Įkraunama...
Įkraunama...

Avalynė „DEMAR"

mamytes gal kuriu nors vaikai nesiojo situos batukus? kaip jie? idomi forma atrodo ,arjie gerai laikosi ant kojytes? ir mano sunelio kojyte plona ar gerai laikysis? beje ar lengvi:geda2:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo escada*: 01 gruodžio 2011 - 16:41
tie raištukai pakankamai stipriai susiveržia, neturėtų kojytė labai klišinėt. ir kūdai kojytei kažin ar labai tiktų, labiau pritaikyta minkštučiukams vaikams šitas modelis biggrin.gif sunkumo tikrai nesunkūs.
Atsakyti
QUOTE(Karvytė Mū @ 2011 12 01, 18:53)
tie raištukai pakankamai stipriai susiveržia, neturėtų kojytė labai klišinėt. ir kūdai kojytei kažin ar labai tiktų, labiau pritaikyta minkštučiukams vaikams šitas modelis  biggrin.gif sunkumo tikrai nesunkūs.

tai visai pasimeciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(escada* @ 2011 12 01, 16:21)
mamytes gal kuriu nors vaikai nesiojo situos batukus? kaip jie? idomi forma atrodo ,arjie gerai laikosi ant kojytes? ir mano sunelio kojyte plona ar gerai laikysis?  beje ar lengvi:geda2:
user posted image

jie nera jau labai platus, nes susiverzia tiek kiek reikia smile.gif as savo dukrytei turiu, kojyte is smulkiuju, ir nuo kojos nekrenta
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2011 11 30, 16:11)
Man atrodo, kad Demarus mamos pradeda supirkineti jau vasara (kaip sakoma ruosk roges vasara), tai ziemos pradzioje jau nebuna norimu dydziu ir spalvu  lotuliukas.gif Man tai dydziausias absurdas, bet yra kaip yra. Jau ne viena karta nudegiau. Laukiu, galvoju jei jau bus salta, tai uzsakysiu veliau. O kai nutariu uzsakyti, tai jau nieko nelieka  doh.gif

drinks_cheers.gif tikra tiesa drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(escada* @ 2011 12 01, 16:21)
mamytes gal kuriu nors vaikai nesiojo situos batukus? kaip jie? idomi forma atrodo ,arjie gerai laikosi ant kojytes? ir mano sunelio kojyte plona ar gerai laikysis?  beje ar lengvi:geda2:
user posted image

suverzus laikysis, bet pvz tie su gumytem kur blizgus,geriau ant kojytes atrodo ax.gif arba neblogai atrodo tie kareiviski, lyg ir panasus su melynais,bet vistiek skiriasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 12 01, 23:14)
drinks_cheers.gif tikra tiesa  drinks_cheers.gif
Papildyta:

suverzus laikysis, bet pvz tie su gumytem kur blizgus,geriau ant kojytes atrodo ax.gif arba neblogai atrodo tie kareiviski, lyg ir panasus su melynais,bet vistiek skiriasi  mirksiukas.gif

tai kiek supratau sitie kur foto ikeliau nelb graziai ant kojos atrodo? unsure.gif
Atsakyti
man sitie visai nieko
user posted image

bet nei pas viena kuri prekiauja nemaciau kad tokiu turetu g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(escada* @ 2011 12 01, 23:55)
man sitie visai nieko
user posted image
bet nei pas viena kuri prekiauja nemaciau kad tokiu turetu g.gif  verysad.gif

o kokio dydzio reikia? trijose vietose turi tokius (bent i albumus ikelti) tik melyni. aisku jei is LT gyventa ir cia pirksit biggrin.gif
Papildyta:
o as vis galvoju pirkt ar nepirkt is anksto tuos batukus, nes Sulija visai ziemos nepranasauja doh.gif vakar sake kad pasnigs tik apie sausio viduri ir tai nedaug doh.gif o jau taip noretus sniego ir su rogutem palakstyt rolleyes.gif
Papildyta:
man sitie patinka ax.gif

user posted image

ir sitie dar nieko rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2011 12 02, 00:10)
o kokio dydzio reikia? trijose vietose turi tokius (bent i albumus ikelti) tik melyni. aisku jei is LT gyventa ir cia pirksit biggrin.gif
Papildyta:
o as vis galvoju pirkt ar nepirkt is anksto tuos batukus, nes Sulija visai ziemos nepranasauja doh.gif vakar sake kad pasnigs tik apie sausio viduri ir tai nedaug doh.gif o jau taip noretus sniego ir su rogutem palakstyt rolleyes.gif
Papildyta:
man sitie patinka ax.gif

user posted image

ir sitie dar nieko rolleyes.gif 

user posted image

Va man irgi sitie graziausi. Bet kad ziemos manyciau dar ilgokai nebus. Dabar dukrele masinoje is viso su rudeninias batukas uzmautais ant pedkelniu. Koja nesala, siltute. Lauke irgi su rudeninias (viduje oda ir medziaga) tik su plona vilnone kojine. Ir irgi kojos silciausios. Tad jau pradedu galvoti, kad neturetu koja susalti. Kai jau bus minus 10 i lauka iseisime max pusvalandziui. Per ta laika irgi nemanau, kad susalsime. O rogese ar vezimelyje su vilnoniu voku vazinesime, tad irgi manyciau, jog dar papildomai siltus batus autis nera prasmes.
Atsakyti
[quote=saulute32,2011 12 02, 00:10]
Papildyta:

mum reikia 24-25 dydzio g.gif
Atsakyti
QUOTE(escada* @ 2011 12 01, 22:55)
man sitie visai nieko
user posted image
bet nei pas viena kuri prekiauja nemaciau kad tokiu turetu g.gif  verysad.gif

sities is visu turetu patys prasciausi,ir koja laiko blogiausiai... ju modelis labai jau senas

Geriausiai kojyte laiko tie sokoladiniai ir auksiniai kur idejo,bet melynu ar roziniai su raistukais..

Del grozio skonio reikalas,bet man auksiniai su elniukais ir tie blizgus su raistukais patys wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 02 gruodžio 2011 - 10:13
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 12 02, 11:13)
sities is visu turetu patys prasciausi,ir koja laiko blogiausiai... ju modelis labai jau senas

Geriausiai kojyte laiko tie sokoladiniai ir auksiniai kur idejo,bet melynu ar roziniai su raistukais..

Del grozio skonio reikalas,bet man auksiniai su elniukais ir tie blizgus su raistukais patys  wub.gif  wub.gif

o jus gal turite situos?
user posted image

arba situos user posted image 24-25 dydi.
man jie visai nieko atrodo?ir jei turite ar tiktu plonesniai kojytei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo escada*: 02 gruodžio 2011 - 10:25