sveikos, gal kas avit demar batukus su avyte, ten kur virsuje tik uzvariukas yra. Butu idomu suzinot ar patogiai jie imaunami ir ar laikosi ant kojos?
QUOTE(boruze_taskuota @ 2011 12 04, 20:04)
sveikos, gal kas avit demar batukus su avyte, ten kur virsuje tik uzvariukas yra. Butu idomu suzinot ar patogiai jie imaunami ir ar laikosi ant kojos?
MAno dukrytė tokius avi šia žiemą. Rudus ir baltus suvarstomus turime. Abieji gerai laikosi ant kojytės ir labai patogūs. šiandien po mišką lakstė, nuo kojyčių nesmuko ir kojytė šilta ir sausa liko (nors lauke pakankamai šlapia)
QUOTE(Joliuke @ 2011 12 05, 00:50)
Joliuke, labai labai aciu uz suteikta galimybe pamatyt gyvai tuos batukus
is 4 batuku tai sitie
ir sitie
man graziausi, bet ant kojytes su raistukais laikesi tvirtai. tie su gumytem patogesni uzsegimui, nereikia raisiot, bet uzsegus lengvai kojyte istraukiau. nors gal ta gumyte biski palenkus ir prisiuvus ji taptu trumpesne ir tada geriau laikytuos
nors vaiksciojant gal ir nesmuktu, bet kadangi slapia lauke tai nebuvo kaip pavaiksciot.
zodziu jei pirksiu tai uos suvarstomus greiciausiai bet visdelto nusprendziau siemet sulaukt ziemos pirma o po to ziuret kaip bus su bartek batukais, ir jei labai sals tada gal dar rasim kur nusipirkt bet kietiems metams tikrai zinau kokius batukus pirksiu uztai dar kart dekoju Joliukei
QUOTE(escada* @ 2011 12 02, 10:23)
o jus gal turite situos?
arba situos 24-25 dydi.
man jie visai nieko atrodo?ir jei turite ar tiktu plonesniai kojytei?
arba situos 24-25 dydi.
man jie visai nieko atrodo?ir jei turite ar tiktu plonesniai kojytei?
Dar pasikartosiu, gal ir kitom mamytem si info bus svarbi:
idedu foto savo sunelio kurio kojyte yra plona, taip batukai atrodo ant vaiko kojyciu
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 09 20, 20:13)
Grozio suvokimas visu kitoks,man pvz jie simta kartu grazesni uz kokius columbia, jau nekalbu apie Ugsus,kurie nepatogus nes vaikas slepsi,velka juos,nes nera nei isformuoto kulniuko,nei raisteliu ir t.t.
as saviskiui palikau dvi poras
nu negi negrazu?
o vaikas koks laimingas visa diena namie nenumauna
as saviskiui palikau dvi poras
nu negi negrazu?
o vaikas koks laimingas visa diena namie nenumauna
QUOTE(boruze_taskuota @ 2011 12 04, 20:04)
O jus gerai pamastykite, kurie geriau turetu laikyti, kur tik virvute virsuje, ar kurie apspaudzia kojyte pilnai
panasiai kaip su kelnemis, kur tik virvute uzsirisa ar kelnes su guma
o nuo jusu sunaus kojytes tie su elniuku lengvai nusimauna kai buna uzsekti? nes nuo maniskes tai lengvai nusimove, bet viena pazystama sake kad ir nuo jos dukrytes lengvai nusimauna bet einant sake nesmunka. mum nebuvo kaip pavaiksciot tai nezinau kaip cia istikruju su jais
As irgi vakar gyvai pamaciau tos ne visai baltus su raistukais. Ant kojos visai padoriai atrodo Tik i Akropoli vaiko su tokiais nevesciau. Ir nejaugi jau mamytes su tokiais siltais zieminiais batais vaikus vedzioja? Juk dar silta visai. Kaip rudeni O Akropoli tai aplamai karstis ir mano manymu vaiko kankinimas. Juk kaista koja!
QUOTE(Ksesanko @ 2011 12 07, 08:46)
As irgi vakar gyvai pamaciau tos ne visai baltus su raistukais. Ant kojos visai padoriai atrodo Tik i Akropoli vaiko su tokiais nevesciau. Ir nejaugi jau mamytes su tokiais siltais zieminiais batais vaikus vedzioja? Juk dar silta visai. Kaip rudeni O Akropoli tai aplamai karstis ir mano manymu vaiko kankinimas. Juk kaista koja!
