Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -76-

QUOTE(ashtri @ 2010 10 12, 15:45)
Dabar "Sveikuose produktuose" akcija Aubrey Organics lūpų balzamams. Pati nusipirkau su medum ir vanile, man labai patinka, kaina 7Lt, nebus gaila jei ir netiks smile.gif Jau ne iš vienos natūralistės girdėjau gerus atsiliepimus apie jį smile.gif

Šiandien kaip tik Oze pagiebiau visų ten buvusių skonių po 2 balzamus (pasirinkimas didesnis buvo, nei tada, kai akcija tik prasidėjo), nes maniškis vanilinis su medum jau prie pabaigos, o vazelinai pas mane ilgai neusžibūna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(geguze5 @ 2010 10 12, 14:42)
Merginos, ka pasiulytumete isigyti lupytems atejusiam rudens sezonui. Nusipirkau Druide Karite vanilini balzama, bet jis man laabai nepatiko. Jis yra su sviestmedžiu tai labai tikejausi, kad pades mano skeldejanciom lupom, bet jis tik sudaro tiki kazkoki kieta lupu sluoksni, uris po to labai greit nusilupa...
Patarkit ka nors, nes tikrai labai gaila ismesti 20lt. uz netinkama balzama...

Man patinka lupu silkas is SP
Atsakyti
MERGINOS HELP [COLOR=red]

Neseniai bandziau itikinti drauge del ekologiskos kosmetikos, pasakojau apie ingredientus, ji kreivai i visa tai ziuri. Na ir as gi pasitelkiau musu naujaji cosmetic-check puslapeli, kad parodyciau, koks blogas propylene glycol, ir ka jus manot? jis ten ivertintas dviem sypsenelem blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif

http://www.cosmetic-...ails_gb.php?nr=

Ar nereiketu jo isbraukti is pirmo puslapio???
Atsakyti
QUOTE(geguze5 @ 2010 10 12, 14:42)
Merginos, ka pasiulytumete isigyti lupytems atejusiam rudens sezonui. Nusipirkau Druide Karite vanilini balzama, bet jis man laabai nepatiko. Jis yra su sviestmedžiu tai labai tikejausi, kad pades mano skeldejanciom lupom, bet jis tik sudaro tiki kazkoki kieta lupu sluoksni, uris po to labai greit nusilupa...
Patarkit ka nors, nes tikrai labai gaila ismesti 20lt. uz netinkama balzama...

Logonos su medetkom. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 10 12, 16:07)
Ar nereiketu jo isbraukti is pirmo puslapio???

sakyčiau, kad puslapis lievas ir jį reikia išmesti. Jam net parabenas 50/50 blink.gif Kas dar galit nuomones apie jį pasakyti, kas naudojasi? Gėda prisipažinti, bet aš nesinaudoju, man veidukai neinformatyvūs sad.gif

o ką draugė iš tų šypsenėlių gali suprasti? Geriau jai kokį aprašymą duok paskaityti, pvz. tokį wink.gif
Atsakyti
merginos kam panaudoti palmiu alieju g.gif prigriebiau ir dabar mastau ka su juo veikti, galvojau plaukams kaip kauke terlinti , bet ar duos ka nors, kokios jo savybes, kiek skaitau visur tai tik apie maista kalba eina
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 10 12, 12:58)
as vel apie pudrytes biggrin.gif  lyginu lily lo ir magic minerals. ar jos abi gerai maskuoja?
ernesin, kokia tu spalva turi?ir gal gali palyginti su benecos auksinio riesuto spalva?as galvoju apie medium warm arbe medium beige ax.gif
kaip suprantu gyvai magic m... apziureti nera kur o lily lo berods buvo rasyta turi pasirodyti kazkur? 4u.gif

Turiu Medium Beige, bet dabar šviesesnę norėčiau išbandyti, nes pašviesėjo mano oda smile.gif Benecos auksinio riešuto spalva lyginant su MM man buvo ryža ir tamsesnė rolleyes.gif MM puikai maskuoja, o Benecos prastai maskavo ir skirstėsi, jei daugiau dėdavau, tai reikėdavo daug darbuotis, kad nelikčiau plėmuota.
Tiesa, pasikeitus orams ir su MM mano oda antroje dienos pusėje pradeda blizgėti, tarsi susiriebaluoja, bet gal dasideda ir riebesnis veido kremas rolleyes.gif
LL galima Panoramoje berods kažkokioje Eco parduotuvėje pasižiūrėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, gal būtų kokių atsiliepimų apie vyriškas Aubrey Organic priemones 4u.gif Dabar tokios geros nuolaidos SP smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 10 12, 19:54)
Turiu Medium Beige, bet dabar šviesesnę norėčiau išbandyti, nes pašviesėjo mano oda smile.gif Benecos auksinio riešuto spalva lyginant su MM man buvo ryža ir tamsesnė rolleyes.gif MM puikai maskuoja, o Benecos prastai maskavo ir skirstėsi, jei daugiau dėdavau, tai reikėdavo daug darbuotis, kad nelikčiau plėmuota.
Tiesa, pasikeitus orams ir su MM mano oda antroje dienos pusėje pradeda blizgėti, tarsi susiriebaluoja, bet gal dasideda ir riebesnis veido kremas rolleyes.gif
LL galima Panoramoje berods kažkokioje Eco parduotuvėje pasižiūrėti mirksiukas.gif

o tu sviesiaode?kazkaip man norisi medium beige isbandyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 10 12, 20:19)
o tu sviesiaode?kazkaip man norisi medium beige isbandyti biggrin.gif

Taip. Dabar jei pirskiu iš MM, imsiu Medium Warm, mes norisi neutralesnės spalvos, o su Medium beige jau matosi jog pasipudravusi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 10 12, 19:54)

Palomina ne taip ir seniai rašė, kad dar nėra, o planuoja turėti Eko šalis ax.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 10 12, 20:11)
Merginos, gal būtų kokių atsiliepimų apie vyriškas Aubrey Organic priemones 4u.gif  Dabar tokios geros nuolaidos SP smile.gif

Bus 4u.gif Bet reiks šiek tiek palaukti. Vakar nupirkau MB šampūną ir toniką plaukams, tai dar neišbandė. Taip pat TekilaSunrise SB savaitgalį berods pirko šias priemones (iš jos ir sužinojau apie tas nuolaidas), tik ji dar ir balzamą kartu paėmė.
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 10 12, 21:21)
Palomina ne taip ir seniai rašė, kad dar nėra, o planuoja turėti Eko šalis ax.gif

Jau yra mirksiukas.gif
Atsakyti