Įkraunama...
Įkraunama...

Avalynė „DEMAR"

QUOTE(Lolitusik @ 2011 12 08, 19:24)
Išbandėm mes DEMAR batus. Vaikas ir baloje pasparde leda su vandeniu, bet suslapo tik kombinezonas nuo taskymosi, o kojos liko sausos  thumbup.gif
Gal ne taip tvirtai kojyte ten laikosi, bet visai geri batai uz tokia kaina ir kojyte silta buvo nors buvome su pedkelnem ir paprastas kojines ant virsaus dar uzdejau, o lauke buvo tik 0 laipsniu. Mes ir vezimelyje sedejom ir vaiksciojom. Manau kai bus salciau - vilnone kojine desim ir nesusalsim.  smile.gif

vilnone kojyne neskubekit deti, kai matysit kad vaiko kojos saltos tada maukyte kojyne, zinokita 80% vaikuciu sios batukus nesioja be jokiu papildomu kojyniu net salciausia ziema, nes kojos visada siltos thumbup.gif cia sakau is atsiliepimu mamyciu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 12 08, 21:49)
vilnone kojyne neskubekit deti, kai matysit kad vaiko kojos saltos tada maukyte kojyne, zinokita 80% vaikuciu sios batukus nesioja be jokiu papildomu kojyniu net salciausia ziema, nes kojos visada siltos thumbup.gif cia sakau is atsiliepimu mamyciu bigsmile.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Grazina*: 08 gruodžio 2011 - 22:18
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 12 08, 21:49)

Aciu uz patarima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Grazina* @ 2011 12 08, 22:17)

QUOTE(Lolitusik @ 2011 12 09, 15:38)
Aciu uz patarima  smile.gif

ner uz ka biggrin.gif , svarbu kad vaikuciai nesaltu, nesirgtu, o dziaugtusi ziemos malonumais bigsmile.gif

mano vaikai dar rudeninius nesioja batukus, ir be kojyniu, grystam is lauko patikrinu kad kojos siltuteles, tai ir nededam kojyniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 12 09, 22:11)

mano vaikai dar rudeninius nesioja batukus, ir be kojyniu, grystam is lauko patikrinu kad kojos siltuteles, tai ir nededam kojyniu ax.gif

oho, tai kokius batukus nesioja bigsmile.gif maniske su zieminukais bartek naturaliu kailiu pareina su vesiom kojytem dazniausiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2011 12 10, 14:49)
oho, tai kokius batukus nesioja bigsmile.gif maniske su zieminukais bartek naturaliu kailiu pareina su vesiom kojytem dazniausiai doh.gif

dabar nesioja rudeninius d.d.step firmos batukus, jie superiniai, kokybiski, siemet atsirado nauja kolekcija (impergnuoti nuo dregmes) tai ko puikiausiai tinka iki salnu thumbup.gif
siandiena pas mus tik 1 laipsnis silumos, tai dar kojyniu nedejau ax.gif

nesiojam sio modeliuko batukus
user posted image
Atsakyti
Jau trecia pora nusipirkom, ir tikrai patenkinta esu thumbup.gif
Atsakyti
išbandėm šiandien mėlynus su raištukais Demarus, tai tikrai giriu batukus. Vaikas bėgiojo labai lengvai, gerai ant kojytės laikės, aišku, dar tik nulis lauke, bet kojytės buvo tiesiog karštos, bet sausos, nesuprakaitavę, o odinukuose su nat. kailiu kojos mažiui sušala. Bent man tai visai gerai žiūrisi ant kojytės ir spalva labai tiko prie juodų kombio kelnių ir mėlynos striukės didis.gif
Atsakyti
O mano dukryte su ugsiukais, kurie viduje su sintetiniu kailiu. Ir irgi kojos karstos ir nedregnos smile.gif O kai vezimelyje sedi, tai is vido su rudeniniais. Siaip silta ziema bus smile.gif Ar Jus gal jau pacios su zieminiais batais vaikstote?
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2011 12 12, 22:09)
O mano dukryte su ugsiukais, kurie viduje su sintetiniu kailiu. Ir irgi kojos karstos ir nedregnos smile.gif O kai vezimelyje sedi, tai is vido su rudeniniais. Siaip silta ziema bus smile.gif Ar Jus gal jau pacios su zieminiais batais vaikstote?

ugsiukai ir yra zieminiai smile.gif bet man ugsu modeliai daugma ne vaikui deti unsure.gif visiskai nelaiko kojos

cia dardaug kas nuo vaiko priklauso,siandien buvo mamyte su dukryte,kuri miega vezimuke,tai atejo su Vincent batais, kurie su tex ir dar unsure.gif vilna viduje,tai sake vaiko kojos po miego buna ledines,nors dar ir i miegmaisi deda vaika..tai nusipirko Demarus
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2011 12 12, 22:09)
Siaip silta ziema bus smile.gif Ar Jus gal jau pacios su zieminiais batais vaikstote?

Skaitau jus ir galvoju.Turbūt labai gera kraujo apytaka turit, jei dabar dar su rudeniniais vaikštot g.gif Aš šeštadienį išlėkiau su rudeniniais ir vilnone kojine. Nulipdėm su vaiku senį besmegenį per 15 min ir nušalau kojas doh.gif Šaltmirė kaip reta, ir labai gaila, kad Demarų su vilna negamina suaugusiems, tikrai pirkčiau ax.gif
Atsakyti
aš pati su žieminiais jau ir man nekaršta, jei lauke kelias valandas būnam, o jei su mašina ar pardėse tai avim rudeninius batus
Atsakyti