Įkraunama...
Įkraunama...

Avalynė „DEMAR"

Hm, pradėjau mąstyt apie normalius žieminius batus dukrai ir pastarieji atrodo visai neblogas variantas. Šaltakojė ta mano mazgė, su dabartiniais žieminiais batais net prie +5 kojas sušąla.
Pati jau nuo lapkričio pabaigos su žieminiais vaikštau ir per daug nesiskundžiu.
Atsakyti
VAt dėl ko man Demarai patinka, tai, kad ir tokiu oru, per balas kojos išlieka sausos. Aną dieną dukrytė net įlipo į balą ir dar pastovėjo kol pribėgau doh.gif ir nieko, kojytės sausutėlės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2011 12 21, 20:35)
VAt dėl ko man Demarai patinka, tai, kad ir tokiu oru, per balas kojos išlieka sausos. Aną dieną dukrytė net įlipo į balą ir dar pastovėjo kol pribėgau doh.gif  ir nieko, kojytės sausutėlės thumbup.gif

Delto tai super drinks_cheers.gif bet kad per silta dar demarus nesioti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 12 22, 04:53)
bet kad per silta dar demarus nesioti biggrin.gif

tikrai ne per šilta schmoll.gif jau ir su jais grįžo šaltom kojom, nors vaikas vaikštantis doh.gif tai ką tuomet auti????? doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
mes tada dar is tu nesalanciu smile.gif

su vengriskais paprastesneis dar vaikstom smile.gif

O jaigu vakutis sedintis,tai jam visada bus salciau, tada deciau jau demar drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 12 22, 03:53)
Delto tai super drinks_cheers.gif bet kad per silta dar demarus nesioti biggrin.gif

NA, mums irgi nekaršta schmoll.gif Nešiojam be jokios kojinytės, tai kojytė šilta, bet neperkaitus thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi labai noriu Demar'ų tema pasisakyt smile.gif.
Buvo jie čia taip išgirti visų draugių ir pan., nu galvoju važiuoju į parduotuvę pasižiūrėsiu, kas ten per stebuklas smile.gif. Tai kai pamačiau, vos nenukritau, kokie baisūs blink.gif , negražūs ta prasme, nu bet nieko, pas mane bernai, užsimerkiau į tą "baisumą" biggrin.gif, gal kitiem jie ir gražūs smile.gif. Tai nupirkau savo jaunėliui (1 m.). Bet jie pas mus nesuvarstomi, o užsisega tik su lipuške ir viršuj su raišteliais. Va kaip šitoj foto radau:

user posted image

Kol matavomės, atrodė, kad vaikui visai neblogai, bet realiai lauke jis su jais nepaeina, traukiant iš vežimo pastoviai tie batai nusimauna, nors atrodo ir suveržiu viską. Mašinoj pastoviai pats nusispardo, nežinau kodėl jam nepatinka ar kas g.gif . Griūva eidamas, tai nebežinau, kieno čia kaltė, ar mano vaiko kojų ar batų biggrin.gif. Vaikšto jis nuo 10 mėn., dabar 1 m. 3 mėn., tiesiog bijau leist jį ant to sniego, nes iškart nugriūva su tais batais. Aišku dabar nebepirksiu dar vienų batų, bandysim su šitais kažkaip ištempt, bet aš susidariau tokią nuomonę, kad mažyliams jie netinka (o gal tinka tik tie, kurie būna per visą kojytę suvarstomi ?), va gal kokių 3-4 m. jau būtų normaliai, nežinau g.gif , bet vyresnėliui nepirkau, nes odinukus su kailiu už tą pačią kainą radau, kažkaip nebesinorėjo ir antram dėti negražių batų biggrin.gif

O kas liečia, kad kažkas rašė, kad dar ne žiema ir per anksti juos nešiot, mano vaikai žieminius batus nešioja nuo spalio galo ar lapkričio pradžios, nes prieš tai nešiojo sportbatukus, o kadangi neišeina pripirkti kiekvienam n porų batų, tai pas mane savaime gaunasi, kad iš sportbatukų automatiškai iškart šokam į žieminukus ir tiek, pavasarį - tas pats, tik atvirkščiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo priklausomybe: 15 sausio 2012 - 16:13
tikriausiai per dydelius nupirkote mirksiukas.gif
o siaip su visais zieminuaksi tokie mazi vaikai sunkiau eina, ypac kai vaikscioti neseniai pradejo smile.gif cia gi ne basutes o batai dar ir zieminiai
o jaigu atsargos nepagaleta,tai tikiu,kad vaikui sunku eiti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2012 01 15, 16:11)

Dar atsiminiau bigsmile.gif , paziurekit atidziai ar vidpadukai gerai iki galo ideti i batuko vidu !!!
Nes visose batukose vidpadukai tik ikisti del vaizdo buna, jos reikia stipriai ligiai istatyti i vieta, delto gali buti priezastis kad vaikui nepatogu eiti mirksiukas.gif
Atsarga batuko viduje turi buti ne daugiau kaip 1,5cm (geriausia 1-1,2) kei ji didesne tai vaikuciui bus nepatogu vaiksciuoti, bus tas pats kaip moteriai nesioti vyriskus batus biggrin.gif
O del grozio nesiginciuoju, sis modeliukas ir man nepatinka (tik kad labai patogus jas uzmauti), devinu su elniukais ir su raisteliais blizgius wub.gif wub.gif wub.gif
Arba pavz. daug kam patinka UGSAI, o man tiesiog neapsakomai baisus ipac kai pamatau kai vaikai su jais vaiksto, kai nuperkta su gera atsarga doh.gif o kaina paliginus su demarais tai turbut 3-5 kart brangesne unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 15 sausio 2012 - 18:32
mano mažiui turbūt vieni patogiausių batų, labai gerai su jais jaučias, bėgioja, klampoja per sniegą ir labai mielai aunasi juos (pas mėlyni su raištukais)
Atsakyti
Mums sitie http://www.demar.lt/...m...d=20&pid=66 Demar batai superiniai! Vaikas (1.8 m.) laksto su jais, todel keista, kai kitos mamos raso, kad ju mazyliai nepaeina. Nesiojam be jokiu kojiniu ir kojos siltuteles, aisku, kai vaziuojam vezimu, tai uzmaunu dar kojinytes, nes nelakstydami susalam kojytes smile.gif Nesigailiu juos pirkusi. Kainos ir kokybes santykis mane labai patenkino:)
Atsakyti
QUOTE(*Aime* @ 2011 11 09, 12:20)
O gal kas turite tokius:
user posted image

Ar nesunkus, patogus? Idomu kurie patogesni, siltesni is Demar  g.gif tokie:
user posted image
ar tokie:
user posted image

Tokius kaip pirmoje foto nupirkau sunui, bet daugiau tikrai nesirinkciau ir nepirkciau tokiu batu. schmoll.gif Jie nesunkus, bet nezinau, ar cia mums taip pasitaike, nes pastoviai kojos slapios, batai praleidzia dregme. Kazkoks kosmaras...nueina vaikas iki mokyklos ir pareina, batai slapi, kojos slapios...zodziu, visiskai prasti.
Na, o tie paskutinioje foto, labai fainuoliski ir patogus. Juos (tik baltos sp.) nupirkau dukrytei. Nesunkus, silti ir patogus. Be to, nepraleidzia dregmes, smagus ant kojytes. Patariu pirkti butent tuos... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekantisaule: 19 sausio 2012 - 23:13