argital su propoliu bandziau, cia turbut tas pats su pikiu, man sake, kad jis apmazina riebalavimasi, bet nepastebejau, man kol kas niekas to riebalavimosi nemazina, siaip malonus naudoti nenusausino, neriebus bet ir ne fluidas na toks argitaliskas, kazkokiu isskirtiniu savybiu iskirti negaliu
QUOTE(Satura @ 2010 10 12, 22:38)
netyrinėjom, o kuo Tave patraukė? Kainos tai įspūdingos
aprasymu nu ir sudetys idomios. tik kainos tai irgi
QUOTE(Satura @ 2010 10 13, 07:13)
miglotai pamenu, kad jie lyg ir norėjo sertifikuotis Ecocert ir net pakuočių ar lapelių buvo prisigaminę su šio sertifikato ženklu, bet vistik sertifikavimo procedūros atsisakė, o lapeliai matyt liko
as irgi kazka tokio pamenu
kad pakilo kainos, tada kazkas is musu atrado po kiskucio zenklo lipdukais paslepta Ecocert. Ir mes nusprendem, kad jie rimtai ejo serrifikavimo linkme, net nauju pakuociu isigijo, bet del kazkokiu priezasciau to atsisake. Aisku, tikruju priezasciu mums nesuzinot
Man suki pries 2.5 metu rase:
our certifying body is the USDA and they do not remotely meet the criteria we have for organic. since we go over and above their rules, we do not desire their "seal of approval". we will be certified with ecocert and will be bdih certified in the coming year.
unfortunately, this cosmetic business doesn't regulate products so it's up to the manufacturer to ensure the safety of their products. we test our batches for safety and efficacy and always have the best results.
QUOTE(Iceland @ 2010 10 13, 09:26)
Satura, atsimenu minėjot, kad akių makiažą valote su aliejumi. Norėjau sužinoti su kokiu?
į mane "tu"
dabar su kamelijų aliejumi, nes patinka, kad labai lengvas. Bet jau jei patenka į akis Reikia saugotis ir nesimarkstyti Šiaip tai bet koks turimas aliejus teoriškai tiktų, jei maloniai pasiskirstytų ir negraužtų. Dėl paties tušo nuvalymo, tai bet kuris nuvalys gerai
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 10 13, 09:28)
ar gerai lily lo maskuoja?
jei nori rimto maskavimo, tai reiktų rinktis ką iš jų maskuoklių, aš naudoju Nude Cover Up. Gal nesivaidena, bet kur aš jo dedu, ten greičiau viskas sumažėja, sugyja Ant viršaus tada pudrą mineralinę
QUOTE(Daddygirl @ 2010 10 13, 09:41)
aprasymu nu ir sudetys idomios. tik kainos tai irgi
tada kazkas is musu atrado po kiskucio zenklo lipdukais paslepta Ecocert.
tada kazkas is musu atrado po kiskucio zenklo lipdukais paslepta Ecocert.
o jų tik ekstraktai sertifikuoti Bio Swiss, ne visas produktas? Ir kažkaip nepamačiau pilnų sudėčių
taip taip, buvo rasta Ecocert po kiškučiu
na bet vistiek, pasižiūrėjau jau Suki puslapyje į travel size pakuotes
QUOTE(Iceland @ 2010 10 13, 09:26)
Satura, atsimenu minėjot, kad akių makiažą valote su aliejumi. Norėjau sužinoti su kokiu? Anksčiau naudodavau pienelį, bet jau noriu kažkokios natūralios priemonės Veidui prausti įsigijau Madara putas, nerealios, labai tinka ir patinka, bet tušo man nenuplauna, o gal čia įpratimas - pirmiausia jį nuvalyti su pieneliu
as su migdolu aliejumi valau
Klausimelis naudojancioms mineraline kosmetika. Mano drauge kosmetologe nusistaciusi pries mineraline kosmetika. Sake, kad ilgiau naudojant ji gali sudirginti oda. Sake, kad ilgainiui isdziovina oda, atsiranda daugiau rauksliu
Ar yra tame tiesos?
Ar yra tame tiesos?
O tai kokią pudrą draugė kosmetologė siūlo naudoti? Ir kokie būtent mineralinės pudros sudėties elementai tai lemia?
