Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -76-

Ateinu su atsiliepimu apie Lavere 7 dienu ampulyciu kursa odos atkurimui, anti-senejima, odos lyginima smile.gif
user posted image

Kaip kadaise rasiau, taip save ir palepinau - nusipirkau jas smile.gif . Siandien sunaudojau paskutiniaja - 7 -taja... Pirmomis dienomis tepantis keistas buvo pojutis uztepto serumo ant odos- nemoku papasakoti- lyg kas butu uzdeta ant veido... Dar veliau emiau jausti veido laikyma biggrin.gif - ta prasme jauti , kad tavo oda kazkas istempe ir laiko- mazdaug taip- na, lyg butu mazgeliais uzrista ties ausimis, kaktoje biggrin.gif - ir taip visas tas 7 dienas.Uzsitepus tikrai jokio svelnumo nepajausi, jokio labai gerumo, man vis atrode, kad rugstu turetu buti, na - stangrina, "liftina" tai tikrai...
Ar pirkciau dar karta? Ne. Pirmiausiai kaina- apie 130 lt, nera mazai.Antra- kad kazkas vyksta jauti, bet tiesiogiai kas del rauksliu- pas mane jos nera dar labai gilios, kai kur isvis vos vos- bet jokio pagerejimo ar poveikio nepastebejau smile.gif .Veido oda taip- tikrai spalva atsigavusi, pasviesejo, gal kiek ir pasilygino bendrai paemus, jauciu, lyg butu man oda patempta... bet man lygiai taip veido oda atsigauna nuo kaukiu, kremuku , kurie man tinka, nuo valymu, zodziu nuo bet kurios labesnes prieziuros- jei lygiai 7 dienas daryciausi kokia tai procedura su kitomis priemonemis ir sitaip rytas- vakaras butinai nepamirsciau, kaip ipareigoja sios ampulytes smile.gif , manau panasus gautusi rezultatas...Tad stebuklo neizvegliu.
Nesakau, kad niekam tikes dalykas- galima butinai isbandyti!

Dabar bandysiu Aquabio seruma veidui, ziuresiu kaip patiks rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 12 spalio 2010 - 11:52
merginos, labai reikia atsiliepimu apie sias kaukes http://www.hannover-...ckage--90g.html ir sita http://www.hannover-...-Mask-30ml.html noriu uzsisakyti, bet noreciau is karto jusu nuomones isgirsti apie siuos produktus smile.gif dar idomu kaip hauschkos bronzantas, duso geliiai, ir kremas rankoms smile.gif pasisakykit, kas naudojot aciu smile.gif
Atsakyti
as vel apie pudrytes biggrin.gif lyginu lily lo ir magic minerals. ar jos abi gerai maskuoja?
ernesin, kokia tu spalva turi?ir gal gali palyginti su benecos auksinio riesuto spalva?as galvoju apie medium warm arbe medium beige ax.gif
kaip suprantu gyvai magic m... apziureti nera kur o lily lo berods buvo rasyta turi pasirodyti kazkur? 4u.gif

mano atsiliepimai apie sante su jojoba sampuna, nepatinka, skystas visu pirma, o visu antra riebina plaukus.snd antra diena, o as jau susipynusi plaukus doh.gif
galvoju isbandyti itrinti i galvos oda kavos tirsciu, bet vat kylo klausimas, ar nesunkiai issiplaus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 10 12, 09:56)
Benecos sertifikuota 4u.gif

Ir tikrai. As vis tiek nesuprantu kaip gali buti mineralai, neorganiniai junginiai eko arba ne. Kai produktas organinis tai viskas aisku, o cia?
Atsakyti
cia sita jusu giriama kauke?
My Webpage

prokruste, tikrai taip biggrin.gif sertifikuota BDIH 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2010 10 12, 12:50)
merginos, labai reikia atsiliepimu apie sias kaukes

Abi labai geros. Yra daugiau atsiliepimų Dr. Hauschka temoje.
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2010 10 12, 12:59)
Ir tikrai. As vis tiek nesuprantu kaip gali buti mineralai, neorganiniai junginiai eko arba ne. Kai produktas organinis tai viskas aisku, o cia?

teoriškai galiu pasvarstyti, kad jeigu yra sertifikuotų pavyzdžių, tai matyt įmanoma ir mineralams nustatyti kriterijus: kas juose gali būti, ko ne. Jei iš švarių, neužterštų vietų išgauta, atitinka kriterijus, tai ir sertifikuoja. Dalis nesertifikuotų gali neatitikti tų reikalavimų, dalis gal nenori produkcijos branginti - leisti pinigų sertifikavimo procedūrai smile.gif
Atsakyti
Madara šampūnas dažytiems plaukams išbandytas. Nustebino skystumas. Nėra jis man skalsus... Bet išplovus kol kas smagiai minkšti plaukai, žiūrėsiu, kaip atrodys rytoj.
Atsakyti
Merginos, ka pasiulytumete isigyti lupytems atejusiam rudens sezonui. Nusipirkau Druide Karite vanilini balzama, bet jis man laabai nepatiko. Jis yra su sviestmedžiu tai labai tikejausi, kad pades mano skeldejanciom lupom, bet jis tik sudaro tiki kazkoki kieta lupu sluoksni, uris po to labai greit nusilupa...
Patarkit ka nors, nes tikrai labai gaila ismesti 20lt. uz netinkama balzama...
Atsakyti
QUOTE(geguze5 @ 2010 10 12, 14:42)
Merginos, ka pasiulytumete isigyti lupytems atejusiam rudens sezonui. Nusipirkau Druide Karite vanilini balzama, bet jis man laabai nepatiko. Jis yra su sviestmedžiu tai labai tikejausi, kad pades mano skeldejanciom lupom, bet jis tik sudaro tiki kazkoki kieta lupu sluoksni, uris po to labai greit nusilupa...

Dabar "Sveikuose produktuose" akcija Aubrey Organics lūpų balzamams. Pati nusipirkau su medum ir vanile, man labai patinka, kaina 7Lt, nebus gaila jei ir netiks smile.gif Jau ne iš vienos natūralistės girdėjau gerus atsiliepimus apie jį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(geguze5 @ 2010 10 12, 14:42)

Merginos gyrė AO lūpų balzamus, kuriems dabar SP akcija. Kainuoja apie 7 Lt ax.gif Pati nebandžiau.

O, ashtri buvo pirmesnė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 12 spalio 2010 - 13:46
Aciu visoms uz atsakymus! 4u.gif Einu toliau kuistis tuose puslapiuose...

Dar del moliu paklausiu - kaip suprantu sausai jautriai odai geriausi kaolino (baltas, rozinis, geltonas), o koki naudot norint oda pavalyt retsykiais nuo kokiu spuogiuku, bet kad neissausetu? Dabar turiu kauke su baltuoju moliu, tai gal jo ir pakaktu? Ar koki kitoki isbandyt?

QUOTE(Daddygirl @ 2010 10 12, 09:28)
tai paaiskintu ju kainu milziniska suoli

Sia firma visai nesidomiu pati, tik kiek vyras produktu parnesa, tai ta ir naudoju (o tiksliau si kauke pirmas pilna pakuote naudojamas dalykas, dar namuose 'exfoliating cleanser' nepradarytas yra, o daugiau megineliu bandzius), tai nezinau kada tos kainos pakilo (speju neseniai). Bet ziuriu dabar ta info lapeli, tai jame yra akcija (perki ta ir ana, gauni dovanu ta ir kita) ir nurodytas kodas apsiperkant internetu ir kodo galiojimo data iki 2008 gruodzio.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 12 spalio 2010 - 14:29