne ir tankesne, nors tose vietose netaip aktualu kaip kad pade...

Jej dejote namu darbo namine kojine (o jos buna is storu siulu daugiausiai) tai gal kojyte buvo suspausta ir delto salo kojos,
as visiems patariu pradzioje kojiniu nedeti, jej gristate namo ir kojytes normalios, ne saltos, tai ir nedekite kojiniu,
nes su kojyne gali kojyte suprakaitoti, o po to padeta salti kojos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 13 vasario 2012 - 16:34
Turim jau 3-cia pora, labai gerai nesiojasi thumbup.gif
Padas storas, kojyte nesala, bent jau nepastebejau g.gif
na aisku prie -20 lauke nevaikstom lotuliukas.gif
Atsakyti
Pilnai sutinku. mano dukrytė irgi jau 2 dydžius nunešiojo. Ir šiai žiemai rinksimės vėl iš Demarų thumbup.gif
Atsakyti
Na DEMAR tikrai superiniai smile.gif Viena ziema jau atmynem, pirksim didesnius, net neziuresiu kitu firmu, man gali buti ir spalva ir modelis toks pat tik dydis didesnis biggrin.gif Nes, labai patiko wub.gif
Papildyta:
user posted image Musu buvo stai sie smile.gif
Atsakyti
mano 2 metu vaikas turejo ir Columbia ir Demar, ir tie ir tie patiko, siais metais pirksim Demar, nes pigiau thumbup.gif
Atsakyti
Mes irgi turejome Demar. Visai nieko, silti. Tas padas toks labai storas skirtas kad kojyte nuo zemes butu auksciau, bet vaikstant patogumo maziau, nes vaikas visada mieliau noredavo batuku su iprastu paduku. Bet siaip nieko blogo pasakyti negaliu:)
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 13, 17:34)
Jej dejote namu darbo namine kojine (o jos buna is storu siulu daugiausiai) tai gal kojyte buvo suspausta ir delto salo kojos,
as visiems patariu pradzioje kojiniu nedeti, jej gristate namo ir kojytes normalios, ne saltos, tai ir nedekite kojiniu,
nes su kojyne gali kojyte suprakaitoti, o po to padeta salti kojos mirksiukas.gif

Sutinku 100%

O batukai superiniai ir vel siai ziemai nusipirkom thumbup.gif
Atsakyti
Visa praeita ziema dukryte avejo Demar batukus (turejom tamsiai rudus su elniais) smile.gif Ka galiu pasakyt - kojytes visada buvo sausos ir siltos, vaikui tikrai nebuvo sunku su jais begioti, tik gal nugriuvus stotis sunkoka buvo biggrin.gif, bet praeita ziema mano panelei nei 1.5 metu nebuvo biggrin.gif Senuosius batukus isaugom ir perleidom kitam vaikuciui, dabar jau pradejau zvalgytis zieminuku ateinanciai ziemai. Norejau isbandyti kitos firmos batukus (ne del to kad Demar nepatiko, tiesiog megstu naujoves biggrin.gif), bet kiti arba nera tokie silti, arba kaina maziausiai dvigubai didesne doh.gif Taigi nusprendziau vel pirkti Demar smile.gif

Cia kelios mamos maciau jais prekiauja, gal jau zinot ar bus kokiu nauju spalvu ir modeliu? Kada gausit nauja kolekcija? ax.gif
Atsakyti
Ir man tas idomu smile.gif Kada ir ar isvis bus nauja kolekcija? O kaina tai tikrai labai nebloga ju smile.gif
Atsakyti
Nusprendziau nelaukti naujos kolekcijos, nupirkau is senos turbut, rudus blizgancios medziagos su raisteliais thumbup.gif
Atsakyti