Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -76-

Na atrodo atradau per kelias parduotuves daugmaz viska ko ieskojau. Reikes po truputi nusipirkt ir bandyt, nes sioj srity nauja, tai baisu visko daug prisipirkt.... ax.gif Bet tai kaip puslapi radau - uzsisakant nepaskaiciuoja siuntimo kainos, ja nuskaiciuoja kai issiuncia prekes (skaiciuoja realia siuntimo kaina). doh.gif

Tik dar man toks neaiskumas liko del fitoliu ir noreciau pasitikslint. Kaip suprantu 'infused oils' ir yra fitoliai (pvz CIA). Ir dar radau 'dilutions' - radau ivairiu % ju, jie kitame aliejuje yra, tai cia irgi tie patys fitoliai ar kazkuo skiriasi sie dalykai (na pagal skirtyma kitose kategorijose, tai turbut skiriasi)? g.gif Pvz CIA - pagal aprasyma suprantu kaip ir skiesti absoliutai tie 'dilutions', tai gal tuo ir skiriasi, kad fitoliai buna ismirkyti aliejuje, o 'dilutions' tik praskiesti kitu aliejum. Ar kazka nusikalbu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 12 spalio 2010 - 02:17
Neatrasiu dabar jau to posto, bet praeitoj temoj buvo apie depiliacija kalbama ir kazkuriai nepatiko pridetas melynas aliejukas vasko likuciams nuvalyt. As turiu Parissa 'azulene oil' ta melyna aliejuka (naudoju po depiliacijos odai nuramint), tai spalva jo tikrai keista, neatrodo naturaliai melyna, bet sudetis, tai paprasta labai ir nebaisi: isopropyl mystrate (vegetable source), tocopheryl acetate (vitamin e), azulene (chamomilla recutita extract), menthol crystals. Nors man nelabai jis patinka, isnaudojus tikrai nekartosiu....

QUOTE(Daddygirl @ 2010 10 11, 23:30)
jie dar labai seniai man e-mail'e aiskino, kad Ecocert mazesni reikalavimai nei kad ju paciu. taigi jie nenori nuzeminti savo standartu...

Kaip idomiai... Siandien kaip tik pradariau Suki 'intensive brightening masque' kauke, o viduje informaciniam lapelyje apie Suki ir visas ju priemones parasyta, tai yra tas pats Ecocert zenkliukas (dar zuikucio, perdirbimo ir fsc zenkliukai). g.gif Dar nulekiau i vonia paziuret pacio indelio (galvoju gal tame lapelyje bendrai ir tik kazkokie produktai sertifikuoti), tai ir ant jo yra Ecocert zenkliukas....

Na ir galiu atsiliepima palikt apie sia kauke (nors ir tik karta naudojau). ax.gif Indelis su pompa, tai gana idomu buvo kaip cia spausis, bet viskas gerai, nes kauke kremo/losjono konsistencijos. As ipratus uzsitept riebiau, bet kad ji tokia skystoka, tai uztepiau plonai, bet vistiek reikejo nemazai paspaudimu (bent pasirode, kad nemazai, kokiu 6 gal). Palikau ant odos 20min (kol maudziausi), tai praktiskai susigere viskas, nesimate, kad kazkas tepta ant odos, tai prausiausi po srove (paprastai kaukes dregna kempinele nuvalau). Odyte liko nerealiai minksta ir svelni wub.gif Aisku tepiau dar ir krema, bet vistiek tas minkstumas ypatingas liko.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 10 12, 04:41)
Neatrasiu dabar jau to posto, bet praeitoj temoj buvo apie depiliacija kalbama ir kazkuriai nepatiko pridetas melynas aliejukas vasko likuciams nuvalyt. As turiu Parissa 'azulene oil' ta melyna aliejuka (naudoju po depiliacijos odai nuramint), tai spalva jo tikrai keista, neatrodo naturaliai melyna, bet sudetis, tai paprasta labai ir nebaisi:  isopropyl mystrate (vegetable source), tocopheryl acetate (vitamin e), azulene (chamomilla recutita extract), menthol crystals. Nors man nelabai jis patinka, isnaudojus tikrai nekartosiu....

g.gif cia gal as, bet as pirkau acorele juosteles veidui, ir pridetas buvo aliejukas tai grynai cheminis, tik jis ne melynas o normalios spalvos, uztat pacios juosteles melynos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 10 12, 02:41)
Suki ir visas ju priemones parasyta, tai yra tas pats Ecocert zenkliukas (dar zuikucio, perdirbimo ir fsc zenkliukai).  g.gif Dar nulekiau i vonia paziuret pacio indelio (galvoju gal tame lapelyje bendrai ir tik kazkokie produktai sertifikuoti), tai ir ant jo yra Ecocert zenkliukas....