Man tie balti tai labai grazus ir isvis visi nauji modeliukai tie su blizgesiu grazesni ir labiau perkami
Na i akropoli gal, bet koks skirtumas, cia gi kaip vilnones kaldros, vasara vesina o ziema sildo, taip ir su batukais, jos yra is vilnos ir jose kojytes neturi perkaisti, ko nepasakisi apie naturalaus kailio batukus, nes tokius jau isbandziau savo pirmam vaikui, tada pirkau bartekus su naturaliu kailiu, tai tokiam orui kojyte kaito, o ziema saltutele buvo o paskaicius atsiliepimus apie tos batukus, tai pasirodo kad 50% vaikuciu su jais salo o kai nupirkau bartekus su vilna,nors ji buvo netokia stora, bet kojos vaiko buvo siltuteles, tai nuo to laiko perku savo vaikams ir pardavimui batukus tik su vilnoniu austu kailiuku
kadangi mano merginos koja labai linkusi šalti, tai nupirkau tuos paprasčiausius suveržiamus virvute demariukus ir galiu pasakyti,kad pirmą kartą kojytės liko šiltos nes jeigu jau rudenį kojos su bartekais (su vilna) šalo,tai žiemą būtų sustirusi,nepadėjo nei kojinės su merino vilna,netiko nei batukai su dry tex sluoksniu tad reklamuoju ir giriu
Turejom praeitais metais mes tuos, kur Erikiuxxx minejo, kad senas modelis. Siaip is isvaizdos man jie irgi nekokie, bet kadangi praeitais metais kazkaip buvo siu batu trukumas, tai teko griebti ir tokius. Siemet nusipirkom rudus su avyte sone, nors tie blizgus ir grazesni, bet sudvejojau del tos blizgios medziagos, kad gali greitai nusidregzti uz kokios sakos uzsikabinus... Nusipirkus batus, pastebejau, kad viduje tarp pado ir sonines sieneles kur yra sudurimas,yra nedidelis tarpelis, t.y. pirstas siekia pacia guma. Idomu, ar cia broka, ar ir kituose Demar batuose taip
QUOTE(Miolanda @ 2011 12 08, 14:20)
Turejom praeitais metais mes tuos, kur Erikiuxxx minejo, kad senas modelis. Siaip is isvaizdos man jie irgi nekokie, bet kadangi praeitais metais kazkaip buvo siu batu trukumas, tai teko griebti ir tokius. Siemet nusipirkom rudus su avyte sone, nors tie blizgus ir grazesni, bet sudvejojau del tos blizgios medziagos, kad gali greitai nusidregzti uz kokios sakos uzsikabinus... Nusipirkus batus, pastebejau, kad viduje tarp pado ir sonines sieneles kur yra sudurimas,yra nedidelis tarpelis, t.y. pirstas siekia pacia guma. Idomu, ar cia broka, ar ir kituose Demar batuose taip
na siaip neturi but jokiu tarpeliu, o ta blizgi medziagyte yra stipri, nes musu dukriukas megstanti kur nors uzkliut, bet atlaike puikiai visa ziema
QUOTE(Miolanda @ 2011 12 08, 14:20)
tai gal po vitpadziu tas tarpelis?gal vitpadis blogai idetas?
nes po juo yra grioveliai ,kad pati koja butu vaikucio auksciau ir ne taip saltu
Išbandėm mes DEMAR batus. Vaikas ir baloje pasparde leda su vandeniu, bet suslapo tik kombinezonas nuo taskymosi, o kojos liko sausos
Gal ne taip tvirtai kojyte ten laikosi, bet visai geri batai uz tokia kaina ir kojyte silta buvo nors buvome su pedkelnem ir paprastas kojines ant virsaus dar uzdejau, o lauke buvo tik 0 laipsniu. Mes ir vezimelyje sedejom ir vaiksciojom. Manau kai bus salciau - vilnone kojine desim ir nesusalsim.
Gal ne taip tvirtai kojyte ten laikosi, bet visai geri batai uz tokia kaina ir kojyte silta buvo nors buvome su pedkelnem ir paprastas kojines ant virsaus dar uzdejau, o lauke buvo tik 0 laipsniu. Mes ir vezimelyje sedejom ir vaiksciojom. Manau kai bus salciau - vilnone kojine desim ir nesusalsim.