Įkraunama...
Įkraunama...

Avalynė „DEMAR"

QUOTE(escada* @ 2011 11 06, 22:10)
tai vat as ir masatu kaip su tomkelnem,nes jie atriodo tokie gan dideli,bet tada ar uzsidetu  tos kelnes ant virsaus?

Dabar jau galiu pasakyt kad ant virsaus kelnes uzsideda, bet i vidu sukisti nepavyko, nors ir kombinezonas nestoras...

Turbut skonio reikalas ar batai grazus ar ne, man tai jie labai grazus, ir daug fainesni nei taip isgirti Columbia ar Bartek. Dukryte avi Demar batukus kasdien, kojytes siltos, matau kad vaikui patogu ir vaiksciot ir begiot su jais, zodziu labai dziaugiuos pirkiniu thumbup.gif
Atsakyti
idomu ar imanoma juos yvai pamatyti siauliuose g.gif nes kiek ieskojau niekur tokiu nemciau doh.gif
noreciausavo suneliui,bet bijau nemaciusi ju siustis g.gif
Atsakyti
Nupirkau dukrai bertek su naturaliu kailiu, siandien prabuvom lauke 45min, buvo apsimovus pedkelnes ir plonas kojnytes tai parejo vesiom kojytem,o lauke 5 silumos blink.gif tai kas bus prie minusines temperaturos unsure.gif tai dabar va ir galvoju apie demar batukus. vakar Naglis Sulija sake kad ziema nebus salta tai galvoju ar su vilnone kojine issiversim su bartek zieminukais ar cia jau situos geriau pirkt, bet irgi reiktu gyvai nemacius uzsakinet is neto, nes abejoju ar Raseiniuose kur yra ju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2011 11 29, 19:39)
Nupirkau dukrai bertek su naturaliu kailiu, siandien prabuvom lauke 45min, buvo apsimovus pedkelnes ir plonas kojnytes tai parejo vesiom kojytem,o lauke 5 silumos blink.gif tai kas bus prie minusines temperaturos unsure.gif tai dabar va ir galvoju apie demar batukus. vakar Naglis Sulija sake kad ziema nebus salta tai galvoju ar su vilnone kojine issiversim su bartek zieminukais ar cia jau situos geriau pirkt, bet irgi reiktu gyvai nemacius uzsakinet is neto, nes abejoju ar Raseiniuose kur yra ju schmoll.gif

as taip pat sukau galva del silumos,nes ziuriu kad LT Ziema nenori ateiti,o taip norisi sniego verysad.gif
mes gyvename norgey,tai manau ten ateis ziema greitai,ir mum gal bus gerai sitokie batai g.gif
Atsakyti
QUOTE(escada* @ 2011 11 29, 21:26)
as taip pat sukau galva del silumos,nes ziuriu kad LT Ziema nenori ateiti,o taip norisi sniego verysad.gif
mes gyvename norgey,tai manau ten ateis ziema greitai,ir mum gal bus gerai sitokie batai g.gif

jauciu kol pacios neisbandysim tai ir nesuzinosim kaip tie batukai, nes atsiliepimai dauguma geri, bet kelis ir neigiamus cia radau. as jauciu kad mes dar kentesim su bartek, o jei jau labai atsals ir kojyte juose sals tai bet kada gelesiu uzsakyt demar - 2-3 dienos ir batukai ateis pastu ax.gif
Atsakyti
dar idomu,ar jie yra artopediniai ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(escada* @ 2011 11 30, 11:20)
dar idomu,ar jie yra artopediniai ar ne? g.gif

jie nera ortopediniai, nes zieminiu batu isvis negamina ortopediniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(freaure @ 2011 11 30, 12:49)
jie nera ortopediniai, nes zieminiu batu isvis negamina ortopediniu smile.gif

g.gif
Atsakyti
QUOTE(escada* @ 2011 11 29, 18:12)
idomu ar imanoma juos yvai pamatyti siauliuose g.gif  nes kiek ieskojau niekur tokiu nemciau doh.gif
noreciausavo suneliui,bet bijau nemaciusi ju siustis g.gif

Mes iš RAdviliškiop, tad galite avažiuoti pažiūrėti į Demariukus gyvai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2011 11 29, 21:45)
jauciu kol pacios neisbandysim tai ir nesuzinosim kaip tie batukai, nes atsiliepimai dauguma geri, bet kelis ir neigiamus cia radau. as jauciu kad mes dar kentesim su bartek, o jei jau labai atsals ir kojyte juose sals tai bet kada gelesiu uzsakyt demar - 2-3 dienos ir batukai ateis pastu ax.gif

Man atrodo, kad Demarus mamos pradeda supirkineti jau vasara (kaip sakoma ruosk roges vasara), tai ziemos pradzioje jau nebuna norimu dydziu ir spalvu lotuliukas.gif Man tai dydziausias absurdas, bet yra kaip yra. Jau ne viena karta nudegiau. Laukiu, galvoju jei jau bus salta, tai uzsakysiu veliau. O kai nutariu uzsakyti, tai jau nieko nelieka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2011 11 30, 16:11)
Man atrodo, kad Demarus mamos pradeda supirkineti jau vasara (kaip sakoma ruosk roges vasara), tai ziemos pradzioje jau nebuna norimu dydziu ir spalvu  lotuliukas.gif Man tai dydziausias absurdas, bet yra kaip yra. Jau ne viena karta nudegiau. Laukiu, galvoju jei jau bus salta, tai uzsakysiu veliau. O kai nutariu uzsakyti, tai jau nieko nelieka  doh.gif

Skaudi relybė doh.gif Tiesiog fabrikas jų neprigamina pakankamai. Kiek tiekėjai aiškino, tai jie turi tūkstantinius užsakymus Rusijai, Baltarusijai, Ukrainai ir nespėja prigaminti įsipareigojimų, todėl dar net neprasidėjus žiemai jų nebelieka biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2011 11 30, 17:11)
Man atrodo, kad Demarus mamos pradeda supirkineti jau vasara (kaip sakoma ruosk roges vasara), tai ziemos pradzioje jau nebuna norimu dydziu ir spalvu  lotuliukas.gif Man tai dydziausias absurdas, bet yra kaip yra. Jau ne viena karta nudegiau. Laukiu, galvoju jei jau bus salta, tai uzsakysiu veliau. O kai nutariu uzsakyti, tai jau nieko nelieka  doh.gif

kolkas maciau yra mum reikalingo dydzio 22/23 daug kur, bet va pamatyt but gerai, nes uzsegimai skiriasi ir nezinau kaip kurie ant kojytes laikytuos g.gif
Atsakyti