QUOTE(prokruste @ 2010 10 13, 11:25)
Mano drauge kosmetologe nusistaciusi pries mineraline kosmetika. Sake, kad ilgiau naudojant ji gali sudirginti oda. Sake, kad ilgainiui isdziovina oda, atsiranda daugiau rauksliu
gal ji argumentavo, kurie pudros komponentai gali būti dirginantys ir ar tai asmeninės netoleravimo reakcijos, ar masiškesnės, kaip koks bismutas? Ir ar ji turi galvoje mineralines pudras, ar tas sintetines, kur mineralų tik kažkiek įberta? man įdomūs argumentai
QUOTE(Satura @ 2010 10 13, 11:59)
gal ji argumentavo, kurie pudros komponentai gali būti dirginantys ir ar tai asmeninės netoleravimo reakcijos, ar masiškesnės, kaip koks bismutas? Ir ar ji turi galvoje mineralines pudras, ar tas sintetines, kur mineralų tik kažkiek įberta? man įdomūs argumentai
Tai ne tik asmenines reakcijos. Kalba ejo apie mineralines pudras, jokios sintetikos. Jis sake, kad dirgikliai yra mineralai, kad ir žerutis. As dar tik tris savaite naudoju mineraline pudra, tai nieko tokio nepastebejau.
Gal kas naudojate gasulo moli galvos plovimui? Ar isplauna jis aliejines kaukes is plauku? Gal galetumet kas parekomenduoti koki balzama gera ir sampuna, kad nebutu plaukai kaip siaudiniai. Mano plaukai misrus, nuo gasulo labai issauseja ir elektrinasi, tai reik kokio balzamo.
Siandien maciau Kosmadoj atseit ekologiskos kosmetikos, bet dar nelabai turiu patirties ir nezinau ant kiek jos ekologiskos kaip atskirt. Kal kas bande ar girdeje ,,Fight in nature"ir ,,Mr.organic"?
Siandien maciau Kosmadoj atseit ekologiskos kosmetikos, bet dar nelabai turiu patirties ir nezinau ant kiek jos ekologiskos kaip atskirt. Kal kas bande ar girdeje ,,Fight in nature"ir ,,Mr.organic"?
Aš tai negaliu atsidžiaugti SANTE "Brilliant Care" balzamu, dar nesu mačiusi tokio nuostabaus poveikio balzamo.
QUOTE(micefee @ 2010 10 13, 12:34)
Aš tai negaliu atsidžiaugti SANTE "Brilliant Care" balzamu, dar nesu mačiusi tokio nuostabaus poveikio balzamo.
Ar jau atradai minimalią dozę, kurios užtenka? Nes aš gyvenime nebūčiau patikėjus, kad su tokiu kiekiu galėčiau išsisukt
QUOTE(prokruste @ 2010 10 13, 12:24)
Jis sake, kad dirgikliai yra mineralai, kad ir žerutis. As dar tik tris savaite naudoju mineraline pudra, tai nieko tokio nepastebejau.
alergizuoti tikrai gali viskas ir bet kas. Kiek aš pastebėjau, tai kad veido oda reikalauja drėkinimo kas rytą, kai pradėjau naudoti mineralinę. Bet ir orai į šaltus jau buvo ėmę keistis Gal tikrai pasausina, bet savo esme sausinančios tada visos birios ir kompaktinės pudros, kurios sugeria odos sebumą ir suteikia taip trokštamą matinį efektą
man jos turi daugiau pliusų negu minusų - cinko oksidas gydo odą (ir tikrai tas matosi ypač, jei nakčiai su mineraline užmiegi irgi nekelia streso, tik džiaugsmą ), saugo nuo saulės. Jokių alergijų, pūslelinių nepastebėjau.
pamąstykim, kokia alternatyva? Išvis niekuo netepti veido? Tada jį gali sudirginti kad ir žiedadulkė atsitiktinė, kvapas ir pan. Rinktis kreminę? Vėlgi asmeniškai nemėgstu veido apkrauti, o čia būtų plius dar papildomas sluoksnis ant veido
aišku, jei alergizuotų - nenaudočiau. Bet man ji metų atradimas kol kas