tai paaiskintu ju kainu milziniska suoli
Atsakyti
Ką aš ten gero buvau pasakius apie "Lavera" apelsininį šampūną? g.gif Atsiimu tongue.gif Panaudojus ilgesnį laiką, man jis nebepatinka sad.gif Pirmą dieną viskas gerai - plaukai gražūs, purūs, bet antrą - kažkokie sukritę, be formos. Apie trečią nekalbu, nes plauti tiesiog būtina.
Maniau, kad gal čia dėl šildymo sezono, atšalusio oro ar pan., bet ne. Išsiploviau galvą kitu šampūnu, tai ne tik antrą, bet ir trečią normaliai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 10 12, 03:16)
Tik dar man toks neaiskumas liko del fitoliu ir noreciau pasitikslint. Kaip suprantu 'infused oils' ir yra fitoliai (pvz CIA). Ir dar radau 'dilutions' - radau ivairiu % ju, jie kitame aliejuje yra, tai cia irgi tie patys fitoliai ar kazkuo skiriasi sie dalykai

fitoliai yra phytols, macerations g.gif Pati žiūriu į tą puslapį, info mažai, bet panašu, kad infused oils irgi yra fitoliai g.gif

manyčiau, kad dilutions jau bus labiau parfumerinės medžiagos, vadinamieji atarai, kuriuose kvapioji medžiaga yra stabilizuota baziniame aliejuje, pvz. santalo smile.gif Kai tuo tarpu fitoliams kvapas nėra esminis dalykas, ten svarbiausia, kad iš augalų gerosios savybės būtų perimtos smile.gif

QUOTE(shopingas @ 2010 10 12, 04:41)
Neatrasiu dabar jau to posto, bet praeitoj temoj buvo apie depiliacija kalbama ir kazkuriai nepatiko pridetas melynas aliejukas vasko likuciams nuvalyt.

Siandien kaip tik pradariau Suki 'intensive brightening masque' kauke, o viduje informaciniam lapelyje apie Suki ir visas ju priemones parasyta, tai yra tas pats Ecocert zenkliukas (dar zuikucio, perdirbimo ir fsc zenkliukai).  g.gif

čia aš ta, kuriai nepatiko ax.gif Bet man ne mėlyna spalva nepatiko (turiu ramunėlių EA, jis mėlynas), o sudėtis doh.gif

geras bigsmile.gif Smagu, kad kaukė patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2010 10 11, 15:15)
o ar buna mineraline kosmetika sertifikuota? Nejaugi zerutis gali buti eko arba ne eko? g.gif

Benecos sertifikuota 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 12, 09:35)
fitoliai yra phytols, macerations  g.gif Pati žiūriu į tą puslapį, info mažai, bet panašu, kad infused oils irgi yra fitoliai  g.gif

manyčiau, kad dilutions jau bus labiau parfumerinės medžiagos, vadinamieji atarai, kuriuose kvapioji medžiaga yra stabilizuota baziniame aliejuje, pvz. santalo smile.gif Kai tuo tarpu fitoliams kvapas nėra esminis dalykas, ten svarbiausia, kad iš augalų gerosios savybės būtų perimtos smile.gif
čia aš ta, kuriai nepatiko  ax.gif Bet man ne mėlyna spalva nepatiko (turiu ramunėlių EA, jis mėlynas), o sudėtis  doh.gif

geras  bigsmile.gif Smagu, kad kaukė patiko  4u.gif

as dar paantrinsiu: Dilutions prekybininkai megsta daryti su itin brangiais absoliutais, tarkim tuberozos absoliuta galima rasti 5% ir 10% jojobos aliejuje.
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 10 11, 20:57)
Turejau megineli, patiko 4u.gif  gerai, kad priminei, reikes pasidomet vel ja smile.gif)

Iš kur mėginėlis? ax.gif

QUOTE(ragana @ 2010 10 12, 09:30)
Ką aš ten gero buvau pasakius apie "Lavera" apelsininį šampūną?  g.gif  Atsiimu tongue.gif Panaudojus ilgesnį laiką, man jis nebepatinka sad.gif Pirmą dieną viskas gerai - plaukai gražūs, purūs, bet antrą - kažkokie sukritę, be formos. Apie trečią nekalbu, nes plauti tiesiog būtina.

Man buvo lygiai taip pat.
Atsakyti
Perziurejau 3 paskutines temas, ir jau baigiu pasiklysti gamintoju gausybeje doh.gif Tad bandau klausti tiesiai cia - reikia drekinancio serumo ar koncentrato bei drekinancio kremo labai dehidratuotai odai. Gal patartumet gamintoja/priemone? Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 10 12, 10:38)
Iš kur mėginėlis? ax.gif

Viena forumiete siunciasi is jav, tai netiko spalva - perleido 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2010 10 12, 09:30)
Ką aš ten gero buvau pasakius apie "Lavera" apelsininį šampūną?  g.gif  Atsiimu tongue.gif Panaudojus ilgesnį laiką, man jis nebepatinka sad.gif Pirmą dieną viskas gerai - plaukai gražūs, purūs, bet antrą - kažkokie sukritę, be formos. Apie trečią nekalbu, nes plauti tiesiog būtina.
Maniau, kad gal čia dėl šildymo sezono, atšalusio oro ar pan., bet ne. Išsiploviau galvą kitu šampūnu, tai ne tik antrą, bet ir trečią normaliai atrodo.

O koks tas kitas šampūnas? bigsmile.gif
Atsakyti